Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr twilighterlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............................
artık ezbere okucaz bu kitaplarııı nerdeyseeeeeeeeee...................
Ben de son üç gündür kitabı seri olarak 4 tanesini okudum.Gerçekten çok güzeldi. Şimdi Breaking Down' un Türkçe'ye çevrilmesini sabırsızlıkla bekliyorum.Sanırım bu aya yada Nisan ayında çevrilecek.Sevgili Ezbuz'cum konuyu açmış olmana sevindim.Filmini de izledim kitaptaki kadar ayrıntı yok ve bazı yerler değiştirilmiş.Yine de film de güzeldi yani...İkinci filmi de Kasım ya da Aralık ayında gösterime girecekmiş...
nihayet pazar günü izleyebildim twilight ı. Güzel hoşumada gitti..
Edwardda anlatılan kadar var hani...:asigim:
Yalnız filmi indirdiğim siteden kaynaklanan problemlenden dolayı altyazı önce,film sonra geldi bazı sahnelerde ama olsun...
Şaşırdığım şeyler oldu...
Mesela, klişeleşmiş vampirler gündüz dolaşamaz tezinin aksine Edward ve ailesi rahatça dolaşabiliyorlardı gündüz...:1shok:
Birde, bir vampir daha önce gitmediği bir eve davetsiz giremez klişeside yoktu..:1shok:
Bellanın evine rahatça girdi çünkü edward....
Şimdi sıra 2. kitapı bulup okumakta ve inşallah devam filmide gelir...:asigim:
şahsen benim için tüm seri akıcı 2. kitap yeni ay bence serinin en güzel kitabı:1closedeyes:Kitabının ilkini okudum cumartesi günü bir günde..
Çok hoşuma gitti
Akıcı , sürükleyici ve dili sadeydi..
Ardından filmini izledim ama filmi tam bir fiyaskoydu..
İkincisini hemen okumak istiyorum ,çok çok güzeldi..
cumartesi günü alacakarnlığı bitirdim,pazar günü de yeni ayı aldım
alacakaranlık beni çok etkiledi,okurken hiç sıkılmadım,hep bir sonraki satırı merak ederek okudum
hala etkisinde sayılırım,inşallah bu seri hiç bitmez,kusana kadar devam eder
şahsen benim için tüm seri akıcı 2. kitap yeni ay bence serinin en güzel kitabı:1closedeyes:
kesinlikle harika bir seri
4. kitap çıkalı daha bir kaç gün oluyo sırda 5. kitap yani alacakaranlığı edwardın ağzından anlatıyor yazarımız ama hala çıkmadı inaşallah yakın zamanda çıkar:Saruboceq:
daha demin iş arkadaşım söyledi,edward'ın ağzından yazılan son kitap,piyasaya sürülmeden internette çıktığı için,yazar yayınlamama kararı almış
inşallah doğru değildir bu haber
doğru olsada,farketmez,internette okuruzkaydirigubbakcemile3
şahsen benim için tüm seri akıcı 2. kitap yeni ay bence serinin en güzel kitabı:1closedeyes:
evet kitabın 12 bölümü nette e-book olarak mevcut:1closedeyes:
Stephenie aplamız kitabı yazıcak hatta şu sıralar kitabı yazmakla meşgul çünkü yayın evi ile anlaşması var istede istemesede kitabı yazmak zorunda:1closedeyes:
Bu hafta sonu okuyacam bakalım
İlki kadar güzelmi