Gercekten yaptiginiz seyler akil almaz insan kendi ailesine bile yapmazDiyebilirsin canım ben de diyorum eşime enayi yerine koyuldgmz yeter diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten yaptiginiz seyler akil almaz insan kendi ailesine bile yapmazDiyebilirsin canım ben de diyorum eşime enayi yerine koyuldgmz yeter diye
Dalga mı geçiyorsunuz insanın Kendi ailesi hak yemez çünkü düğünde bana takılan tüm takı paraları verdiler mesela eşimin annesi vermediGercekten yaptiginiz seyler akil almaz insan kendi ailesine bile yapmaz
Evimize yakın zamanda tadilat yaptrdik bebek nasip olmadı bebek için biriktiryorum ben paramı başka şeylere kullanmak istemiyorumEv sizin değil kayinvalidenizin. Hatta bütün evler kayinvalidenizin orada bi anlaşalım.
Ama herkes kira alırken eşinizin almaması haksızlık. Böyle zorluk çekiyorken neden kira almıyoruz diye tekrar konuşun eşinizle. Susmasını falan izin vermeyin net cevap alın.
Kira aidat vermeden yaşıyorsunuz cocukta yok iki çalışan nasıl market benzin parası kalmıyor ki?
Tüp bebek yaptiracaksaniz eşinizle daha ciddi bir konuşma yapın bence. Umarım hersey istediğiniz gibi olurEvimize yakın zamanda tadilat yaptrdik bebek nasip olmadı bebek için biriktiryorum ben paramı başka şeylere kullanmak istemiyorum
Nasıl yani daha ciddi ,amin cümlemizin inşallah Allah razı olsunTüp bebek yaptiracaksaniz eşinizle daha ciddi bir konuşma yapın bence. Umarım hersey istediğiniz gibi olur