ya bende çok merak ettim deneyeceğim ama bişey sormak istiyorum ben kol bacak ve malum bölgeye uygulamayı düşünüyorum hadi bacakları geçtimde kol ve çok afedersiniz malum bölgeye 3 gün su değmeden olmazki o zaman etkisini yitirirmi yani su değerse ?
Allaha şükür malum bölgelerim hariç başka yerimde tüy problemim yok sarışın olmanın avantajı sanırım ama yüzdede kullanmak zarar vermez gibi geliyor bana kızarıklık yapabilir belki onuda gece sürmeli sabaha kadar kızarıklık geçer sanki
Yüzde denesek ne olur demişsinn
ben denedigi için cvplıyım sana
sürdügünde yanma oluyor ama dayanılmayacak gibi degil kızarmada oluyor ama anlık bişey
sonra normale dönüyor merak etme
saol tatlım denedim olumsuz bir sonuçla karşılaşmadım opuyorumnanaktan
peki nekadar zamandır kullanıyorsun yüzünde
nasıl etkisini gördünmüü
limon tuzmu yoksa pudralı olanımı deniyorsun yüzünde
canım henüz 1 kere denedim zaman geçtikçe faydasını görürüm diye düşünüyorum öyle olursa zaten burda paylaşırım buarada limon ve tuz olanı deniyorum kaydirigubbakcemile2
ben de bi kez limon-pudra yaptım...bu kez de limon tuz yaptım..ponza taşıyla ovuyorum bi de...tenim güzelleşti ya..limon yumuşak yapıyo çok güzel oldu...batıklar da çıkıyo inanamadım...koltukaltım az çıktı ve inceydi..nasıl sevindim:)
mutlaka deneyin tüy probleminiz varsa...sararmaya başladı bi de..eskisi kadar siyah değil...yuppiiii:)
ben yüzümde kullanıyorum sadece
ama saatlik tutuyorum yüzümde
öyle 3gün falan degill
yani 3 gün filan geçmeden yani bikaç saat sonra su değsede işe yarıyormu azalma varmı yani ?
ya deneyen arkadaşlar bi sorum daha olacaktı limon- tuz mu daha etkili pudara-limonmu hangisini deneyeyim sizce.?
ya deneyen arkadaşlar bi sorum daha olacaktı limon- tuz mu daha etkili pudara-limonmu hangisini deneyeyim sizce.?
Ya çok soru soruyorum galiba ama yüzünün neresine uyguluyorsun?
kalınmı tüyler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?