Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

nerden çıktı bu jacob yine yaa:eek:klava: keşke edward bu kadar kibar ve düşünceli olmasaydı:mymeka:

kesinlikle aynı fikirdeyim bütün seriyi edwardımın ağzından yazsınnnnnnnnnnn

gerçi bunu sonucunda tam kafayı yerim yaaa ben
sanki şimdi hiç yememişim gibi

nerden çıktı bu jacob yine yaa:eek:klava: keşke edward bu kadar kibar ve düşünceli olmasaydı:mymeka:

bu kadar hoş tip insanın kafasını karıştırıyor kafamçokkarıştı, BaiLeyS de takım değiştirmişti en son fisfisfis jacob edward kadar mükemmel değil zaten karakter olarak :nazar:

bu kadar hoş tip insanın kafasını karıştırıyor kafamçokkarıştı, BaiLeyS de takım değiştirmişti en son fisfisfis jacob edward kadar mükemmel değil zaten karakter olarak :nazar:

yok yok benim kafam karışmadı,edfırt forever :lepi: hala,onu hiçbi şey değiştiremez :eek: de benim demek istediğim edward nasıl bu kadar rahat olabiliyo,bellanın jacobla konuşmasına yakınlamasına nasıl bu kadar kolay izin verebiliyo..düğünde dans etmelerine mesela(okumayanlardan özür diliyorum:eek:),hiç mi kıskanmıyo bu adam yaa:bbo:

yok yok benim kafam karışmadı,edfırt forever :lepi: hala,onu hiçbi şey değiştiremez :eek: de benim demek istediğim edward nasıl bu kadar rahat olabiliyo,bellanın jacobla konuşmasına yakınlamasına nasıl bu kadar kolay izin verebiliyo..düğünde dans etmelerine mesela(okumayanlardan özür diliyorum:eek:),hiç mi kıskanmıyo bu adam yaa:bbo:

o ne ki :1no2: edward daha nelere katlanıyor ya da katlanmayı göze alıyor bella aşkı uğruna ki bu kadarı da fazla artık diyorsun:kızgın:, pis, şanslı hatun :mymeka:

Carlisle Cullen :asigim:babaya bak ya:asigim::asigim:

CARLISLE.jpg

edward belleyi deli gibi kıskanıyo Midnight Sun okuyunca daha iyi anladım ama bu kıskançlığın arkarını bözamasına izin vermiyom malum yaşından dolayaı belladan daha ,daha olgun davranıyoşakkıdı

ezbuzum hoşgeldin, son 130 sayfam, bir yandan okuyorum :):)

hoş buldukŞeniz yavaş gidiyon :ecrin_bebek:

Ben bu topiği nasıl farketmedim ya..:mymeka:
Bende varım bende,benide alın aranıza twilight fanatikleri...
yerimseniben

düşünüyorumda bi tarafımda edward bi atrafımda jacob olsaydı
yani kendimi bellanın yerine koysam
haniwampirliğin getridği dezavantajlar falan
kafamız karışmazmıydı bizimdeee

kendime niye yalan söylüyorumkiii
tabiki edwardı seçerdim
sonsuza kadar edwardla

edwardı seçerdim tabiki :lepi:

hoşgeldin bahar, hiçbir şey için geç değil :lepi::lepi:

düşünüyorumda bi tarafımda edward bi atrafımda jacob olsaydı
yani kendimi bellanın yerine koysam
haniwampirliğin getridği dezavantajlar falan
kafamız karışmazmıydı bizimdeee

kendime niye yalan söylüyorumkiii
tabiki edwardı seçerdim
sonsuza kadar edwardla

tabikide edward seçerim vampir avantajlarından dolayı değil birincisi bells deli gibi sevemsi :nazar:2. jacob'tan kesinlikle kat ve kat daha olgun aklı başında:1closedeyes:3. seninde karmdaki edeard nasıl onu seçmem:asigim::asigim:

edwardım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim
seninle ağlarım seninle gülerim söyle sendne başka kimim var benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

X