o kadar yardım etti ki sonunda zaten cullenlerin evcil hayvanı gibi oldu -tatlicadiarzu- damat jacob nolacak :dilcikar::dilcikar:
evet ama edwardı böyle davranması yine bella için kız o kdra sevior ki gözünden sakınıyorucanım şöyle düşün edward 117 yaşında bella ise sadece 17 yerimseniben
edward çok olgun çok melankolik ama jacob tam bir genç eğlenceli esprili
ve en önemlisi insan yani edward gibi heykel değil sonuçta bellanın ondan etkilenmesi bu sebepten hem edwardda bunun farkında yoksa ne kadar muhteşem olursa olsun hiçbir erkek kendisi dışında başkasına da aşık bir kadına bu kadar anlayışlı davranamaz sengözlerimebaksanab
bana gelecek olursak edwarddan vazgeçmem ama jacob da eğlenceli bi çocuk yaa rosalie ile atışmalarını unutamıyorum kaydirigubbakcemile3
o kadar yardım etti ki sonunda zaten cullenlerin evcil hayvanı gibi oldu -tatlicadiarzu- damat jacob nolacak :dilcikar::dilcikar:
evcil köpek:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet ama edwardı böyle davranması yine bella için kız o kdra sevior ki gözünden sakınıyoru
ama nasıl seviyor gerçekten de :asigim::asigim:, midnight sun'da gerçek bir erkek olmak isterdim ona dokunabilmek için diyordu senağlamasenağlama
evet ama edwardı böyle davranması yine bella için kız o kdra sevior ki gözünden sakınıyoru
benden istediğin parçamı jacobdan da istediğin parçasını alabilirsin demişti tutulmada ve kendisinin insan olmadığı için ilişkide eksiklikler olduğunu ve bunu jacobla tamamladığını söylemişti edward bellaya
gerçekten çok seviyor yaaaa ufffffffff çok kıskanıyorummmmm bende böyle sevilmek istiyorum bu yüzden köpeciğe bile razıyımmmmm :çok üzgünüm:
benden istediğin parçamı jacobdan da istediğin parçasını alabilirsin demişti tutulmada ve kendisinin insan olmadığı için ilişkide eksiklikler olduğunu ve bunu jacobla tamamladığını söylemişti edward bellaya
gerçekten çok seviyor yaaaa ufffffffff çok kıskanıyorummmmm bende böyle sevilmek istiyorum bu yüzden köpeciğe bile razıyımmmmm :çok üzgünüm:
aslında hiçbir eksiği yok edfırtımın fisfisfis ölü olduğu halde, vampir olduğu halde çocuğu bilem oldu yani daha ne yapsın -tatlicadiarzu-
aslında hiçbir eksiği yok edfırtımın fisfisfis ölü olduğu halde, vampir olduğu halde çocuğu bilem oldu yani daha ne yapsın -tatlicadiarzu-
haklısın valla bebişleri de oldu kaydirigubbakcemile3
gereğinden fazla alçak gönüllü biri....bella kendini yetersiz görürken edwardda bella için kendini yetersiz görüyordu kendi mükemmelliğini görmeden hemde :1rolleyes:
:roflol::roflol::roflol:kızlar şimdi filmi tekrardn izledim
annem kızm kafayımı yedin diorkaydirigubbakcemile3
napiiim amaaa edwardem de o kadar yakuşuklu olmayıvereydi:asigim:
haklısın valla bebişleri de oldu kaydirigubbakcemile3
gereğinden fazla alçak gönüllü biri....bella kendini yetersiz görürken edwardda bella için kendini yetersiz görüyordu kendi mükemmelliğini görmeden hemde :1rolleyes:
evet ya kendini aşağılayıp duruyor bellanın mükemmelliği karşısında kendini ona layık görmüyor:asigim:, değil de zaten, bana layık o delikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:
evet ya kendini aşağılayıp duruyor bellanın mükemmelliği karşısında kendini ona layık görmüyor:asigim:, değil de zaten, bana layık o delikafaduldendelikafadulden
bize layık demek istedin heralde:jeyyar::roflol::roflol:
birde neden jacoba köpek diorsunuz onu anlamadım bnfisfisfis
birde bu jabobun ismini her okuduğumda aklıma nescafe geliyor laelaelaelaelae
başka bi isim bulamamışlarmı acabalülülülülülü
:roflol::roflol::roflol:
o hepimizinnnnnnnn nihahahahahaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :1ninca:
:roflol::roflol::roflol:evet ya kendini aşağılayıp duruyor bellanın mükemmelliği karşısında kendini ona layık görmüyor:asigim:, değil de zaten, bana layık o delikafaduldendelikafadulden
tabiki bize demek istedim :1closedeyes::roflol::roflol::roflol:
tüylü tüylü sıcacık köpecikler :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kitapta vampirlerle diğerleri arasında çekişme var canım ( kitabı okumadığından fazla ayrıntıya girmedim )
jacob vampirlere sülükler,kan emiciler diyor
vampirlerde jacob ve ekibine köpecikler yada köpekler diyor kafamçokkarıştı
öyle oldu galba -tatlicadiarzu-Dili sürçmüş tuce'nin ben anladım :jeyyar:
günaydıın :dance:
günaydın hihoyyythihoyyyt
günaydın kızlarra.s.
bir kaç mesajınızı okuyum dedim,gördüm ki özellikle tutulma hakkında yazılmış yazılar-tatlicadiarzu-
heyecanı kaçmasın diye okumadan geçtimkaydirigubbakcemile3
New moon setinde Robert'in duş almadığına ve kötü koktuğuna dair çıkan dedikodular yüzünden Robert Pattinson mutsuzmuş. Kurt adam paul'ü oynayacak Alex Meraz Rob'un gül gibi koktuğunu ve çıkan haberlerin art niyetli insanlar tarafından uydurulduğunu söylemiş :1no2: