Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

yaaa var mı sizde :jeyyar: :jeyyar:
yok ki bizde de :sm_confused::sm_confused::sm_confused:

:roflol::roflol::roflol:

Valla beni o güçle hayatta tutamazlardı :roflol::roflol: Çıtadanak kırıverirdim boynunu :mymeka: Edward'ında hakkı ama, ne kadar sabırlı davrandı başından beri :asigim: Hiç ödün vermedi beyefendiliğinden :asigim:

buyur gel canım bizde var beraber seyredelim:1hug:
bende gelicem zorla kendimi davet ediyorum gerçi kovsanda camdan girerim:roflol:herşey edward için
orası benimde hoşuma gitti ama yazık köpeciğe üzülmesin :çok üzgünüm:

yazıkmış:dilcikar:var ya orda bir bıraksalardı bella azıcık hırpalasaydı içim soğurdukötükedihüso

haketti de ondan klava:klava: olsun ama :asigim::asigim:

Senin bu Jacob'a zaafın nolacak bilmem CADIARZU Edward'da diyosun bi yandan, bir karar versen Bella'mısın sen :roflol::roflol::roflol:

bella bile bir karar vardı sonunda:roflol:ama BaiLeyS tık yok:mymeka bella edward gibi dünya üstü bir varlık varken ne diye Jacob gibi bir köpeğe baktı anlamadım geri zekalı:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

bella bile bir karar vardı sonunda:roflol:ama BaiLeyS tık yok:mymeka bella edward gibi dünya üstü bir varlık varken ne diye Jacob gibi bir köpeğe baktı anlamadım geri zekalı:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

Al bendede o kadar :mymeka: Bu Bella'nın kafası çalışmıyor malesef :mymeka:

bende gelicem zorla kendimi davet ediyorum gerçi kovsanda camdan girerim:roflol:herşey edward için[/FONT][/COLOR][/I][/B]

aşk olsun ezim buzum sen geldinde ben yokmu dedim kim bilir dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur:roflol::roflol::roflol:belki bizde birgün kavuşuruz:roflol::roflol::roflol:

edward olmanın ayrıcalığı :asigim:ulan yokmu dünyada şunu gibi bir adam :Saruboceq:

aç kapıyı geliyorum:roflol::roflol:

Al bendede o kadar :mymeka: Bu Bella'nın kafası çalışmıyor malesef :mymeka:

öyle demeyin yaa üzerime alınıyorum valla
:roflol::roflol:

ya anlamıyorum nevar köpek möpek çocuk yakışıklı:jeyyar::jeyyar:edoş kadar olmasada.zaten bütün yakuşuklu adamlar bella salağına aşık oluyo ne varsa anlamıyom yaaklava:

canım şöyle düşün edward 117 yaşında bella ise sadece 17 yerimseniben
edward çok olgun çok melankolik ama jacob tam bir genç eğlenceli esprili
ve en önemlisi insan yani edward gibi heykel değil sonuçta bellanın ondan etkilenmesi bu sebepten hem edwardda bunun farkında yoksa ne kadar muhteşem olursa olsun hiçbir erkek kendisi dışında başkasına da aşık bir kadına bu kadar anlayışlı davranamaz sengözlerimebaksanab

bana gelecek olursak edwarddan vazgeçmem ama jacob da eğlenceli bi çocuk yaa rosalie ile atışmalarını unutamıyorum kaydirigubbakcemile3

ya anlamıyorum nevar köpek möpek çocuk yakışıklı:jeyyar::jeyyar:edoş kadar olmasada.zaten bütün yakuşuklu adamlar bella salağına aşık oluyo ne varsa anlamıyom yaaklava:

dimi ya çok şeker bi köpek :asigim: bella da öyle bir şans var kiiiiiiiiiii ah bir değerini bilse :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…