tuzsuz yemek

sadece 21 gün tuzsuz yemek yapın yiyin ondan sonra zaten kendiniz istemeyeceksiniz tuzu,tek tansiyon hastaları için değil bu yasaklar sağlıklı insanlar bile bir günde bir çay kaşığından fazla tuz tüketmemeli...NOT:tuz çok zararlı kalbe ,böbreğe,gözlere kısacası tüm organlarımıza zarar verir ayrıca kilo yapar.Ekmeğin içindeki tuz oranınıda unutmayalım ekmeğide kendiniz yapın bence sağlıklı uzun ömürler diliyorum ...

saol canim benim tarifimde boyle,ben tost makinesinde bazlama deriz biz onu yapiyorum buzluga atiyorum, çikarinca yeni pismis gibi yumusak oluyor bayatlamiyorda :)
aksama yapayim firsatim olursa çocuklardan
ohh afiyet olsun..:)
bende ocak üstü tost makineden yapıyorum.. Kv yaptığı köy ekmekleri kızartiyorum.. oh mis gibi koku.. çok severim her sabah yapıyorum bunu.. çok güzel oluyor hatta bazlamayı da özledim annem yapardi bana. :)

bence sen yeme haslanmis yumurtayi :)
ben tuzusz yiyecegime hiç yemem daha iyi :)
haşlama yumurta protein besini. bebegimede çok iyi geliyor doktorum önermişti hergün bi yumurta yiyin diye.. bu sağlık açisindan çok faydalı... tuzsuza bi alışabilsem çok iyi olucak. hamileler hergün protein yemeli süt yumurta peynir yogurt... bu çok önemli.

salçam hazir zaten, ev yapimi bulupta alamamki
baharat midesine dokunuyormus
ispanak yapicam sarimsakli yopgurtla guzel olur ama sarimsakli yogurduda yemezki benimki

ne biliiyiùm yumurtayi baska turlu yesen olmazmiki
kararatay degirmenli deniz tuzunu onezriyordu odami olmazki

tost makiesinin arasinda koy hamuru bazlama olur anana gerek yok sende yaparsion :)
teflon tavada da yapîypolar

canım insan ona da alışır mutlaka ama zamanla. ayrıca tansiyon ilacı içiyorsa tuzu tamamen hayatından çıkarmasına gerek yok. tat verecek kadar kullanabilir. yoksa bu sefer tansiyon düşüklüğü olur

canım insan ona da alışır mutlaka ama zamanla. ayrıca tansiyon ilacı içiyorsa tuzu tamamen hayatından çıkarmasına gerek yok. tat verecek kadar kullanabilir. yoksa bu sefer tansiyon düşüklüğü olur
yok daha ilaca baslamadik
takip edilecek bi sure
diyetle belki gerek kalmzaz ilaca

salçam hazir zaten, ev yapimi bulupta alamamki
baharat midesine dokunuyormus
ispanak yapicam sarimsakli yopgurtla guzel olur ama sarimsakli yogurduda yemezki benimki

Bende midemden rahatsizim mesela cigden domates ve soganda cok etkiler :/
Karnibahar seviyorsa onu cok guzel patatesli falan yapiyorlar harika oluyor
Bulabilirseniz enginar mevsimi ne zaman bilmiyorumda :/
Ispanakta super olurr sarimsak koymayin o zaman bence ustune cok az pulbiber falan o kadarda dokunmaz bence
Valla ben 6 sekerli cay icerken 2ye dusurduysem her sey yapilir:)) Bende tuzu birakmaya calisiyorum tansiyon sorunum var midemdende rahatsizim bakalim :/

karnibahari sevmez , enginar i hiç yapmadim pisirmesini bvilmiyorumki :)
ispanagida yemedi az makarna yedi, isten gelicek çok acikdim diye birazdannn

karnibahari sevmez , enginar i hiç yapmadim pisirmesini bvilmiyorumki :)
ispanagida yemedi az makarna yedi, isten gelicek çok acikdim diye birazdannn

Enginarin tarifi cokk kolay ama pahali bir sebze sanirim bize tarladan ciftci bi amca getiriyodu ondan bol bol yemistik sifir tuzsuz bir yemek :)

Alisir zamanla ama birden kesmeyin bence yavas yavas alistirarak :))

Tansiyon hastaları için özel tuzlar var eczanelerde satılıyor,tadı tam tuz gibi değil gerçi ekşiye daha yakın ama hiç yoktan iyidir.
Babam tansiyon hastası oradan biliyorum yıllardır onu kullanıyor

ed
Tansiyon hastaları için özel tuzlar var eczanelerde satılıyor,tadı tam tuz gibi değil gerçi ekşiye daha yakın ama hiç yoktan iyidir.
Babam tansiyon hastası oradan biliyorum yıllardır onu kullanıyor
teseekkurler
soararim bi eczaneye
sumak gibi biseymiki :)

Enginarin tarifi cokk kolay ama pahali bir sebze sanirim bize tarladan ciftci bi amca getiriyodu ondan bol bol yemistik sifir tuzsuz bir yemek :)

Alisir zamanla ama birden kesmeyin bence yavas yavas alistirarak :))
yok yok az atiyorum ama yetmiyor
yemekden sonra olçtu 16/10 du
yanlis bu diye çagirdi beni, benimkini olçtum 12/8 çikdi

valla cnm bnm annemde tuz atmiyor salca yapyor ona ztn tuz ekliyor bi.miktar o yetyor cok tuzlu olmasa idare edyr alisyor insan bi muddet snra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…