- 26 Mayıs 2017
- 168
- 163
Yavaş yavaş çoğaltırsın canım. Bende uzun zamandır yapmıyorum bakalım ne kadar yapabileceğim.
İnsallah ben basladim dun , 1 ay devam edecegim 20/25 dk arasi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavaş yavaş çoğaltırsın canım. Bende uzun zamandır yapmıyorum bakalım ne kadar yapabileceğim.
İftardan sonra iyi hissedersem belki ben de denerim.İnsallah ben basladim dun , 1 ay devam edecegim 20/25 dk arasi :)
İftardan sonra iyi hissedersem belki ben de denerim.
1 ay sonraki sonucumu merak ediyorum insallah bacaklarim incelir :)Tamam çocuklar uyusun yapacağım inşallah
Bacak için başka hareketler de yap istersen. Benim bacaklarım ince göbek kol çalışmam lazım aslında da kilom da fazla önce kilo vereyim diyorum1 ay sonraki sonucumu merak ediyorum insallah bacaklarim incelir :)
Bacak için başka hareketler de yap istersen. Benim bacaklarım ince göbek kol çalışmam lazım aslında da kilom da fazla önce kilo vereyim diyorum
Evet canım yaptım 20 dk 130 kalori yaktım bugun 3. Gunumdu , sen başladın mı ?Bu gün yaptın mı rainydyinlondon
Başlayamadım daha ya. Squat mekik falan yaptım. Bu kaldı.Evet canım yaptım 20 dk 130 kalori yaktım bugun 3. Gunumdu , sen başladın mı ?
Allah nasip ederse 30 gün boyunca devam edeceğim düzenli olarak :)
Evet hareketleri yapmakta sıkılaşma açısından etkili olur , iyi yapmissinBaşlayamadım daha ya. Squat mekik falan yaptım. Bu kaldı.
Selamlaaaar
Stepper cılarla olmak güzel olacak. Geçmişi okuyayım bi geleyim neler yapıyorsunuz bakalım.
@MiuLego bayadır yapıyor. Gelsin tecrübelerini anlatsın. Onunki seninkine benziyor.Merhabalar
Bugun 5. Gunum olacak insallah , psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bi sıkılaşma var :) 1 ay sonraki sonucu merak ediyorum simdiden :) 20 dk yapiyorum 130 kalori yakıyorum bu sekilde :)
Geldiiiim :)Merhabalar
Bugun 5. Gunum olacak insallah , psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bi sıkılaşma var :) 1 ay sonraki sonucu merak ediyorum simdiden :) 20 dk yapiyorum 130 kalori yakıyorum bu sekilde :)
Neden ki. Ben 45 dk falan yapıyordum eskiden. Ama hep aynı tempoda değil tabii. Bi yavaşlayıp bi hızlanarak. Benimki sizinkilerden değil aslında da mantık aynı.Geldiiiim :)
Ben de haftada en az 3-4 kez yapıyorum. Bana personel trainer bir arkadaşım maksimum 20 dk yapmalısın bir kerede daha fazla değil dedi. Bende 20 dk yapıyorum ama kaç kalori yaktırıyor bakmamıştım akşam yapınca bi bakayım.
Bilmiyorum ki anlatmıştı da bi yeniden sorayım dur akşam. Öğrenince yazarım. Ya zaten 20 dk sonrası alet çok ısınıyor yumuşuyor çok direnç sağlamıyor ısınınca da. 20 dk da bile patlıyorum ben sıkıntıdan da Allahtan tv izliyorum aynı zamanda bi şekilde zaman geçiyor. Ama bacakları çok güzel topluyor. Genelde yorumlarda kalçaya da çok faydalı deniyor ama ben onu anlamadım bence değil faydalı kalçaya hani popom neden kocaman değil yani o zamanNeden ki. Ben 45 dk falan yapıyordum eskiden. Ama hep aynı tempoda değil tabii. Bi yavaşlayıp bi hızlanarak. Benimki sizinkilerden değil aslında da mantık aynı.