Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Tv Üniteleri

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bunlar harıka bızde plazmayı aldım ama unıtesı yok zangoc gıbı asılı duvarda

ben de çok beğeniyorum Allahım bana da nasip etti bir tane istikbalden aldık. hamd olsun.

Bizim TV ünitemiz de bu. Bir benzerini bi dergide görmüştük, biraz değiştirerek istediğimiz gibi çizip marangoza yaptırdık. Fiyatı da çok daha uygun oldu. TV ünitesi almayı düşünenlere bir fikir vermek adına paylaşmak istedim. Sevgiler =)

Son düzenleme:
Bizim TV ünitemiz de bu. Bir benzerini bi dergide görmüştük, biraz değiştirerek istediğimiz gibi çizip marangoza yaptırdık. Fiyatı da çok daha uygun oldu. TV ünitesi almayı düşünenlere bir fikir vermek adına paylaşmak istedim. Sevgiler =)[/QUOT

çok güzelmiş cnm güle güle kullanın

biz evlenirken yemek odası-yatak odasını takım aldık mobilyalarım güzel ama çok büyük çok yer kaplıyor tv üniteleri hem daha az yer kaplıyor hemde çok modern görünüyor..bikaç sene kullandıktan sonra bende almayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile2

benım unıtem 6 numaradakı gıbı tabı okadar kalablık durmuo :)ya ılk zamanlar ıyıde sonra el ızı bellı oluo eltımın cocukları ellıo bende kıızyorum :) sonra el ızı gecmıo uyuz oluyorum leke olunca sınırım kalkıo:

fragola slm nerde yaptırdıgını ve ne kadara ysptırdıgını bana ozelden yazarsan sevınırım tesekkurler!

hepsı cok hos gercekten ama fıyatlartıda hos tur bunların heral:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…