Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sırasıya alacakarnlık,yeni ay,tutulma ve şafak vaktibirde serinin devamınıda almak istiyorum ama alacakaranlıktan sonra kitapları hangi okumam gerekiyor sırasıyla yardımcı olursanız seviniirim
[merhaba kızlar bende bu kitabın adını çok duyuyorum ve merak ediyorum sanırım diziside varmış galiba :uhm: şincik bazılarınız ingilizce falan demiş bu kitabı nereden bulucaz + ingilizcemi bide nette okuyabileceğim site adı biliyorsanız yazarmısınız:1hug:
sırasıya alacakarnlık,yeni ay,tutulma ve şafak vakti
tüm seriyi kitapçılarda bula bilrisin netten sipariş verbilirisn kısacası hemen hemen her yerden bulabilirsin olduka tutulan bir seri olduğu için şu büyük süper marketlerde bile varşakkıdı
sırasıya alacakarnlık,yeni ay,tutulma ve şafak vakti
tüm seriyi kitapçılarda bula bilrisin netten sipariş verbilirisn kısacası hemen hemen her yerden bulabilirsin olduka tutulan bir seri olduğu için şu büyük süper marketlerde bile varşakkıdı
edwarrrrrrrrrrrddddddddddddddddddd ısır beniiiiiiiiii
arkadaşlar bende va çoközgüler ümpirli falanolduğunu duyunca okuma fikrinden vazgeçmiştim,4 seriyi de övgüler üzerine aldım ve burda yapılan açıklamalardan sonra kesinlkle hemen okumaya başlıyor um :))))
en kısa sürede diğer kitaplarıda oku derimzemuszemusserinin ilk kitabı henuz b ıttı ve ardından da hemen fılmını ızledı tabii.....cok hoş....aksam eve gecerken hemen 2. ve 3. kıtapları da alıcam....bu arada kasımda da yenı ay fılmı gırıyomus vızyona.....ck hoşş..
İlk 3 kitabı okudum. Şu anda Şafak Vakti' ni okuyorum o da bitmek üzere 40 sayfa filan kaldı. Valla seriye arkadaşımın önerisiyle başladım ama bayıldım. Bütün kitaplar ayrı bir tat bıraktı bende. En güzel kitap hangisiydi diye soruyorum kendime ama ayırt edemedim:))
bu seriyi okumayan varsa şiddetle tavsiye ederim. 4 kitabı da büyük bir hızla okudum. 5. kitabı sabırsızlıkla bekliyorum. Aşk ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.:asigim:
vereliniortakinsan okurken kitabın içine giriyo ve o büyük aşkı yaşıyo adeta:asigim:kesinlikle katılıyorum hani derler ya bir solukta bitireceğiniz bir seri. bu arada filmini izleriz diyip geçiştirmeyin bence.çünkü kitabı okurken hissettiğiniz aşkı filmde kısıtlı zamanda bulmak zor. insanı büyülüyor içine çekiyor adeta.kesinlikle okumanızı tavsiye ederim.opuyorumnanaktan