- 6 Aralık 2007
- 4.203
- 1
Sen okumadınmı ingilizcesini, benmi yanlış biliyorum :çok üzgünüm: Yazmıyım dayanamıcaksan Şeniz
yazalım kız merak iyidir:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen okumadınmı ingilizcesini, benmi yanlış biliyorum :çok üzgünüm: Yazmıyım dayanamıcaksan Şeniz
yok ki bizde de :sm_confused::sm_confused::sm_confused:yaaa var mı sizde :jeyyar: :jeyyar:
bakma sen bella ikiye ayrıcaktı ama kızın elinden aldılar:roflol::roflol::roflol:bella öyle köpeğe saldırıken edward nasılda zevkten dört köşe oluyorudu:jeyyar: ordada çok güldüm :roflol::roflol::roflol:
bakma sen bella ikiye ayrıcaktı ama kızın elinden aldılar:roflol::roflol::roflol:bella öyle köpeğe saldırıken edward nasılda zevkten dört köşe oluyorudu:jeyyar: ordada çok güldüm :roflol::roflol::roflol:
orası benimde hoşuma gitti ama yazık köpeciğe üzülmesin :çok üzgünüm:
bende gelicem zorla kendimi davet ediyorum gerçi kovsanda camdan girerim:roflol:herşey edward içinbuyur gel canım bizde var beraber seyredelim:1hug:
orası benimde hoşuma gitti ama yazık köpeciğe üzülmesin :çok üzgünüm:
Valla beni o güçle hayatta tutamazlardı :roflol::roflol: Çıtadanak kırıverirdim boynunu :mymeka: Edward'ında hakkı ama, ne kadar sabırlı davrandı başından beri :asigim: Hiç ödün vermedi beyefendiliğinden :asigim:
yok ki bizde de :sm_confused::sm_confused::sm_confused:
gel canım sende gel kapımız bütün edward çılara açık buyurun buyurun herkeşler gelsin:sm_cool::sm_cool:
Senin bu Jacob'a zaafın nolacak bilmem CADIARZU Edward'da diyosun bi yandan, bir karar versen Bella'mısın sen :roflol::roflol::roflol:
bella bile bir karar vardı sonunda:roflol:ama BaiLeyS tık yok:mymeka bella edward gibi dünya üstü bir varlık varken ne diye Jacob gibi bir köpeğe baktı anlamadım geri zekalı:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
Valla beni o güçle hayatta tutamazlardı :roflol::roflol: Çıtadanak kırıverirdim boynunu :mymeka: Edward'ında hakkı ama, ne kadar sabırlı davrandı başından beri :asigim: Hiç ödün vermedi beyefendiliğinden :asigim:
bende gelicem zorla kendimi davet ediyorum gerçi kovsanda camdan girerim:roflol:herşey edward için[/FONT][/COLOR][/I][/B]
aşk olsun ezim buzum sen geldinde ben yokmu dedim kim bilir dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur:roflol::roflol::roflol:belki bizde birgün kavuşuruz:roflol::roflol::roflol:
bella bile bir karar vardı sonunda:roflol:ama BaiLeyS tık yok:mymeka bella edward gibi dünya üstü bir varlık varken ne diye Jacob gibi bir köpeğe baktı anlamadım geri zekalı:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
Al bendede o kadar :mymeka: Bu Bella'nın kafası çalışmıyor malesef :mymeka:
Al bendede o kadar :mymeka: Bu Bella'nın kafası çalışmıyor malesef :mymeka:
geliyorummmm kaydirigubbakcemileyok ki bizde de :sm_confused::sm_confused::sm_confused:
gel canım sende gel kapımız bütün edward çılara açık buyurun buyurun herkeşler gelsin:sm_cool::sm_cool:
ben de bir türlü ısınamıyorum jacob'a :dilcikar:salak bella :mymeka:
geliyorummmm kaydirigubbakcemile
ben de bir türlü ısınamıyorum jacob'a :dilcikar:salak bella :mymeka:
evet sondada bizim cullenlere o kdar yardım etti felan ama köpek işte sevemiyorum:roflol::roflol:acba aşıları tam mı:roflol::roflol:
ya anlamıyorum nevar köpek möpek çocuk yakışıklı:jeyyar::jeyyar:edoş kadar olmasada.zaten bütün yakuşuklu adamlar bella salağına aşık oluyo ne varsa anlamıyom yaaklava:
evet sondada bizim cullenlere o kdar yardım etti felan ama köpek işte sevemiyorum:roflol::roflol:acba aşıları tam mı:roflol::roflol:
o kadar yardım etti ki sonunda zaten cullenlerin evcil hayvanı gibi oldu -tatlicadiarzu- damat jacob nolacak :dilcikar::dilcikar: