Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

adresı bende ıstıyorum yoksa meraktan catlıycam yardımcı olursan cok sevınrım nerden ındırebılırım

olmamak mümkün mü :asigim::asigim:, öyle bir erkek yok ki zaten , hepimiz bir hayale aşığız :1closedeyes:

selam twilight fanatikleri nasılsınız...
ben geldim....
oturdum twilight filmini 2. ye izledim bugün....
:asigim:

ya ben nasıl beklicem bu kitabın dewamınııııı:a015: offf...bütün kitaplardan daha güzeldisenağlama

Bahar hoşgeldin canım, kitaplar bitince boşluğa düşmüş gibiyim ben :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bahar hoşgeldin canım, kitaplar bitince boşluğa düşmüş gibiyim ben :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aynen şu edwardın kitabı çıksada bari biraz onunla avunsak:1closedeyes:

baharım hoş geldinŞeniz

keşkeee :çok üzgünüm: stephenie ablam yazmaya karar verdi mi acaba benneyaptımki

istesede istemesede yayın evi ile anlaşma yaptıkları için çıkarmak zorunda :lepi:zaten sitesindede çıkaracam demiş fakat tarih belli değil belik şimdilerde yazıyodur ama kitabın çıkış tarihi uzun vadeli olur :1closedeyes:

olsun yaa yeterki yazsın geç çıkmasına da razıyım hihoyyyt

olmamak mümkün mü :asigim::asigim:, öyle bir erkek yok ki zaten , hepimiz bir hayale aşığız :1closedeyes:

4. bölümü bitirdim bugün, Edward neler çekmiş kıyamam :asigim: Telefonu elime aldımmı okumaya başlıyorum, onun için uzağa koydum :roflol:

yaa ewt çıkarmak zorunda ama bu performansını etkiler mi diye çok korkuyom benlaelaelaelaelae
bıu serinin içinde mükemmleliği en çok hakeden kitap bu çünkü

The Twilight Saga: New Moon ilk afişi yayınlandı! sırnaşık şey

20 Kasım 2009′da vizyona girmesi beklenen Twilight serisinin 2. filmi olan “The Twilight Saga: New Moon” un ilk afişi yayınlandı. Ayrıca Hollywood’un genç starı Dakota Fanning, yeni filmde Jane karakterini canlandıracağı açıklandı.

The Twilight Saga: New Moon

Alıntıdır

aşkımmmmmm mükemmel çıkmış :asigim:

edfıııırrtttt,kıyamam ya bak ne kadar üzgün :asigim::asigim::asigim:
küsmüş:roflol:

Son düzenleme:

alt dudagını nasılda büzermiş:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…