O kadar yiyebilsem bende alırımKendini zorluyomusun? Yoksa iştahın mı çok açık ? Ben çok iştahsızım zorluyorum ama yiyemiyorum
:))almadimmmm
kilo almak ısteyen arkadaşlar eğer sigara içiyorsanız unutun gitsin
ben icmiyorummmm:2:kilo almak ısteyen arkadaşlar eğer sigara içiyorsanız unutun gitsin
Herkese selamlar,kizlar bende kizken 70 kiloydum boyum 1.68 evlenirken 63'tum sonra 50 kiloya bir dustum 10 yil hic alamadim sadece hamileliklerimde aldim dogumdan bir hafta sonra eski halime geri donuyordum.Sonra dogum kontrol hapi aldiriyor diye ona basladim 55 oldum(oyle garip ki aksama kadar yiyorum kilo aliyorum ertesi sabah kalkiyorum eski kilomdayim) Bende troid cikmisti ondan zannetmistim ama benimki kilo aldiran troidmis dr bile sasirdi zayifligima. 35 yasindayim ama zayif oldugum icin gorenler 20-25 arasi saniyolar(aslinda guzel oluyo boylede)gecen yaz gaz sikayetleri ve karin agrisiyla dr'a gittim endoskopi ve kolonoskopi yapildi ve bagirsaklarda Gluten alerjisi cikti yani colyak hastaligi ( glutenli yiyecekler yediginiz zmn yediklerinizin sadece %30 vucuda yariyormus. Yani yillardir kilo alamamin sebebi buymus. Simdi 4. Bebegimi bekliyorum dogum yaptiktan sonra gene 55 olurum. Simdi Gluten diyetine basliycam eger dikat edersem kilo alabilirmisim saglik acisindan da mecburum zaten. Size tavsiyem oncelikle kilo alamamanizin sebeplerini iyi arastirin ona gore hareket edin arkadaslar.
Eskilerin bir lafiyla msjimi bitireyim "Bir dirhem et bin ayibi ortermis":)))
Estagfirullah cnm ne demek:)Amiiiinnn bebek bekleyen herkesi ins. Rabbim dusunen isteyen tum arkadaslarada en yakin ve hayirli zamanda nasip etsin ins.
Kısçeler sizin gibi olanları yiyesim geliyorr
inşallah bendeki kilolar size gelir löp löp olur
ufff keşke bu topiğe uğramasaydım daha çok moralim bozuldu
Seviyorum sizleri
ha bu arada her daim yanınızda nutelle olsun birde tatlı kaşığı her aynaya baktığınızda bir kaşık yerseniz yağ kalori ve et fazlalığı olarak size döner
test edilip onaylandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?