• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

😂😂😂😂😂 olur canim yormam😁😁😁

Ay sorma kafayi koyduğum yerde uyumusum ama oglum saolsun sık sık uyandırdı

Rabbim gonlune gore versin bende 30 yasindayim 4 cocugum var ben tuplerimi baglatttim vebaline giremem bir canin cunki bi bebek daha kaldıracak psikilojim yok Rabbim gonlune gore versin canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun

Hayirlisi olsun ...
karapisso karapisso canim kabak patates firinlama usulu yapiyorum musait olunca atarim tariflerini

Kizlar dua edin bugun kayin babam anjiyoya gircek hayirlisyla şifa bulup ciksin insallah
RABBİM ŞAFİ isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah ameliyatı çok iyi geçer

Ömür boyu boyle olacak maalesef bebegimde cok huysuz surekli kucagimda indirince basiyor bagirtiyi cok zorluyor beni 6 haftalik hamileyim hamileligimde hep zor gecer basladi bile bulantilar resmen yatalak oluyorum baya kutu geciyor ilk 4 ay ha bide bek fitigi var inleye inleye tasiyorum gerisini sen düşün 😬
Ah canim ya Rabbim yar ve yardimcin olsun peki esin illa kurtaj diyor ya sen ne düşünüyorsun haftanda ilerliyor ..
RABBİM ŞAFİ isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah ameliyatı çok iyi geçer
Amin Allah razi olsun canim ya

Kizlar burdan hergun yemek planlarimizi paylassak ne dersiniz tikaniyorum bazen ne yemek yapayim die fikir olsun bizlere
Mesela ben bugun suzme mercimek firinda karma dolma yaptim hazir firin sicakkende sutlac ativerdim

Kizlar burdan hergun yemek planlarimizi paylassak ne dersiniz tikaniyorum bazen ne yemek yapayim die fikir olsun bizlere
Mesela ben bugun suzme mercimek firinda karma dolma yaptim hazir firin sicakkende sutlac ativerdim
Valla iyi olur canım. Ben dün evdeki sebzelerden türlü yapmıştım. Yoksa sebzeler bozulacaktı. Dün yanına bulgur pilavı yapmıştım bitti. bu gün yanına çocuklar yesin diye pirinç pilavı yapacam. Ki o yemek bitsin. Benim eşim restoranda çalışıyor. Orda hep tatlı yer. Onun için evde ara ara yaparım çünkü yapınca hepsini ben yiyorum. Çocuklar çok az yerler. Eşimde sütlaç çok sever. Bende bu gün sütlaç yapacam inşallah

Valla iyi olur canım. Ben dün evdeki sebzelerden türlü yapmıştım. Yoksa sebzeler bozulacaktı. Dün yanına bulgur pilavı yapmıştım bitti. bu gün yanına çocuklar yesin diye pirinç pilavı yapacam. Ki o yemek bitsin. Benim eşim restoranda çalışıyor. Orda hep tatlı yer. Onun için evde ara ara yaparım çünkü yapınca hepsini ben yiyorum. Çocuklar çok az yerler. Eşimde sütlaç çok sever. Bende bu gün sütlaç yapacam inşallah

Ohhh be çok şükür. Bebelere duş aldırdım. Öğlen uykusuna yattılar. Ben daha kahvaltımı bitirmemiştim. Gidip dolaptan çıkarıp tekrar başlıyım yemeye😂😂
Afiyet olsun canim kendimi gordum sanki 😂😂 sukur benimkilerde uyudu bende bir sutlu kahve yaptim difrizde simitlerim vardi onlardan isittim atistirdim

Canım benim olur tabi.
Ben bubun hazır yedim.
Çok sıcaklarda ne yapılır bilmiyorum. Mesela kuru fasulye yapayım diyorum. Psikolojik olarak kış yemeği gibi geliyor .
Kabak oturtma yapmıştım, patlıcan kebabı yaptık, üst üste kıymalı etki yemek yenince bir kaç gün yemek yapasım gelmiyor.
Sağ ol canım sanada Afiyet olsun. Valla benim bebeK acıktığı için tekrar uyandı. Emziriyorum inşallah tekrar yatar.
Nasılsın Asya günün nasıl geçti?

Hayırlı geceleri kızlar.
Nasılsınız görüşmeyeli?
Oğlumun futbol kursu vardı babasıyla gittiler Bende kızları alıp bahçeye indim,
Komşuma uğradım gün içinde. Çocuklar parka indiler. Sonra dılard bşşeyler yedik içtik akşam eve girdik. Çamaşır ser katla , etrafı topla yaptım bugun.
Pazar günü yaz temizliği yaptım ya iki gün idare etti Beni..
Yarına temizlik lazım.
Sarma sarmam lazım fırsatım olmadı. 😊
Kim bilir ne zaman nasip olacak.

Selam kizlar. Yorucu bir gün daha geride kaldı. 3 kez parka götürdüm çocukları bir o kadar banyo, camasir derken simdi makinada siraya girdiler. Yarin kendim.icin psikologtan randevu aldim, bakalim nasil geçecek. Okullarin son haftasi, insallah yazim güzel geçer. Ruhum da bedenim de çok yorgun..
Telafi eğitimine katılmıyorsun anladığım kadarıyla. Bizde zorunlu seçmeli telafi devam edecek. Mümkün mertebe gönderiyoruz çocukları.

Ama yaaaaa, denize ilk kez oğlumla girdim ben. Doğuluyum, 6 kardeş maddi imkansızlıklar nasip olmadı çocukken. Denize doyamıyorum ben aşığım... bir tefekkür anıdır benim için.
Teşekkür ederim beni çatlattığın için:KK70:
Orda olmayı çok isterdim.
Doğunun neresi? Annem de doğulu.
Ben denizde büyüdüm. Çok da severim. Gerçekten coğrafya kader. Yaşamını şekillendiriyor. Evet dediğin gibi tefekkürlük. Burada olupda denizi sevmeyen, yüzme bilmeyen de çok...İlginç geliyor bana. Onların ailesi de yaz gelince yaylaya götürdüklerinden yüzmeyi bilmiyorlar. Öyle olunca da gitmiyorlar. 5-10 dk uzaklıktalar aslına bakarsan ama işte...

Haşemam yırtıldı geçen sene. Sipariş ettim daha gelmedi. Gelsin ben daha sezonu açamadım. Benim için hava uygun değildi. Zaten şunun şurasında birkaç gündür sıcak bastırdı. Hatta havaya dedim ki, hazirandayız, farkındasın değil mi? 😄 Bunu anlattığım kişiler havayı sen uyandırmışsın diye bana takılıyorlar.😊

Oğlum futbol kursunu sevdi. Forma aldım. Babasına göstereceğim diye beklerken uyuyakaldı. 🥰

Kızım basketbolda kendi yaşıtları ve kızların olduğu grup istiyor. Bugün bayağı mızıldadı. İnşaallah gönlümüze göre bir kız grubu buluruz. Kızımın insülin direnci yüksek. Sizden de dua beklerim kızlar. O yüzden de biraz kilo kontrolü için, hem 12 yaş gelişme çağında, spor iyi gelir inşallah.

Bugün kahvaltı, okula gönder faslından sonra temizlik yapayım dedim. Yavaştan mutfak dolabına başladım. Hiç sevmediğim şey dolap temizleme. 😒 Ucundan başlayayım dedim. Mutfağı, oturma odasını süpürdüm. Sonra ufaklık nerede diye bakınca süüürrrpppriiiizzz. Kızımın pembe ojesini heryere dökmüüüşşş.🙄 Kızsan bir türlü, kızmasan bir türlü... Asetonla geçirebildiğim yerlere baktım da yine de var artık yapacağız birşeyler.

Öğle yemeği dündendi. Yeni yemek yapınca, eşim de dahil, illa yeni yemeği yiyolar. Eski israf oluyor. Bende bitsin diye yapmamıştım.

Öğleden sonra da çocukları eşim baskete bıraktı. Bitince ben çocukları aldım. Ortanca hocayla futbola gitti. Kızım alt eşofman istiyordu. Gezdik, baktık vs derken akşama yaklaştık. Eve gel vs derken bu gün de bitti.

Canım benim olur tabi.
Ben bubun hazır yedim.
Çok sıcaklarda ne yapılır bilmiyorum. Mesela kuru fasulye yapayım diyorum. Psikolojik olarak kış yemeği gibi geliyor .
Kabak oturtma yapmıştım, patlıcan kebabı yaptık, üst üste kıymalı etki yemek yenince bir kaç gün yemek yapasım gelmiyor.

Nasılsın Asya günün nasıl geçti?
İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın? Valla çocukları uyutmaya çalışıyorum. Bebek öğleden sonra daha uyumamış. Onunla uğraşıyorum. Yemeği çayı hepsini ayakta yiyip içtim.
Evet ya yemek bulmakta zor oluyor.

Ben denizde büyüdüm. Çok da severim. Gerçekten coğrafya kader. Yaşamını şekillendiriyor. Evet dediğin gibi tefekkürlük. Burada olupda denizi sevmeyen, yüzme bilmeyen de çok...İlginç geliyor bana. Onların ailesi de yaz gelince yaylaya götürdüklerinden yüzmeyi bilmiyorlar. Öyle olunca da gitmiyorlar. 5-10 dk uzaklıktalar aslına bakarsan ama işte...

Haşemam yırtıldı geçen sene. Sipariş ettim daha gelmedi. Gelsin ben daha sezonu açamadım. Benim için hava uygun değildi. Zaten şunun şurasında birkaç gündür sıcak bastırdı. Hatta havaya dedim ki, hazirandayız, farkındasın değil mi? 😄 Bunu anlattığım kişiler havayı sen uyandırmışsın diye bana takılıyorlar.😊

Oğlum futbol kursunu sevdi. Forma aldım. Babasına göstereceğim diye beklerken uyuyakaldı. 🥰

Kızım basketbolda kendi yaşıtları ve kızların olduğu grup istiyor. Bugün bayağı mızıldadı. İnşaallah gönlümüze göre bir kız grubu buluruz. Kızımın insülin direnci yüksek. Sizden de dua beklerim kızlar. O yüzden de biraz kilo kontrolü için, hem 12 yaş gelişme çağında, spor iyi gelir inşallah.
Ne güzel bir konuya değildin , coğrafya kader...
Seninle karşılıklı sohbet etmeyi çok isterdim.
Yazdıkların çok hoşuma gidiyor.
Şimdi uyuyacağım ama sabah yazacağım inşallah.

Ay canım çok geçmiş olsun. Benimde gebelik şekerim vardı. Doğumdan sonra kan verdim. Geçmiş mi geçmemiş diye. Daha sonucu bekliyorum. Bende çok stres yapıyorum. İnşallah onun da sizinde içinize sinen bir takımı bulursunuz. Doya doya oynar.

Günaydın kızlar. Yazdıklarınızı okuyorum, başlığımızı aktif tutmanıza da cok seviniyorum ama o kadar uykusuz yorgun okuyorum ki aynı gün cevap yazma gücünü kendimde bulamıyorum. Dün öğlene kadar okuldaydım, öğleden sonra çarşıdaki işlerimi hallettim aksama dogru arkadaşlarla bahçede çay içtik yoruldum ve yürüyüşe çıkmadım. Ama işlerimi de dinlenmeyi de erteliyordum, dün de güzel geçti çok şükür. Şimdi bugün öğlene kdar yemek vs ile gecer. Öğleden sonra muhtemelen parka gideriz. Aksam yemekten sonra da yürüyüşe çıkmak istiyorum. Sizler nasılsınız?

Günaydın kızlar. Yazdıklarınızı okuyorum, başlığımızı aktif tutmanıza da cok seviniyorum ama o kadar uykusuz yorgun okuyorum ki aynı gün cevap yazma gücünü kendimde bulamıyorum. Dün öğlene kadar okuldaydım, öğleden sonra çarşıdaki işlerimi hallettim aksama dogru arkadaşlarla bahçede çay içtik yoruldum ve yürüyüşe çıkmadım. Ama işlerimi de dinlenmeyi de erteliyordum, dün de güzel geçti çok şükür. Şimdi bugün öğlene kdar yemek vs ile gecer. Öğleden sonra muhtemelen parka gideriz. Aksam yemekten sonra da yürüyüşe çıkmak istiyorum. Sizler nasılsınız?
Hayırlı günler canım. Ne güzel ertelediğin işlerde bitmiş. Allah kolaylıklar versin hepimize. Elhamdülillah çok şükür iyiyiz, okul vsr yarın. İnşallah çıkışta şikayet almam. Oğlum için elimden geleni yapıyorum ama zaman lazım.
Çabalarımız sonuç verecek inanıyorum.

Bugün kahvaltı, okula gönder faslından sonra temizlik yapayım dedim. Yavaştan mutfak dolabına başladım. Hiç sevmediğim şey dolap temizleme. 😒 Ucundan başlayayım dedim. Mutfağı, oturma odasını süpürdüm. Sonra ufaklık nerede diye bakınca süüürrrpppriiiizzz. Kızımın pembe ojesini heryere dökmüüüşşş.🙄 Kızsan bir türlü, kızmasan bir türlü... Asetonla geçirebildiğim yerlere baktım da yine de var artık yapacağız birşeyler.

Öğle yemeği dündendi. Yeni yemek yapınca, eşim de dahil, illa yeni yemeği yiyolar. Eski israf oluyor. Bende bitsin diye yapmamıştım.

Öğleden sonra da çocukları eşim baskete bıraktı. Bitince ben çocukları aldım. Ortanca hocayla futbola gitti. Kızım alt eşofman istiyordu. Gezdik, baktık vs derken akşama yaklaştık. Eve gel vs derken bu gün de bitti.
Kızınca kızma diyor benimki. Bazen şaplak atıyorum, keşke elime hakim olsam. Olacagim ama inşallah 🤲
Bebeğe vurulmaz çocuklara vurulmaz dedi bu sabah uyandığı gibi. Rabbim benim gibi olan bütün annelerin ellerine kalbine şifa versin.
Bir bilmiş bilmişki , bana çok şey katıyor. Allaha şükürler olsun.

Güneydoğu Ş.urfa canım. Doğma büyüme oralıyım. Evlenip geldim İstanbula. Toprağımız çok sert , malesef büyüdüğüm evde çok sert ve şiddet olan bir evdi , hz İbrahimin misafir perverliğini almış bir toplum. Ama neden onun ahlakı alınmamış bilmiyorum.
Ben çok mücadele verdim hala veriyorum. Tabii genelleme yapmak çok yanlış, ben kendi adıma yazdım bunları. Her birimiz ayrı ayrı ebeveynlik yolunda emek veriyoruz. Am en zoru benim sanırım.

Benimde eşim sürekli oğlumuzs forama krampon alır. Kurs belediyenin orda ücretsiz forma hediye etmişler çok şirin. Kızım çok boşta kaldı, inşallah onuda yarın yüzme kursuna yazdıracağım. Bu arada 4 yaşında okuma yazmayı söktü. Yemek yaparken öğretmencilik oynarken , öğrendi elhamdülillah çok şükür.

Back