adresı bende ıstıyorum yoksa meraktan catlıycam yardımcı olursan cok sevınrım nerden ındırebılırım
“Sonra görüşürüz o zaman,” dedim yine normal gözükmeye çalışıp dönen
kapağa bakarak. Ve, bu arada sana tapıyorum… korkunç, tehlikeli şekillerde.
kızlar midnight sun ı okuyorum...bu nasıl bi şeydir ya şok olmuş durumdayım...edwardın bu kadar güçlü hissettiğini kendisiyle bu kadar mücadele ettiğini bilmiyodumsenağlama
şu cümleye bakar mısınız,ne derken ne demek istiyomuş aslında...tekrar tekrar aşık oldum edwarda:asigim:
Bahar hoşgeldin canım, kitaplar bitince boşluğa düşmüş gibiyim ben :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aynen şu edwardın kitabı çıksada bari biraz onunla avunsak:1closedeyes:
baharım hoş geldinŞeniz
keşkeee :çok üzgünüm: stephenie ablam yazmaya karar verdi mi acaba benneyaptımki
istesede istemesede yayın evi ile anlaşma yaptıkları için çıkarmak zorunda :lepi:zaten sitesindede çıkaracam demiş fakat tarih belli değil belik şimdilerde yazıyodur ama kitabın çıkış tarihi uzun vadeli olur :1closedeyes:
olmamak mümkün mü :asigim::asigim:, öyle bir erkek yok ki zaten , hepimiz bir hayale aşığız :1closedeyes:
istesede istemesede yayın evi ile anlaşma yaptıkları için çıkarmak zorunda :lepi:zaten sitesindede çıkaracam demiş fakat tarih belli değil belik şimdilerde yazıyodur ama kitabın çıkış tarihi uzun vadeli olur :1closedeyes:
The Twilight Saga: New Moon ilk afişi yayınlandı! sırnaşık şeyAlıntıdır
20 Kasım 2009′da vizyona girmesi beklenen Twilight serisinin 2. filmi olan “The Twilight Saga: New Moon” un ilk afişi yayınlandı. Ayrıca Hollywood’un genç starı Dakota Fanning, yeni filmde Jane karakterini canlandıracağı açıklandı.
The Twilight Saga: New Moon
20 Kasım 2009′da vizyona girmesi beklenen Twilight serisinin 2. filmi olan “The Twilight Saga: New Moon” un ilk afişi yayınlandı. Ayrıca Hollywood’un genç starı Dakota Fanning, yeni filmde Jane karakterini canlandıracağı açıklandı.
aşkımmmmmm mükemmel çıkmış :asigim:
edfıııırrtttt,kıyamam ya bak ne kadar üzgün :asigim::asigim::asigim:
küsmüş:roflol:
Tımarhanede yer ayırtıcam topumuza :roflol::roflol:
Tımarhanede yer ayırtıcam topumuza :roflol::roflol:
iyi fikir :roflol: tımarhaneye kitap götürmek serbest mi ama -tatlicadiarzu-