Stephenie Meyer /Twilight Serisi

merhaba kızlar
alacakaranlık kitabını bugün daha yeni aldım fakat ilk beş sayfayı okudum şuanda işteyim okumak için çok sabırsızlanıyorum okurken diğer satırda ne yazıcak diye merakla okuyorum
kaydirigubbakcemile5

birde serinin devamınıda almak istiyorum ama alacakaranlıktan sonra kitapları hangi okumam gerekiyor sırasıyla yardımcı olursanız seviniirim

[merhaba kızlar bende bu kitabın adını çok duyuyorum ve merak ediyorum sanırım diziside varmış galiba :uhm: şincik bazılarınız ingilizce falan demiş bu kitabı nereden bulucaz + ingilizcemi bide nette okuyabileceğim site adı biliyorsanız yazarmısınız:1hug:

birde serinin devamınıda almak istiyorum ama alacakaranlıktan sonra kitapları hangi okumam gerekiyor sırasıyla yardımcı olursanız seviniirim
sırasıya alacakarnlık,yeni ay,tutulma ve şafak vakti
[merhaba kızlar bende bu kitabın adını çok duyuyorum ve merak ediyorum sanırım diziside varmış galiba :uhm: şincik bazılarınız ingilizce falan demiş bu kitabı nereden bulucaz + ingilizcemi bide nette okuyabileceğim site adı biliyorsanız yazarmısınız:1hug:

tüm seriyi kitapçılarda bula bilrisin netten sipariş verbilirisn kısacası hemen hemen her yerden bulabilirsin olduka tutulan bir seri olduğu için şu büyük süper marketlerde bile varşakkıdı

tüm seriyi kitapçılarda bula bilrisin netten sipariş verbilirisn kısacası hemen hemen her yerden bulabilirsin olduka tutulan bir seri olduğu için şu büyük süper marketlerde bile varşakkıdı

sağol canıma.s.

bilgilendirdiğin için teşekürler a.s.

Yeni Ay 'ı okuyorm son 60 sayfa filan ama bitmesini istemiyorum..ne yazıkki macera hızla devam ediyor ve bende okumaktan kendimi alamıyorum :-)

ayy seriye 2 hafta önce bitirdim bir hafta içinde full seri bitti ama bitti yaa :KK43::KK43: midnıght sun 'ın 12 bölümünü de okudum :KK70: :KK70: ama o da bitti yaa bilginiz var mı serinin son kitabı mı olacakmış midnıght sun ???

arkadaşlar bende va çoközgüler ümpirli falanolduğunu duyunca okuma fikrinden vazgeçmiştim,4 seriyi de övgüler üzerine aldım ve burda yapılan açıklamalardan sonra kesinlkle hemen okumaya başlıyor um :))))

arkadaşlar bende va çoközgüler ümpirli falanolduğunu duyunca okuma fikrinden vazgeçmiştim,4 seriyi de övgüler üzerine aldım ve burda yapılan açıklamalardan sonra kesinlkle hemen okumaya başlıyor um :))))

hemen oku derimzemuszemus

serinin ilk kitabı henuz b ıttı ve ardından da hemen fılmını ızledı tabii.....cok hoş....aksam eve gecerken hemen 2. ve 3. kıtapları da alıcam....bu arada kasımda da yenı ay fılmı gırıyomus vızyona.....ck hoşş..

ılk 3 kitabı okudum. Şu anda Şafak Vakti' ni okuyorum o da bitmek üzere 40 sayfa filan kaldı. Valla seriye arkadaşımın önerisiyle başladım ama bayıldım. Bütün kitaplar ayrı bir tat bıraktı bende. En güzel kitap hangisiydi diye soruyorum kendime ama ayırt edemedim:))

serinin ilk kitabı henuz b ıttı ve ardından da hemen fılmını ızledı tabii.....cok hoş....aksam eve gecerken hemen 2. ve 3. kıtapları da alıcam....bu arada kasımda da yenı ay fılmı gırıyomus vızyona.....ck hoşş..
en kısa sürede diğer kitaplarıda oku derimzemuszemus
İlk 3 kitabı okudum. Şu anda Şafak Vakti' ni okuyorum o da bitmek üzere 40 sayfa filan kaldı. Valla seriye arkadaşımın önerisiyle başladım ama bayıldım. Bütün kitaplar ayrı bir tat bıraktı bende. En güzel kitap hangisiydi diye soruyorum kendime ama ayırt edemedim:))

insanın elinden bırakası gelmiyor:nazar:

bu seriyi okumayan varsa şiddetle tavsiye ederim. 4 kitabı da büyük bir hızla okudum. 5. kitabı sabırsızlıkla bekliyorum. Aşk ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.:asigim:

bu seriyi okumayan varsa şiddetle tavsiye ederim. 4 kitabı da büyük bir hızla okudum. 5. kitabı sabırsızlıkla bekliyorum. Aşk ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.:asigim:

kesinlikle katılıyorum hani derler ya bir solukta bitireceğiniz bir seri. bu arada filmini izleriz diyip geçiştirmeyin bence.çünkü kitabı okurken hissettiğiniz aşkı filmde kısıtlı zamanda bulmak zor. insanı büyülüyor içine çekiyor adeta.kesinlikle okumanızı tavsiye ederim.opuyorumnanaktan

kesinlikle katılıyorum hani derler ya bir solukta bitireceğiniz bir seri. bu arada filmini izleriz diyip geçiştirmeyin bence.çünkü kitabı okurken hissettiğiniz aşkı filmde kısıtlı zamanda bulmak zor. insanı büyülüyor içine çekiyor adeta.kesinlikle okumanızı tavsiye ederim.opuyorumnanaktan
vereliniortakinsan okurken kitabın içine giriyo ve o büyük aşkı yaşıyo adeta:asigim:

X