- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
- #2.081
Valla ben 2 çocukluyum perişanım. Sırf biraz okuyup Halime şükretmek için girdim hakkınızı helal edin hanımlar allah yardımcınız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ay bende uyku konusunda çok dertliyim. Bu saat olmuş ortanca daha uyumamış. Birde avazı çıktığı kadar bağırarak ağlıyor. Uyutmaya çalışıyorum uyumak istemiyor. Resmen kıyameti koparıyor. Gece geç yatınca seninkiler gibi sabah saat 10:30 gibi kalkıyor. Öğlenden sonra en fazla 1 saat yatar. Valla nasıl olacak bu halimiz hiç bilmiyorum. Daha bir sürü işim duruyor üstüne çok yorgunum RABBİM cümlemizin yardımcısı olsunAh bu cocuklar neden uyumaz? En büyük oğlum saati sasmaz sekiz buçukta uyurdu. Eger uyku saati 9 10 a sarkarsa bana soldan soldan gelirlerdi. Yahu bu iki kucukler uykuyu sevmiyor. Gece uyumuyor öğlene kadar uyanmiyor. Ben okuldan geliyorum yok yapışıyor yakama.. ortanca da gec kalkmis bugün 3 buçuğa doğru oglen uyuyunca gece 12 de hala ayaklarini yataga vuruyordu, sızdı kaldı sonunda. Son 1 haftadir konuşmayı epey ilerletti. Küçük kardeşine sen gelme, o Küçük olmaz asla olmaz diyor. Tabi bunu o bebek konuşmasıyla hayal etmelisiniz. Nasil da tatli bir yaramaz.
Perişanım ne demek yahu. Şimdi bende senin bu yazdığını okuyunca halime şükrettim. Üç çocukla perişan değilim. Gayet iyi hallediyorum herşeyimi ve mutluyumValla ben 2 çocukluyum perişanım. Sırf biraz okuyup Halime şükretmek için girdim hakkınızı helal edin hanımlar allah yardımcınız olsun
Sende benim hallerimdesin. Şimdi bak içli köfte dedin dedin beni teşvik ettin. Bende yapayım hafta sonuna. Afiyet olsun, normalde yapabiliyorum kızlarımda çok yardımcıdır Allaha şükürSabah demiştim içli köfte yapacam diye. Anam iki bebe ile ne diye hep ağır yemekler yaparım onuda çözemedim. Bir o bebeğe koşuyordum bir diğerine. Öğlen başladım akşam saat 8 de ancak bitirdim. Tabi eşim gelip görünce ağzı kulaklarına vardı. Çok seviyor içli köfteyi. Birde diyor benim izin günümde yapsaydık sana yardım ederdim. Ozaman da 3 çocukla hiç olmaz. İçli köfteler soğudu şimdi poşetleyip buzluğa atacam. Eşimin bir arkadaşı var ona ayırdım. Akşam için salata yeşillik turşu yanına ayran çay koydum yedik doyduk çok şükür. Şimdi mutfak dağınık beni bekliyor. Çocukları uyutup mutfağı toplayıp sonra bir duş alıp yatarım. Tabi gece saat kaçı gösterir bilemem
Bu nesil böyle, iyice enerjilerini atıp baya baya yorulmaları lazımki sızıp uyusunlar, yazın iyiydi. Bende senin gibi yazı bekliyorum. Aslına bakarsan kış benim mevsimim ama çocuklar ile zor. Yaz iyi hastalık yok gelme tozmak full. Aktivite bol. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Ah bu cocuklar neden uyumaz? En büyük oğlum saati sasmaz sekiz buçukta uyurdu. Eger uyku saati 9 10 a sarkarsa bana soldan soldan gelirlerdi. Yahu bu iki kucukler uykuyu sevmiyor. Gece uyumuyor öğlene kadar uyanmiyor. Ben okuldan geliyorum yok yapışıyor yakama.. ortanca da gec kalkmis bugün 3 buçuğa doğru oglen uyuyunca gece 12 de hala ayaklarini yataga vuruyordu, sızdı kaldı sonunda. Son 1 haftadir konuşmayı epey ilerletti. Küçük kardeşine sen gelme, o Küçük olmaz asla olmaz diyor. Tabi bunu o bebek konuşmasıyla hayal etmelisiniz. Nasil da tatli bir yaramaz.
Çok geçmiş olsun canım. Valla kolun ağrıyorsa şimdi hiç girme içli köfte işine. Benim büyükte dişini düşürmeye çalışıyor. Gece baya bir mızmızlandı. Saat 1 gibi çocukların hepsi uyumuşlardı. Bende evi topladım duş aldım yatana kadar saat 2 oldu. Ortanca saat 6 kalktı uyumadı. Büyüğü hazırlayıp okula gönderdim. Bebeği emzirdim uyudu. Eşim ortancayı bir dışarı çıkardı geldiler kahve içtik o işe gitti. Bende ortancayı doyurdum ayağımda biraz salladım şimdi uyudu. Tam dedim bende biraz uyurum bebek uyandı. Uykusuzluktan gözlerim yanıyor resmen.yinede çok şükür bin şükür bu günlerimize her şey geçiyor yeterki RABBİM sağlık huzur mutluluk versinSende benim hallerimdesin. Şimdi bak içli köfte dedin dedin beni teşvik ettin. Bende yapayım hafta sonuna. Afiyet olsun, normalde yapabiliyorum kızlarımda çok yardımcıdır Allaha şükür
Kolum ağrıyor demiştim ondan yapamıyorum sonra gitt ağrısını çek. Estağfurullah
Uyuyamadınmı gece?
Bende büyük kızım uyumadı. Karnı ağrıyor yavrumun ya. Dişide ağrıyordu dün akşam ikisi bir depreşti gece uyumadı yavrum.
Namaza kalktım 7 de oğlum ve bebeğim uyandı. Bugün gğn erken başladı bebeğim için. Muhtemelen öğlen uyuyacak.
Sağolasın bütün canı ağrıyaanalra Allah şifa versin.Çok geçmiş olsun canım. Valla kolun ağrıyorsa şimdi hiç girme içli köfte işine. Benim büyükte dişini düşürmeye çalışıyor. Gece baya bir mızmızlandı. Saat 1 gibi çocukların hepsi uyumuşlardı. Bende evi topladım duş aldım yatana kadar saat 2 oldu. Ortanca saat 6 kalktı uyumadı. Büyüğü hazırlayıp okula gönderdim. Bebeği emzirdim uyudu. Eşim ortancayı bir dışarı çıkardı geldiler kahve içtik o işe gitti. Bende ortancayı doyurdum ayağımda biraz salladım şimdi uyudu. Tam dedim bende biraz uyurum bebek uyandı. Uykusuzluktan gözlerim yanıyor resmen.yinede çok şükür bin şükür bu günlerimize her şey geçiyor yeterki RABBİM sağlık huzur mutluluk versin
Valla perişanım ya biri 3 yaşında biri 6 aylık devamlı hastalık uykusuzlukla uğraşıyoruzPerişanım ne demek yahu. Şimdi bende senin bu yazdığını okuyunca halime şükrettim. Üç çocukla perişan değilim. Gayet iyi hallediyorum herşeyimi ve mutluyum
Ha şu arada moralimi bozan kocacığım daha anlayışlı daha kendini ifade eden biri olsa ,olsun,olacak inşallah
Hayat daha daha kolay ve keyifli olacak eminim
Amin amin evet doğana kadar senin prenses büyümüş olur. Ben seneye inşallah ortancayı kreşe verecem. 2 yıl kreşe gidecek sonra okula başlayacak inşallah RABBİM o günleri görmeyi nasip etsinSağolasın bütün canı ağrıyaanalra Allah şifa versin.
Benim bir bebeğim olsa uykusuzluk çok çekmem diye düşünüyorum. Artık bebeğimin odası ayrı yavaş yavaş çocukluk dönemine geçiyor.
Cuma günü hürmetine Rabbim kabul etsin. Hayırlı bir evlat daha nasip etsin bize.
Kaç ay var aralarında benimkiler biraz büyüdü çok şükür ama aynı yaş farkı var sanırımValla perişanım ya biri 3 yaşında biri 6 aylık devamlı hastalık uykusuzlukla uğraşıyoruz
Ayy hastalık deme. Rabbim şifa versin , sanada ferahlık güç kuvvet.Valla perişanım ya biri 3 yaşında biri 6 aylık devamlı hastalık uykusuzlukla uğraşıyoruz
Tam 30 ay mı araları onu sormak istedimValla perişanım ya biri 3 yaşında biri 6 aylık devamlı hastalık uykusuzlukla uğraşıyoruz
Zaten ortanca uyumuyor diye 3. Hemen olsun istemistim zaten bir sekilde uykusuzum tekrar basa sarmak istemedim. Dun gece saat olmuş gecenin 12si daha ayaklarini yatağa vuruyor babasi sızmış kalmış yaninda, bizimkis hala sırıtıyor. Küçük de ne ara uyudu hatirlamiyorum ben yine koltukta uyuyakalmisim.Ay ay bende uyku konusunda çok dertliyim. Bu saat olmuş ortanca daha uyumamış. Birde avazı çıktığı kadar bağırarak ağlıyor. Uyutmaya çalışıyorum uyumak istemiyor. Resmen kıyameti koparıyor. Gece geç yatınca seninkiler gibi sabah saat 10:30 gibi kalkıyor. Öğlenden sonra en fazla 1 saat yatar. Valla nasıl olacak bu halimiz hiç bilmiyorum. Daha bir sürü işim duruyor üstüne çok yorgunum RABBİM cümlemizin yardımcısı olsun
Tam 2,5 yaş var sizin de mi öyleKaç ay var aralarında benimkiler biraz büyüdü çok şükür ama aynı yaş farkı var sanırım
Evet tam 30 ayTam 30 ay mı araları onu sormak istedim
32 ay bizim de ama büyüdüler küçüğü 2,5 yaşına geldi de zor bir süreçti özellikle pandemiden sonrasıEvet tam 30 ay
Ayy rahatlayacagim degil mi.. küçük 2,5 yasina gelince ben de hep bu hayali kuruyorum. Allah saglik versin hep böyle zorlanacak degilim diyorum..32 ay bizim de ama büyüdüler küçüğü 2,5 yaşına geldi de zor bir süreçti özellikle pandemiden sonrası