Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

First look: 'Wolf pack' actors grin and bare it for 'New Moon'

Step aside, aloof vampires with all your undead issues. The wolf pack is ready to howl.

Unlike cold-blooded neck biters, these poster guys for animal magnetism are hot. So hot that their temperature runs a steady 108 degrees, as anyone who has read Stephenie Meyer's series of gothic romances knows.

That gives them a great excuse to doff their shirts on-screen and expose the physiques they've been pumping up for playing werewolves in The Twilight Saga:New Moon, the sequel to last year's supernatural sensation, due Nov. 20.

Four actors — Chaske Spencer, Alex Meraz, Kiowa Gordon and Bronson Pelletier, all with Native American heritage — join Taylor Lautner, 17, who returns as a hairier, scarier Jacob Black. The plotline finds Jacob growing closer to a distraught Bella (Kristen Stewart) after her vampire beau, Edward, runs off.

Among wolf pack job requirements: the ability to work half-naked no matter what the weather in the Vancouver, B.C., area, where the film has been shooting for several weeks.

"It's not pleasant for the actors," says director Chris Weitz. "But they have all been good-natured. They show up on location in drenching, cold rain, and I say, 'OK, off with the robes.' "

Alıntıdır

gül gibi mi hiç sanmam kaydirigubbakcemile3

bende beğendim kaydirigubbakcemile2
vampirlerden de böyle bir foto bekliyorum -tatlicadiarzu-

vampirlerininki daha güzel olur bence:jeyyar:cokacimcoookcokacimcoook

bella edwardın fotografını çekince acaba fotografta çıkar mı edward diye merak etmişti hatırlıyor musunuz :roflol::roflol::roflol:

şafak vakti aralarından en süper kitap olmuş bence ya çok sürükleyici ama kitap bitmesin diye kendimi frenlemeye çalışıorummmmmmm :1hug:

Normal Erkekler vs. Edward Cullen

**Normal bir erkek : ''Seni seviyorum!'' der.
**Edward : ''Sen artık benim hayatımsın.'' der.

**Normal bir erkek ''Galiba sana aşık oluyorum.'' der.
**Edward : '' Sonunda aslan kuzuya aşık olur.'' der.

**Normal bir erkek rasgele bir şarkıcıdan, rasgele bir şarkı seçer ve sana onu ithaf eder.
**Edward piyano çalarken kendisinin yaptığı şarkıyı çalar ve okur.(ah ulan ah:Saruboceq:)

**Eğer ölürsen, normal bir erkek kendine başka bir kız bulur.
**Eğer ölürsen, Edward kendini öldürür çünkü sensiz bir hayat, yaşamaya değmez(varmı böyle bir varlık yeryüzünde )

**Normal bir erkek, birbirinizden uzakta olduğunuz zaman, ''Seni özlüyorum.'' der.
**Edward, birbirinizden uzakta olduğunuz zaman, ''Sanki bir yarımı seninle bırakmışım gibi hissediyorum.'' der.:asigim:

*Normal bir erkek ''Sana kaç defa seni sevdiğimi söyledim, bana inan!'' der.
**Edward ''Sana binlerce kez seni sevdiğimi söylememden sonra, nasıl tek bir kelimenin benimle ilgili inancını yıkmasını sağlayabilirsin?'' der.

**Normal bir erkek '' Sen gerçekten benim için çok önemlisin.'' der.
**Edward '' Benim için ne kadar önemli olduğun hakkında bir fikrin var mı? Seni ne kadar çok sevdiğim hakkında bir fikrin?'' der.

**Normal bir erkek '' Senden önce, ben yoktum.'' der.
**Edward '' Senden önce hayatım aysız bir gece gibiydi. Çok karanlıktı ama yıldızlar vardı...Ve sen, gökyüzüme bir meteor gibi girdin. Ve bir anda her şey yanmaya başladı. Parlaklık vardı, güzellik vardı. Sen gittiğinde ve meteor ufka düştüğünde, her şey simsiyah oldu. Hiçbir şey değişmedi ama gözlerim ışık yüzünden kör olmuştu. Artık yıldızları da göremiyordum. Ve artık hiçbir şeyin anlamı yoktu.'' der.senağlamasenağlama

banane bende bir tene edward isityorum :Saruboceq:

sevgili cullen ailem nerdesiniz..:jeyyar:
cullenlar yok, topic bomboş :çok üzgünüm::çok üzgünüm:bir tek biz kaldık:çok üzgünüm:

bu yazı çok güzel hihoyyythihoyyyt ben de istiyorum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…