tuzsuz yemek

16 yıldır kendi ,steğimle çıkardım,çokda mutluyum,lakın evdekiler eş dost mutsuz,tuzsuz yenırmıymış,yıyen ben,dert eden onlar

güzel konu.. tuzsuz yemek yenir mi??
yenir tabi bakin ben 7 aylık hamileyim tuzlu yemek yemekten ayaklarim balon gibi oldu anlatamam. herkes tuz yeme sakin tuzu birak.. felan diyorlardi ben tuzu çikarttım zamanla...
ödem de yokmuş çok şükür..
tuzlu yemek benim vucudumu o kadar sistiriyo ki.. anlatamam ya
tuzlu yemeklerden artık nefret ediyorum nedense.

canim ama iyotlu tuz gerekli vucut icin diye okumustum.heleki emzirme donemde filan..

saol canim benim tarifimde boyle,ben tost makinesinde bazlama deriz biz onu yapiyorum buzluga atiyorum, çikarinca yeni pismis gibi yumusak oluyor bayatlamiyorda :)
aksama yapayim firsatim olursa çocuklardan

gerçekdenmi ayy insallahh bende biraz zayiflarimmm 3 kg odem gitse super olur
bide karbonhidrati kesin fidan gibi olursunuz :)

saol canim benim tarifimde boyle,ben tost makinesinde bazlama deriz biz onu yapiyorum buzluga atiyorum, çikarinca yeni pismis gibi yumusak oluyor bayatlamiyorda :)
aksama yapayim firsatim olursa çocuklardan
kiz bilmem mi bazlama tabii bilirim ohh terayagliycan bolcana birdeee diyet diyorduk dimi

bu normal ekmek canim...hani firindan aldigimiz ekmek gibi...

kiz bilmem mi bazlama tabii bilirim ohh terayagliycan bolcana birdeee diyet diyorduk dimi

bu normal ekmek canim...hani firindan aldigimiz ekmek gibi...
hahha nerelisin kiz sen :) bzlama deyince herkes bilmezki :) baska yorelerde baska isimler oluyor
burnuma iç anadolu kokusu geldui :))

bırde tuzluğu eline alıp atmaya kalkmalar,yumurta tuzsuz olmamış,salata nasıl tuzsuz yenırmış,:)
çok komikk amaa
mesela ben sekersiz çay içenin çayina niye seker atayimkii
ben az seker atarim yanlislikla esimle bardaklari karistirsam çok tali gelir midem garip olur
damak zevkine bile karisiyor bizim millet pes valla :)

bırde tuzluğu eline alıp atmaya kalkmalar,yumurta tuzsuz olmamış,salata nasıl tuzsuz yenırmış,:)
ben haşlanmiş yumurtaya tuz ekip yerdim eşim çok kızardi tuzu yeme diye.. tuzsuz yumurta yemeyi alışmak biraz zamani aldi bogazimdan bile geçmiyordu yaaa.

aslinda tuz herkese yasak da biz takmiyoruz demi :)) buraya yazdikça sogufum tuzdan :)
kalkip tuuzu çope atmazsam iyiidr :))
demekki tuzsuz yenince zayıflıyormuş hani derler ya un şeker tuz yok hayatinda zayıflamak için.. işte bundan biri:)

Salcanizi hazir alin ya da kendiniz yapin ev yapimi satanlar tuzu bastiriyor saglam adamida hasta ediyor..Tursu kullanmayin taze biber tuketin.Yemeklere bol baharat atin karabiber,pulbiber,nane gibi tuzun eksigini giderir yani.Tuzlugunuzu kaldirin hic kullanmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…