- 14 Kasım 2001
- 21.326
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.481
- 1.623
- 101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar emla kremi kullandım.gerçekte n çok iyi bişeyyyy.ama ben sir yapmayı beceremediğim için elime yüzüme bulaştırdım en sonunda makineyle aldım ama neredeyse hiçbişey hissetmedim...
Sevindim memnun kaldığına canım..
Bayanlar karınca yağını kullandıktan tüyler yeni çıkmaya başladı ve epey azalmış durumda, ben çok memnun kaldım.Bakalım tüylere kökten çözüm olacakmı?
dört hafta kadar önce kullanmıştım canım.
sağol güzelim,sayende benim için büyük bir dertten kurtuldummm
arkadaşlar estetik le bağlantı kuran görüşen kimse var mı aradığım mucizeye ulaştım sandım ama hala yanıt alamıyorum lütfen biri olumlu ya da olumsuz cevap yazsın
ulaştım estetiğe. daha doğrusu bi arkadaşına. cargo ile 50.ytl yi gönderdim. ertesi gün oda bana yağı gönderdi. ben cargoyu karsı odemeli gönderdim. oda yağı karşı ödemeli gönderdi. no panik arkadaşlar. güvenli gerçekten.korkmayın
aktarın adresini verebilir misiniz
Canım aynı topik Alternatif Tıp bölümünde açık Ankarada 10 ytl ye alanlar var istersen bir bak benim aldığım aktar Aydın da Kavruk baharat Sevgi yolunda
aktarın adresini verebilir misiniz
Canım aynı topik Alternatif Tıp bölümünde açık Ankarada 10 ytl ye alanlar var istersen bir bak benim aldığım aktar Aydın da Kavruk baharat Sevgi yolunda
babu sana özel msj atmıştım canım aldınmı cvp bekliyorum
sağol güzelim,sayende benim için büyük bir dertten kurtuldummm
lalcim sir ağdan kartuşlu ise hiç biyere bulaşmaz ama metal kutuda olanları sürerken ben bulaştırıyorum lağlı mendil verdilerse oda işe yarar