- Konu Sahibi Ahtapot Anne
- #2.061
Kızlar herkese hayırlı sabahlar.
Dün gelin pastası yaptım , eltimleri çaya davet ettimm, onlarda kurabiye almış yedik içtik. Çocuklar öyle eğlendiki anlatamam. İyi geçti elhamdülillah çok şükür .
Dün kızımı okuldan alırken bebeğim otokoltuğunda uyudu , eve geldik arabadan inmedim biraz daha uyusun diye.
Arkadaş uyandı eve geldik inanın 2 saat ağladı. Kucağımdan inmedi. Ay tam 6 aylık hali gibiydi.
Evde kuru patlıcan biber domates yemeği vardı.
Yanına yumurta haşlarım ayran yeşillik yeriz diye düşündüm.
Tatlı vardı misafir gelince yeriz doyarız dedim.
Ama eşim öyle alışmışki eve gelince şöyle mükemmel en az 2 çeşit yemek görmeye.
İçeri girer girmez , bakın daha kabanı üstünde.
Bir patates atamadınmı fırına!!!!
Bilmiyorum başka çocuklu kadınlar nasıl yapıyor!!!!
Ben neredeyim nasılım neden yapamadım yok soran....
Bende şarteller attı.
Ama varya yani ne desem ne yapsam diye düşündüm o an. Ağzıma geleni saymadım.
Hangi kadın o !!!
Kimmiş o başklalrı dedim!!!
Kimmiş kim !!!!
Bak şimdi o kadınlar varya, dışardan yiyor veya haftada kaçgün kafelerde orda burdalar.
Yapamadım sor bi neden ?
Aaaaa sen evdesin günn boyu bir patates yapamak nedir ki !!!!
Ay dedim yaptığım şeyleri say bi.
Neyse sonra baktı haklıyım bu kez ne dese, sanada birşey söylenmiyor. Bak bak , bana bişey söylemeye bak.
Mideme kramp girdi , o ara 7 yumurta haşladım.
Yemeği ısıtırken yatak odasına gittim arkamdan geldi sarıldı, özür dilerim dedi ama gel gör ben hala kızgınım.
Misafir gelecek diye ses etmedim.
Kızlar işte böyle, ben Rahmetli anacığımın dediği gibi "ağır yemekler "yapıyorum hep. İşte tritli, etli bamya, evde hep çorba olur. Poğaçası keki pastası... Ev tertemiz asla evi dağınık görmek istemez. Arada bir kez salsam içeri girer girmez başlar söylenmeye.
Off içim şişti... yazdım valla okuyan gözlerinizi nurlandırsın Rabbim.
Dün gelin pastası yaptım , eltimleri çaya davet ettimm, onlarda kurabiye almış yedik içtik. Çocuklar öyle eğlendiki anlatamam. İyi geçti elhamdülillah çok şükür .
Dün kızımı okuldan alırken bebeğim otokoltuğunda uyudu , eve geldik arabadan inmedim biraz daha uyusun diye.
Arkadaş uyandı eve geldik inanın 2 saat ağladı. Kucağımdan inmedi. Ay tam 6 aylık hali gibiydi.
Evde kuru patlıcan biber domates yemeği vardı.
Yanına yumurta haşlarım ayran yeşillik yeriz diye düşündüm.
Tatlı vardı misafir gelince yeriz doyarız dedim.
Ama eşim öyle alışmışki eve gelince şöyle mükemmel en az 2 çeşit yemek görmeye.
İçeri girer girmez , bakın daha kabanı üstünde.
Bir patates atamadınmı fırına!!!!
Bilmiyorum başka çocuklu kadınlar nasıl yapıyor!!!!
Ben neredeyim nasılım neden yapamadım yok soran....
Bende şarteller attı.
Ama varya yani ne desem ne yapsam diye düşündüm o an. Ağzıma geleni saymadım.
Hangi kadın o !!!
Kimmiş o başklalrı dedim!!!
Kimmiş kim !!!!
Bak şimdi o kadınlar varya, dışardan yiyor veya haftada kaçgün kafelerde orda burdalar.
Yapamadım sor bi neden ?
Aaaaa sen evdesin günn boyu bir patates yapamak nedir ki !!!!
Ay dedim yaptığım şeyleri say bi.
Neyse sonra baktı haklıyım bu kez ne dese, sanada birşey söylenmiyor. Bak bak , bana bişey söylemeye bak.
Mideme kramp girdi , o ara 7 yumurta haşladım.
Yemeği ısıtırken yatak odasına gittim arkamdan geldi sarıldı, özür dilerim dedi ama gel gör ben hala kızgınım.
Misafir gelecek diye ses etmedim.
Kızlar işte böyle, ben Rahmetli anacığımın dediği gibi "ağır yemekler "yapıyorum hep. İşte tritli, etli bamya, evde hep çorba olur. Poğaçası keki pastası... Ev tertemiz asla evi dağınık görmek istemez. Arada bir kez salsam içeri girer girmez başlar söylenmeye.
Off içim şişti... yazdım valla okuyan gözlerinizi nurlandırsın Rabbim.