Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

new moon'la ilgili 23 Nisanda küçük bir video çıkıcakmış E!'de.

Bende okudum fragman çıkıcak diyorlardı :dance:

Varya Şafak vaktini okudukça Jacop iyice dellendirmeye başladı beni :mymeka: Senin ne haddine kıllı yaratık gidipte Charlie'ye Bella burda demek :mymeka: Saçımı başımı yoluyordum sinirden :mymeka:

jacop taraftari degilim ama safak vaktinde jacopi bile cok sevdim. onun acisindan dusunursen kendi capinda bellanin gitmesini engellemeye calisiyordu renesmeeye muhurlenmemisti daha. benim safak vaktinde jacopa olan tutulmadaki gicikligim bile gitti.

jacop taraftari degilim ama safak vaktinde jacopi bile cok sevdim. onun acisindan dusunursen kendi capinda bellanin gitmesini engellemeye calisiyordu renesmeeye muhurlenmemisti daha. benim safak vaktinde jacopa olan tutulmadaki gicikligim bile gitti.

Başlarda bende aynı şeyleri yazmıştım, hatta tutulmadaki hırsım geçmişti nerdeyse ama sonra o haber verme olayı deli etti beni gene :mymeka:

zaten digi türkün kanallarında hemen hemen her gece edward bella yeni ayın çekimleri falan bayaa çıkıyo :1hug:röportajları işte filmin müziyini yapan gurup diyer oyuncular çıkıyo hangi kanal tam bilmiyom amma çok sık çıkıyolar:dance:

gidip digiturk almanın vakti geldi demekki fisfisfis

çok merk ettim nasıl bir şey acbadelikafaduldendelikafadulden
bellada çıldırdı ama :roflol:bella vampirken bu jacopa birşey yapacak sonunda habire kız sinirledirecek şeyler yapıyor:jeyyar:kız daha yeni vampir ham yaparseni kuçu kuçu:roflol::roflol:

gidip digiturk almanın vakti geldi demekki fisfisfis

digitürk demek :uhm::uhm:

Demi ya :roflol::roflol: Aptal cesareti var bu Jacob'ta vallahi :roflol::roflol: Yani Bell'nın dibinde gezerek az deli etmedi Edward'ı şimdi bide utanmadan kızına göz dikti namuzsuz :mymeka::mymeka: Ben yerlerinde olsam çoktan ikiye ayırmıştım valla :mymeka:

size bakmamak için zor tutuyorum kendimi yaaa kaydirigubbakcemile3

bakma sen bella ikiye ayrıcaktı ama kızın elinden aldılar:roflol::roflol::roflol:bella öyle köpeğe saldırıken edward nasılda zevkten dört köşe oluyorudu:jeyyar: ordada çok güldüm :roflol::roflol::roflol:

Sen okumadınmı ingilizcesini, benmi yanlış biliyorum :çok üzgünüm: Yazmıyım dayanamıcaksan Şeniz

yok fıstığım yaa yarım bıraktım ben :çok üzgünüm:
yaz tatlım nasıl olsa görünmüyor ben de kendime hakim olayım zaten az kaldı hihoyyyt

orası benimde hoşuma gitti ama yazık köpeciğe üzülmesin :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…