Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

bence bu twilight ı dizi haline getirmeleri gerekir delikafadulden
2 kitabı okudum hatta 1 gecede :1shok: kafamçokkarıştı
ne kadar çok şey var..çok elenmiş.şimdi tutulmadayım :lepi:
ve bu da bitiyor daha yokmu?? şutarafagitti

ama o daha ingilizce galiba değilmi.filmi izledikten sonra okuduğum için gözümde canlanıyo karakterler böyle çok keyifli

kesinlikle öyle, okurken izliyor gibi oluyorum ben de, malesef son kitabın türkçe çevirisi yayınlanmadı henüz, sanırım nisanda...

tutulmadan sonrakı son serı kıtabını beklıyorum dort gozle bı nısan da dıyolar bı mayısta dıyolar tam olarak bılen varmı kızlar son kıtap ne zaman cıkıcak

ben nisanda diye biliyorum ama bekleyemedim, okudum :) yine de kitaplığımdaki türkçe serimi tamamlamak için dört gözle bekliyorum çıkmasını.

Kızlar, midnight sun'a başladım sırnaşık şey Yalnız telefonda okuduğumdanmı nedir bölümler uzun geldi twilight'a göre ama önemli değel tabi, ne kadar uzun o kadar aşk dolu :asigim: Edward garibin neler çekmiş kıyamam kaydirigubbakcemile3 Bu arada başka bir çeviri daha buldum, karşılaştırma yapıcam, sanırım daha yumuşak yeni bulduğum çeviri. Siteye text olarak ekleniyor ama 19.5 kb olmalıymış boyutu, bir bakıyım olmazsa bölümlere ayırıp eklerim okumak isteyen olursa

ben EzBuZun çevirisinden başladım ama baktım feci (üstelik bazı bölümlerin çevisi yanlış ya da yarısı eksik), orijinalinden okudum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…