- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
kim istemezki ama dünyada böyle bi erkek varmıdır bilemiyorum mirmirmirmir
ah ah..:1no2:cullenlar yok, topic bomboş :çok üzgünüm::çok üzgünüm:bir tek biz kaldık:çok üzgünüm:
bu yazı çok güzel hihoyyythihoyyyt ben de istiyorum :çok üzgünüm:
varsa tüm dünyayı gezip bulmaya razıyım:1closedeyes:kim istemezki ama dünyada böyle bi erkek varmıdır bilemiyorum mirmirmirmir
yok :1no2::1no2::1no2:
ah ah..:1no2:
varsa tüm dünyayı gezip bulmaya razıyım:1closedeyes:
öyle deme kız beklide vardır umut fakirin ekmek kapısı:roflol::roflol:
sevgili cullen ailem nerdesiniz..:jeyyar:
vardır belki yaa ben umutluyum kaydirigubbakcemile3
belkim benim edwardım da böyledir :asigim:deeeeeerrrrmmmmiiişşşiiimmmm ama nerde diyemiyorumsenağlamaanca ben rüyamda görürüm o edwardı:asigim::asigim:
Normal Erkekler vs. Edward Cullen
**Normal bir erkek : ''Seni seviyorum!'' der.
**Edward : ''Sen artık benim hayatımsın.'' der.
**Normal bir erkek ''Galiba sana aşık oluyorum.'' der.
**Edward : '' Sonunda aslan kuzuya aşık olur.'' der.
**Normal bir erkek rasgele bir şarkıcıdan, rasgele bir şarkı seçer ve sana onu ithaf eder.
**Edward piyano çalarken kendisinin yaptığı şarkıyı çalar ve okur.(ah ulan ah:Saruboceq:)
**Eğer ölürsen, normal bir erkek kendine başka bir kız bulur.
**Eğer ölürsen, Edward kendini öldürür çünkü sensiz bir hayat, yaşamaya değmez(varmı böyle bir varlık yeryüzünde)
**Normal bir erkek, birbirinizden uzakta olduğunuz zaman, ''Seni özlüyorum.'' der.
**Edward, birbirinizden uzakta olduğunuz zaman, ''Sanki bir yarımı seninle bırakmışım gibi hissediyorum.'' der.:asigim:
*Normal bir erkek ''Sana kaç defa seni sevdiğimi söyledim, bana inan!'' der.
**Edward ''Sana binlerce kez seni sevdiğimi söylememden sonra, nasıl tek bir kelimenin benimle ilgili inancını yıkmasını sağlayabilirsin?'' der.
**Normal bir erkek '' Sen gerçekten benim için çok önemlisin.'' der.
**Edward '' Benim için ne kadar önemli olduğun hakkında bir fikrin var mı? Seni ne kadar çok sevdiğim hakkında bir fikrin?'' der.
**Normal bir erkek '' Senden önce, ben yoktum.'' der.
**Edward '' Senden önce hayatım aysız bir gece gibiydi. Çok karanlıktı ama yıldızlar vardı...Ve sen, gökyüzüme bir meteor gibi girdin. Ve bir anda her şey yanmaya başladı. Parlaklık vardı, güzellik vardı. Sen gittiğinde ve meteor ufka düştüğünde, her şey simsiyah oldu. Hiçbir şey değişmedi ama gözlerim ışık yüzünden kör olmuştu. Artık yıldızları da göremiyordum. Ve artık hiçbir şeyin anlamı yoktu.'' der.senağlamasenağlama
banane bende bir tene edward isityorum :Saruboceq:
valla okudukça insan kıskanıyo keşke benmde böle bi sewgilim olsa diye ahh ahh
Normal Erkekler vs. Edward Cullen
**Normal bir erkek : ''Seni seviyorum!'' der.
**Edward : ''Sen artık benim hayatımsın.'' der.
**Normal bir erkek ''Galiba sana aşık oluyorum.'' der.
**Edward : '' Sonunda aslan kuzuya aşık olur.'' der.
**Normal bir erkek rasgele bir şarkıcıdan, rasgele bir şarkı seçer ve sana onu ithaf eder.
**Edward piyano çalarken kendisinin yaptığı şarkıyı çalar ve okur.(ah ulan ah:Saruboceq:)
**Eğer ölürsen, normal bir erkek kendine başka bir kız bulur.
**Eğer ölürsen, Edward kendini öldürür çünkü sensiz bir hayat, yaşamaya değmez(varmı böyle bir varlık yeryüzünde)
**Normal bir erkek, birbirinizden uzakta olduğunuz zaman, ''Seni özlüyorum.'' der.
**Edward, birbirinizden uzakta olduğunuz zaman, ''Sanki bir yarımı seninle bırakmışım gibi hissediyorum.'' der.:asigim:
*Normal bir erkek ''Sana kaç defa seni sevdiğimi söyledim, bana inan!'' der.
**Edward ''Sana binlerce kez seni sevdiğimi söylememden sonra, nasıl tek bir kelimenin benimle ilgili inancını yıkmasını sağlayabilirsin?'' der.
**Normal bir erkek '' Sen gerçekten benim için çok önemlisin.'' der.
**Edward '' Benim için ne kadar önemli olduğun hakkında bir fikrin var mı? Seni ne kadar çok sevdiğim hakkında bir fikrin?'' der.
**Normal bir erkek '' Senden önce, ben yoktum.'' der.
**Edward '' Senden önce hayatım aysız bir gece gibiydi. Çok karanlıktı ama yıldızlar vardı...Ve sen, gökyüzüme bir meteor gibi girdin. Ve bir anda her şey yanmaya başladı. Parlaklık vardı, güzellik vardı. Sen gittiğinde ve meteor ufka düştüğünde, her şey simsiyah oldu. Hiçbir şey değişmedi ama gözlerim ışık yüzünden kör olmuştu. Artık yıldızları da göremiyordum. Ve artık hiçbir şeyin anlamı yoktu.'' der.senağlamasenağlama
banane bende bir tene edward isityorum :Saruboceq:
bu yazı süper olmuş
ama bana göre biz edwarden fiziksel özelliğinden öte ruhuna aşık olmuşuz öle bi erkek istiyoruz:asigim:
kızlar alın size bi soru:enbuyukkk:
öle bi erkek düşünün ki yukardaki edwardenn tüm özelliklerine uyuyor hatta fazlasıyla
ama velakiin yakışıklık namına edwarden yanından bile geçmez hatta çirkin bile diyebiliriizdelikafadulden
peki seçiminz nasıl olurdu normal ama yakışıklı bi erkek mi:uhm:
çirkin ama edwarde ruhuna sahip bi erkekmi:uhm:
nasıl boşluğa düştün değil mi bitince :1no2::1no2:O kadar yavaş okumaya çalıştım ama bitti Breaking Dawn'da senağlama Boşlukta kaldım sanki senağlama Daha çok yazsın yaaa senağlama
Ezbuz ya nerden buldun o yazıyı senağlama İnsanın gözüne bu kadar sokulmazki imkansız olan senağlama
Allah ım çok mutsuzum senağlama
yok canım, doğrudan edwardı istiyoruz, ne onun ruhuna sahip çirkin birini, ne de normal ve yakışıklı birini lülülülülülülülülülülülübu yazı süper olmuş
ama bana göre biz edwarden fiziksel özelliğinden öte ruhuna aşık olmuşuz öle bi erkek istiyoruz:asigim:
kızlar alın size bi soru:enbuyukkk:
öle bi erkek düşünün ki yukardaki edwardenn tüm özelliklerine uyuyor hatta fazlasıyla
ama velakiin yakışıklık namına edwarden yanından bile geçmez hatta çirkin bile diyebiliriizdelikafadulden
peki seçiminz nasıl olurdu normal ama yakışıklı bi erkek mi:uhm:
çirkin ama edwarde ruhuna sahip bi erkekmi:uhm:
hiç boşuna savaşmaya çalışma canım, bitiririz seni, paylaşmayı öğrendik burda edwardı :roflol::roflol: sen de bir parçasını al :roflol:allahım burası ne bölee:1shok:
sanırsam edvırtcım için hpinisle savaşmam gerekcek :tomato::tomato:
of edfırt ooooooofffffffff :asigim::asigim:cnm edvırt normalde tek bünyede toplaşması zor özelliklere sahip..
zeki..çevik ve ahlaklı..üstüne bide zor ve yakışıklı..
tadından yenmeyen cinsten..
bu sebeple tutulduk hepimiz sanırsam..
eger snein dediğin gibi tipsiz ince ruhlulardan olsaydı biraz daha kasması gerekirdi farklı ruhunu farkettirebilmek için..
edvırtcım da durum tam tersi..kız kasıyo ulaşabilmek için..
off offff
nasıl boşluğa düştün değil mi bitince :1no2::1no2:
allahım burası ne bölee:1shok:
allahım burası ne bölee:1shok:
Resmen yalnız hissediyorum ayol kendimi :roflol::roflol: Bir kaç ay geçsin bir daha okurum ben seriyi dayanamam :asigim:
Seriye yeni başlıcaklar; yavaş yavaş, sindire sindire okuyun valla
yok cnm ayların verdiği bir tecrübeyle seni yeneriz biz :dilcikar:
paylaşmayı öğrenirsen sorun yok ama koltuk altı benim :roflol:
koltukaltını senden başkasına kaptırmayız, merak etme şekerim, hepimiz koltukaltını senin için savunacağız kaydirigubbakcemile3