- 26 Mayıs 2017
- 168
- 163
Bilmiyorum ki anlatmıştı da bi yeniden sorayım dur akşam. Öğrenince yazarım. Ya zaten 20 dk sonrası alet çok ısınıyor yumuşuyor çok direnç sağlamıyor ısınınca da. 20 dk da bile patlıyorum ben sıkıntıdan da Allahtan tv izliyorum aynı zamanda bi şekilde zaman geçiyor. Ama bacakları çok güzel topluyor. Genelde yorumlarda kalçaya da çok faydalı deniyor ama ben onu anlamadım bence değil faydalı kalçaya hani popom neden kocaman değil yani o zaman
Evet 20 dk bile çok zor yapması bence, ben de müzik dinleyerek yapıyorum, üst bacaklarımın arasında boşluk yok , o kısımlardaki yağların erimesini çok istiyorum, sanki işe yarıyor gibi üst ve alt bacağı çalıştırdığını hissediyorum.
Hafta 3-4 yapmak mı iyiymiş, hocaya sor bakalım mümkünse, haftanın kaç günü yapmak daha verimli..
Bir de vucudu şaşırtmak gerekiyormuş, kaotik durum oluşturmak gerekiyormuş düzenli olarak aynı saatte de yapmamak gerekiyormuş sporları diye duymuştum .
Miu sen ne kadar süredir yapıyorsun, bacaklarda incelme oldu mu ? Bacaktaki incelme ne kadar sürede belli olur sizce kızlar ??