arkadaşlar ben iki türlü formülün (biri yüz bölgesi için,diğeri vücut bölgesi olmak üzere)geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum
yüz bölgesi için kil maskesi şeklinde olmalı,içerisinde kurutulmuş bitki tozları,çünki çok düşündüm yüz bölgesi en geç sonuç veren bölge diyor çoğu insan,kil maskesiyle hazırlanmış bir formun ,krem ,solüsyon ,jel vb den daha etkili olacağını düşünüyorum,yüz bölgesinin hormonlara duyarlılığı dışında mutlaka başka sebepleride olmalı diye düşünürken cilt deri katmanındaki bazı oluşumlarında bu geç etkiye sebep olduğunu farkettim.vücudun diğer bölgelerinde maske kullanımı kolay olmayacağından ,ya solüsyon tarzında yada yağsız bir kremle uygulanacak bir preparat uygun olur .
bunların hepsi bitkilerden elde edilmeli tabiki ama bitkisel kökenli diye bildiğimiz her kimyasalda yine bildiğimiz bazı kimyasal işlemlerden geçiyor,örneğin keten tohum yağı,bunu kendiniz üretemezsiniz,soğuk pres yöntemiyle sıkılır yağı,bu bir örnekti,ama zararlı bir işlemden geçmiyor ,bilakis soğuk pres yöntemi en sağlıklısı,ısıyla reaksiyona girmeden,bitkinin doğal ham yağını en sağlıklı şekilde tüketebiliyorsunuz gönül rahatlığıyla.
yüz bölgesinden şikayetçi olan çok fazla yakınım var,yüz bölgesi için kobaylarım kuzenler olacak:)
vücut bölgesi içinse ooo herkes istekli görünür ,hepimizde az çok kıl var nasılsa..
tamamen bilimsel güçlü araştırmalar sonucu,genetikçi kuzeniminde desteğiyle bu kıl işini artık kökünden çözücem inşallah.
Türkiyedeki bütün bayan forumlarında tek tek istenmeyen tüylerle ilgili tüm uygulamaları,tüm ürün yorumlarını takip ettim,en fazla kullanıcı yorumlarının olduğu kadınlar kulübü hepimize tercüman oldu çoğu kez,emin olun hiç bir platformda bu kadar bilgi yoğunluğunun,deneyimlerin paylaşıldığı başka mekan yok,bu hafta aldığım bir kararla,bu sefer profesyonelce ciddi ciddi deneyler yapmayı planlıyorum,en lazer kadar etkili olması temennim,aksi taktirde bir daha arkama dönüp bakmayacağım bu kıl işine,kullandığım üründe çalışmadı,bukadar araştırma bir işe yarasın artık değilmi:)iddilayım,inşallah başaracağım,başardığımdada herzamanki gibi paylaşımlarımı esirgemeyeceğim.
artık aramızdan biri bu işi tamamen çözsün ya,çok sıkıldım artık..
bunun için yeni bir başlık açmak istemedim,nasılsa ben her başlıkta yazışıyorum,konuyu açan arkadaşar ve takip edenlerin nezaketine sığınarak yine biz kadınları düşünerek nacizane bir paylaşıydı.
güzel haberlerle görüşmek dileğiyle,biraz mola vakti.........