• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter'dan seçmeler

ülkenin başbakanına neler demişler . göre göre bunu mu gördün. tabi onlar işine geliyor

siz hitabını kullanırsanız sevinirim sizinle tanısıklığım yok zira
ülkedeki onbinlerce engelli basbakandan cok daha önemlidir
basbakanın hataları üzerine dalga geçiliyor
ama insanların engelli olması onların hatası değildir dolayısı ile dalga konusu olamaz

Hayyal güzel bir konu olmuş ama paylaşımlarda hakaret / aşağılama / dalga geçme boyutu kolay önlenebilir gibi gelmedi bana :31:

Sosyal medya dilinin ayarı yok malum .

Sevgili themis, paylaşımların güzel fakar sosyal medyadaki konular üstüne yazılı şeyler paylaşabilir miyiz?
Karikatür farklı bir alan olduğu için konu dışı oluyor.
Bu da olayın farklılaşması ve sonrasında kapanmasına neden olur ki, ben bu topiğin devamlı olmasını isterim. :34:

Hayyal güzel bir konu olmuş ama paylaşımlarda hakaret / aşağılama / dalga geçme boyutu kolay önlenebilir gibi gelmedi bana :31:

Sosyal medya dilinin ayarı yok malum .

Teşekkür ederim. Aus, mümkün mertebe bu yorumlarla alakalı kiblerle siz editörlere yardımcı olmaya çalışacağız.
Malum kiblik bir mevzu olmasa da keşke sürekli olarak seviyeli paylaşımlar yapsak...
Konu sadece paylaşımlar ve bunun seviyeli yorumlaşması, fikirleşmesi üstüne.
Her türlü fikre saygım var sevgili arkadaşlar yeter ki kırma dökme üstüne paylaşımlar yapmayalım.
:34::34::34:

Bu da benden
$Screenshot_2014-03-09-22-37-08.jpg

Haber kaynaklı konular açılması gerekiyor diye defalarca uyarmışken, insanların konularını sırf bu sebeplerden kapatırken sosyal medyada paylaşılan haber niteliği taşımayan, aksine kara mizah yapılan konuların açılmasına izin var yazdığımı hatırlamıyorum.

Back