Twist Stepper kullanan var mı?

Bilmiyorum ki anlatmıştı da bi yeniden sorayım dur akşam. Öğrenince yazarım. Ya zaten 20 dk sonrası alet çok ısınıyor yumuşuyor çok direnç sağlamıyor ısınınca da. 20 dk da bile patlıyorum ben sıkıntıdan da Allahtan tv izliyorum aynı zamanda bi şekilde zaman geçiyor. Ama bacakları çok güzel topluyor. Genelde yorumlarda kalçaya da çok faydalı deniyor ama ben onu anlamadım bence değil faydalı kalçaya hani popom neden kocaman değil yani o zaman :KK70:

Evet 20 dk bile çok zor yapması bence, ben de müzik dinleyerek yapıyorum, üst bacaklarımın arasında boşluk yok , o kısımlardaki yağların erimesini çok istiyorum, sanki işe yarıyor gibi üst ve alt bacağı çalıştırdığını hissediyorum.
Hafta 3-4 yapmak mı iyiymiş, hocaya sor bakalım mümkünse, haftanın kaç günü yapmak daha verimli..

Bir de vucudu şaşırtmak gerekiyormuş, kaotik durum oluşturmak gerekiyormuş düzenli olarak aynı saatte de yapmamak gerekiyormuş sporları diye duymuştum .

Miu sen ne kadar süredir yapıyorsun, bacaklarda incelme oldu mu ? Bacaktaki incelme ne kadar sürede belli olur sizce kızlar ??

Evet 20 dk bile çok zor yapması bence, ben de müzik dinleyerek yapıyorum, üst bacaklarımın arasında boşluk yok , o kısımlardaki yağların erimesini çok istiyorum, sanki işe yarıyor gibi üst ve alt bacağı çalıştırdığını hissediyorum.
Hafta 3-4 yapmak mı iyiymiş, hocaya sor bakalım mümkünse, haftanın kaç günü yapmak daha verimli..

Bir de vucudu şaşırtmak gerekiyormuş, kaotik durum oluşturmak gerekiyormuş düzenli olarak aynı saatte de yapmamak gerekiyormuş sporları diye duymuştum .

Miu sen ne kadar süredir yapıyorsun, bacaklarda incelme oldu mu ? Bacaktaki incelme ne kadar sürede belli olur sizce kızlar ??
Miu taş gibi maşallah. . İncelecek yeri kalmadı ki

Şimdi burda napıyosunuz biri bana anlatsın :))
Hoşgeldin kız sensiz olur mu hiç :) stepper var ya bi alet onla ilgili paylaşım var burda

Canım yapabiliyorsan gergün yap zaten 20 dk ama yine de sorarım akşam yazarım. Benim bacaklar inceldi ama ben çok spor yaptım başka başka bisürü sporlar da e kilo da kaybedince inceldi stpper etkisi ne kadar bilmiyorum. İç bacak kası çalıştıran hareetler yap bence nette var bulamazsan ben sana bulayım.
Miu taş gibi maşallah. . İncelecek yeri kalmadı ki
Oy oy yerim seni :):rolleyes:

Hoşgeldin kız sensiz olur mu hiç :) stepper var ya bi alet onla ilgili paylaşım var burda

Canım yapabiliyorsan gergün yap zaten 20 dk ama yine de sorarım akşam yazarım. Benim bacaklar inceldi ama ben çok spor yaptım başka başka bisürü sporlar da e kilo da kaybedince inceldi stpper etkisi ne kadar bilmiyorum. İç bacak kası çalıştıran hareetler yap bence nette var bulamazsan ben sana bulayım.

Oy oy yerim seni :):rolleyes:

senin tavsiye edeceğim hareketler varsa link atarsan sevinirim, ne kadar sürede belli olur bacaklar zor eriyormuş diye duydum :KK43: benim üst bacaklarımın arasında nokta kadar ayrık var her yer bitişik :KK43:(((

senin tavsiye edeceğim hareketler varsa link atarsan sevinirim, ne kadar sürede belli olur bacaklar zor eriyormuş diye duydum :KK43: benim üst bacaklarımın arasında nokta kadar ayrık var her yer bitişik :KK43:(((
Bak bunları evde kolayca yaparsın
http://www.monthlyfitness.com/6-harekette-daha-siki-ic-bacaklar/

Ama ne kadar sürede erir bilemedim o kişiden kişiye değişir bence. Sporun kendini göstermesindeki en önemli şey düzenli yapılması ama 5 gün yapayım 3 gün yapmayım 10 gün daha yapayım dersen olmuyor malesef

20 dk , 143 kalori , 1000 adım attım bugun :)
20 dk yaptım ben de. Canım bunun paketinde yazıyor 20 dk maksimum diye. Bu pistonlu ya plastik ısınıyor falan o yüzden bence. Bir kerede maks 20 dk. Ama spor salonlarondaki stepperlarda istediğin kadar yaparsın

Eklentiler

• IMG_2823.JPG
    IMG_2823.JPG
    44,6 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_2824.JPG
    IMG_2824.JPG
    49 KB · Görüntüleme: 64
20 dk yaptım ben de. Canım bunun paketinde yazıyor 20 dk maksimum diye. Bu pistonlu ya plastik ısınıyor falan o yüzden bence. Bir kerede maks 20 dk. Ama spor salonlarondaki stepperlarda istediğin kadar yaparsın

Tamam canım zaten 20 dk çok zorluyor anca yapabiliyorum :)

Dün 15 dk yaptım bacaklarım diğer sporlardan çok ağrıyordu. Ama yine de günü boş geçmedim diye sevindim :)
Sen dün yaptın mı rainydyinlondon rainydyinlondon

15/21 haziran arası 20 dk yaptım ama şimdi bayram nedeniyle 1 hafta il dışımdayım o yüzden yapamıyorum off çok üzgünüm :KK43:

Senin yapmana sevindim ben de twist and shape yerine 20 dk spor hareketleri yapayım , dün yapamadım yol yorgunlugundan dolayı :KK43:

Tebrikler canım bırakmamışsın :)Bu akşam ben de yeniden başlıyorum aksatmam çünkü incecik bacaklarım olmasini çok istiyorum :))) @MiuLego

Maşallah canım ben de dün yapmadım başka sporlardan yorgun düştüm. Bugün inşallah yapıcam 20 dk :)
Baska neler yapiosun , gunde kac dakika yapiyorsyn bir de ? Simdi ben 1.66 boy 62 kiloyum , sanirim 52/55 kilo olursam daha iyi olurum gibi geliyor :)

X