- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
yaaa ewet bırakamıcam galibadaha düğünün başındayım..yemin kısmında şu an...
oof offf
o kısmı edward anlatsaydı nasıl anlatırdı kimbilir :asigim:
off,evet..ya acaba yazmaz mı stephanie teyze onu da yaa..keşke bütün kitapları yazsa edwardın ağzından
nerden çıktı bu jacob yine yaaklava: keşke edward bu kadar kibar ve düşünceli olmasaydı:mymeka:
bu kadar hoş tip insanın kafasını karıştırıyor kafamçokkarıştı, BaiLeyS de takım değiştirmişti en son fisfisfis jacob edward kadar mükemmel değil zaten karakter olarak
yok yok benim kafam karışmadı,edfırt forever :lepi: hala,onu hiçbi şey değiştiremezde benim demek istediğim edward nasıl bu kadar rahat olabiliyo,bellanın jacobla konuşmasına yakınlamasına nasıl bu kadar kolay izin verebiliyo..düğünde dans etmelerine mesela(okumayanlardan özür diliyorum ),hiç mi kıskanmıyo bu adam yaa:bbo:
yok yok benim kafam karışmadı,edfırt forever :lepi: hala,onu hiçbi şey değiştiremezde benim demek istediğim edward nasıl bu kadar rahat olabiliyo,bellanın jacobla konuşmasına yakınlamasına nasıl bu kadar kolay izin verebiliyo..düğünde dans etmelerine mesela(okumayanlardan özür diliyorum ),hiç mi kıskanmıyo bu adam yaa:bbo:
ezbuzum hoşgeldin, son 130 sayfam, bir yandan okuyorum :):)
Ben bu topiği nasıl farketmedim ya..:mymeka:
Bende varım bende,benide alın aranıza twilight fanatikleri...yerimseniben
Ben bu topiği nasıl farketmedim ya..:mymeka:
Bende varım bende,benide alın aranıza twilight fanatikleri...yerimseniben
düşünüyorumda bi tarafımda edward bi atrafımda jacob olsaydı
yani kendimi bellanın yerine koysam
haniwampirliğin getridği dezavantajlar falan
kafamız karışmazmıydı bizimdeee
kendime niye yalan söylüyorumkiii
tabiki edwardı seçerdim
sonsuza kadar edwardla