• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Vayyyyy validemm hoşgeldin 🥰
Benim kocam 3.de pes etti..yoksa 4.yoldaydı Benim 😉
4 ü göreyim 5ide isterim. Yaşları kaç Allah bağışlasın.
10 8 6 enkucugude 7 aylik daha sormayin 30 yasindayim daha hepsini isteyerek yaptim qma 5. Cok cok supriz oldu ne yapicam bilemiyorum kiyamiyorum kurtaja onun ne sucu var diye offf off

Selam kizlar. Yorucu bir gün daha geride kaldı. 3 kez parka götürdüm çocukları bir o kadar banyo, camasir derken simdi makinada siraya girdiler. Yarin kendim.icin psikologtan randevu aldim, bakalim nasil geçecek. Okullarin son haftasi, insallah yazim güzel geçer. Ruhum da bedenim de çok yorgun..

Selam kizlar. Yorucu bir gün daha geride kaldı. 3 kez parka götürdüm çocukları bir o kadar banyo, camasir derken simdi makinada siraya girdiler. Yarin kendim.icin psikologtan randevu aldim, bakalim nasil geçecek. Okullarin son haftasi, insallah yazim güzel geçer. Ruhum da bedenim de çok yorgun..
Ve aleyküm selam, hoşgeldin. Benimde eşiminde aile terapisi alması lazım. Yada peygamberimizin nasıl bir baba olduğunu okuması lazım. Benim tek başıma bi yol katetmem ne mümkün....
Bütün annelerin ortak yanı, çamaşır iş güç yemek bulaşık , elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah.

Yapma Ya. Çok gebe kalan var. Darısı bana hayırlısıyla.

Olmaz asla. Allah sana vermiş, kıyılırmı
Condom yirtilmasi sonucu hamile kaldim maalesef tek endisen diger cocuklarimi ihmal etmek çünkü yardimci olacak hic kimsen yok hepsini tek basima büyüttüm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 🙏

Condom yirtilmasi sonucu hamile kaldim maalesef tek endisen diger cocuklarimi ihmal etmek çünkü yardimci olacak hic kimsen yok hepsini tek basima büyüttüm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 🙏
Sen Allahdan yardım iste. Bende tek başıma büyüttüm, eşim zaman zaman mesailere kaldı yoğundu. Ama geçti. Çok güzel bir ailen olacak geniş büyük. Mutluluklar diliyorum.

Sen Allahdan yardım iste. Bende tek başıma büyüttüm, eşim zaman zaman mesailere kaldı yoğundu. Ama geçti. Çok güzel bir ailen olacak geniş büyük. Mutluluklar diliyorum.
Benim esimde askeri personel keske arada mesaiye kalsa 6 ay var 6 ay yok o yuzden o israrla aldiralim diyor hevesimde kirildi bu yuzden yok sa sabirli biriyim cocuklarim icinde canimi veririm her anne gibi hic birseyleri zor gelmiyor rabbim saglik sihhat versin herkesinkiyle beraber

Benim esimde askeri personel keske arada mesaiye kalsa 6 ay var 6 ay yok o yuzden o israrla aldiralim diyor hevesimde kirildi bu yuzden yok sa sabirli biriyim cocuklarim icinde canimi veririm her anne gibi hic birseyleri zor gelmiyor rabbim saglik sihhat versin herkesinkiyle beraber
Ne zamana kadar böyle çalışacak.
Zormuş gerçekten.
Rabbim yardımcın olsun.
Bebeğin rahat bir bebekmi, hamileliğn kolay geçer inşallah. Son olarka kaç haftalıksın? 😁

Maşaallah barekallah. Becerikli hatun ellerine sağlık. Şifa olsun.Seni okuyunca imdaaaattt diye bağırasım geldi.😄 Rica ederim bir daha beni bu kadar yorma. 🤭
😂😂😂😂😂 olur canim yormam😁😁😁
Maşallah canım. Herhalde şimdi komaya girmişsin🙃
Ay sorma kafayi koyduğum yerde uyumusum ama oglum saolsun sık sık uyandırdı
Bende 4 cocuk var 5. yede hamileyim grubun anaci olabilirim varmi benim gibi
Rabbim gonlune gore versin bende 30 yasindayim 4 cocugum var ben tuplerimi baglatttim vebaline giremem bir canin cunki bi bebek daha kaldıracak psikilojim yok Rabbim gonlune gore versin canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun
10 8 6 enkucugude 7 aylik daha sormayin 30 yasindayim daha hepsini isteyerek yaptim qma 5. Cok cok supriz oldu ne yapicam bilemiyorum kiyamiyorum kurtaja onun ne sucu var diye offf off
Hayirlisi olsun ...
karapisso karapisso canim kabak patates firinlama usulu yapiyorum musait olunca atarim tariflerini

Kizlar dua edin bugun kayin babam anjiyoya gircek hayirlisyla şifa bulup ciksin insallah

Cips
10 11 patates ( diğerleride yedigi icin ben miktari fazla yapıyorum)
1 ck dogal nane 1 ck dogal kekik tuz kullanmiyorum bu istege baglu
Patatesleri soyacakla incecik dogruyorum hepsini guzelce baharat ve zeytin yagiyla ovup yagli kağıt serili firin tepsisine diziyorum oncrden isitilmis 180 derce firinda 17 dk pisiriyorum sonra soguyunca kavanozluyorum
Kabagida ayni bu formda yapıyorum
Birde mercimek cipsi var
Gecden 1 su bardagi mercimegi sicak suya isliyorum sabah guzelce suzup
Icine biraz kasar peyniri rendesi nane kekik ekleyip rondadan geciriyorum daha sonra firin tepsisine incecik yayip uzerine zeytin yagi suruyorum yine 180 derecede 20 dk yakin pisiriyorum soguyunca istedigin gibi sekillendirebiliyorsun

2 yumurta 1 nin sarisi uzerine surmek için ayriliyor
1.yemek kasigi tereyagi oda sicakliginda olacak
Yaklasik 2 yk zeytin yagi
1 tk seker
2 yk sirke
Ben ev yapimi lor peynir kullaniyorun ama sen istedigin peyniri ekleyebilirsin canim
4 5 yk su varsa elinde peynir alti suyu daha iyi oluyor
3 sb un ben tam bugday ve yulaf ununu karistirip yapiyorum bazende keciboynuzu unu kullaniyorum
Tum malzemeyi guzelce karıştırıyoruz unun kalitesi ve turunden dolayı miktar degisebilir ele yapismayan bir hamur olmasi lazim canim bu hamuru dolapta yarim saat kadar dinlendiriyoruz
Daha sonra guzelce aciyoruz yagli kagit arasinda acarsan daha kolay acilir daha sonra istedigin şekli verip ( kurabiye kalibida kullanabilirsin ben bildiğin cubuk gibi ince uzun kivrik yapiyorum ) uzerine yumurta sarisinu surup susam serpiyoruz önceden isitilmis 180 derece firinda yaklasik olarak 30 dk kadar pişiriyoruz tabi bu sure firina gore değişebilir

Ne zamana kadar böyle çalışacak.
Zormuş gerçekten.
Rabbim yardımcın olsun.
Bebeğin rahat bir bebekmi, hamileliğn kolay geçer inşallah. Son olarka kaç haftalıksın? 😁
Ömür boyu boyle olacak maalesef bebegimde cok huysuz surekli kucagimda indirince basiyor bagirtiyi cok zorluyor beni 6 haftalik hamileyim hamileligimde hep zor gecer basladi bile bulantilar resmen yatalak oluyorum baya kutu geciyor ilk 4 ay ha bide bek fitigi var inleye inleye tasiyorum gerisini sen düşün 😬

😂😂😂😂😂 olur canim yormam😁😁😁

Ay sorma kafayi koyduğum yerde uyumusum ama oglum saolsun sık sık uyandırdı

Rabbim gonlune gore versin bende 30 yasindayim 4 cocugum var ben tuplerimi baglatttim vebaline giremem bir canin cunki bi bebek daha kaldıracak psikilojim yok Rabbim gonlune gore versin canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun

Hayirlisi olsun ...
karapisso karapisso canim kabak patates firinlama usulu yapiyorum musait olunca atarim tariflerini

Kizlar dua edin bugun kayin babam anjiyoya gircek hayirlisyla şifa bulup ciksin insallah
Bende baglatmayi istiyordum ama esim salladi durdu caizmi degilmi deken simdi kurtaja fetva ariyor akilsiz yarim bu arada nerde baglattin ozeldemi devlettemi

Ama yaaaaa, denize ilk kez oğlumla girdim ben. Doğuluyum, 6 kardeş maddi imkansızlıklar nasip olmadı çocukken. Denize doyamıyorum ben aşığım... bir tefekkür anıdır benim için.
Teşekkür ederim beni çatlattığın için:D
Orda olmayı çok isterdim.
Bende doğuluyum canım🥰

Bende baglatmayi istiyordum ama esim salladi durdu caizmi degilmi deken simdi kurtaja fetva ariyor akilsiz yarim bu arada nerde baglattin ozeldemi devlettemi
Devlet hastanesinde dogum sirasinda baglatttim canim boşuna aramasin kilifina uyduracak fetva bulamaz gunah yani cins bu erkekler vallaha

Back