Twist Stepper kullanan var mı?

Bacak için başka hareketler de yap istersen. Benim bacaklarım ince göbek kol çalışmam lazım aslında da kilom da fazla önce kilo vereyim diyorum

Ya benim ust bacaklarimin arasinda bosluk yok , yani o kismin ideal olmasi icin açılması gerekiyor hafif, boyle aletlerle duzen daha cok saglayabiliyorum gibi ama duzenli hareket yapamiyorum ki :KK43: bu alet sanki direk bacaklara yariyor gibi.

Bu gün butun gün temizlik yaptım ama 50 tane de olsa stepper yapacağım :halay:

Selamlaaaar
Stepper cılarla olmak güzel olacak. Geçmişi okuyayım bi geleyim neler yapıyorsunuz bakalım.

Hoşgeldin miucuğum. Geçmiş çok geçmiş canım ya rainyle yeni başladık. Daha doğrusu o başladı ben yeni başlayacağım :-)

Selamlaaaar
Stepper cılarla olmak güzel olacak. Geçmişi okuyayım bi geleyim neler yapıyorsunuz bakalım.

Merhabalar :KK66:
Bugun 5. Gunum olacak insallah , psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bi sıkılaşma var :) 1 ay sonraki sonucu merak ediyorum simdiden :) 20 dk yapiyorum 130 kalori yakıyorum bu sekilde :)

Merhabalar :KK66:
Bugun 5. Gunum olacak insallah , psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bi sıkılaşma var :) 1 ay sonraki sonucu merak ediyorum simdiden :) 20 dk yapiyorum 130 kalori yakıyorum bu sekilde :)
Geldiiiim :)
Ben de haftada en az 3-4 kez yapıyorum. Bana personel trainer bir arkadaşım maksimum 20 dk yapmalısın bir kerede daha fazla değil dedi. Bende 20 dk yapıyorum ama kaç kalori yaktırıyor bakmamıştım akşam yapınca bi bakayım.

Geldiiiim :)
Ben de haftada en az 3-4 kez yapıyorum. Bana personel trainer bir arkadaşım maksimum 20 dk yapmalısın bir kerede daha fazla değil dedi. Bende 20 dk yapıyorum ama kaç kalori yaktırıyor bakmamıştım akşam yapınca bi bakayım.
Neden ki. Ben 45 dk falan yapıyordum eskiden. Ama hep aynı tempoda değil tabii. Bi yavaşlayıp bi hızlanarak. Benimki sizinkilerden değil aslında da mantık aynı.

Neden ki. Ben 45 dk falan yapıyordum eskiden. Ama hep aynı tempoda değil tabii. Bi yavaşlayıp bi hızlanarak. Benimki sizinkilerden değil aslında da mantık aynı.
Bilmiyorum ki anlatmıştı da bi yeniden sorayım dur akşam. Öğrenince yazarım. Ya zaten 20 dk sonrası alet çok ısınıyor yumuşuyor çok direnç sağlamıyor ısınınca da. 20 dk da bile patlıyorum ben sıkıntıdan da Allahtan tv izliyorum aynı zamanda bi şekilde zaman geçiyor. Ama bacakları çok güzel topluyor. Genelde yorumlarda kalçaya da çok faydalı deniyor ama ben onu anlamadım bence değil faydalı kalçaya hani popom neden kocaman değil yani o zaman :KK70:

X