• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuylenme Sorununa Kokten Cozumu Olan Varmi?

Son kez uyarıyorum, ürünü tanıtacaksanız tanıtın ama msn veripte özelden anlatayım dediniz mi benim şalterlerim atıyor. Ürüne çok güveniyorsanız ürün tanıtımı yaparsınız dileyen google üzerinde arayıp bulur istediği yerden alır.

karınca yumurtası küçük olan ve henüz tüyleri çıkmamış kızlara uygulanınca etkili oluyormuş. tüyler çıktıktan sonra epk etkisi olmazmış

kızlar emla kremi kullandım.gerçekte n çok iyi bişeyyyy.ama ben sir yapmayı beceremediğim için elime yüzüme bulaştırdım en sonunda makineyle aldım ama neredeyse hiçbişey hissetmedim...

Bayanlar karınca yağını kullandıktan tüyler yeni çıkmaya başladı ve epey azalmış durumda, ben çok memnun kaldım.Bakalım tüylere kökten çözüm olacakmı?

arkadaşlar estetik le bağlantı kuran görüşen kimse var mı aradığım mucizeye ulaştım sandım ama hala yanıt alamıyorum lütfen biri olumlu ya da olumsuz cevap yazsın

ulaştım estetiğe. daha doğrusu bi arkadaşına. cargo ile 50.ytl yi gönderdim. ertesi gün oda bana yağı gönderdi. ben cargoyu karsı odemeli gönderdim. oda yağı karşı ödemeli gönderdi. no panik arkadaşlar. güvenli gerçekten.korkmayın

ulaştım estetiğe. daha doğrusu bi arkadaşına. cargo ile 50.ytl yi gönderdim. ertesi gün oda bana yağı gönderdi. ben cargoyu karsı odemeli gönderdim. oda yağı karşı ödemeli gönderdi. no panik arkadaşlar. güvenli gerçekten.korkmayın

ayy kullanınca bize sonuçları bildirir misin?:teselli:

kullandım ben. 2 hafta oldu. sanırım işe yarıyor. sanırım diyorum çünkü tüyler in uzaması gerekiyor anlamam için etkisini. ve henüz uzamadı. ama daha önceden daha erken uzuyordu. su anda geç uzuyor ve seyrek çıkmaya başladı. lazer epilasyonda bile böyle seyrek çıkmamıştı. sanırım işe yarıyor. zaten 4 seans kullanmak gerekiyor. ilk seans ta anlamak ne kadar mümkün bilmiyorum. düşünüyorsan al ve dene. insanın bir umudu olması hiç olmamasından iyidir. sunuda söyleyim bende sürdüğüm yerlerde çok fazla sivilcelenme oldu hele geceleri öyle bi kaşınıyorki uyuyamıyorum. buda yan etkisi herhalde....

sağol güzelim,sayende benim için büyük bir dertten kurtuldummm

cranky bacım nasıl kullandın ya.ne kadar beklettin acep.ben aynı sonucu alamadım.acaba az mı durdu tenimde anlayamadım doğrusu ben alırken nasıl kullanıcaz diye sormadım haliyle alırken biraz utanıyor insan:utangac: hemen aldım çıktım.
sen yazarsan ne kadar beklettiğini bizide rahatlatmış olursun.cevabını bekliyorum hemşerim aydınlım yerimseniben yerimseniben

emla krem hazır sirağdada hazır.nasıl yapcam şimdi ben.
ilk defa yapacam ama yorumları okuduktan sonra korktum az.acaba sirağda hertarafa yapışırda yapamazmıyım diye.çok utandığım için aldığım yere bişey soramadım yağ falan vermedi bir tane yağlı mendil var sadece.ama bebe yağı var.
sanırım aynı işi görür.yoksa görmezmi neolur kızlar bi yardım edin ya nasıl yapcam ben bunu elim ayağım birbirine dolaştı off off.

lalcim sir ağdan kartuşlu ise hiç biyere bulaşmaz ama metal kutuda olanları sürerken ben bulaştırıyorum lağlı mendil verdilerse oda işe yarar

lalcim sir ağdan kartuşlu ise hiç biyere bulaşmaz ama metal kutuda olanları sürerken ben bulaştırıyorum lağlı mendil verdilerse oda işe yarar

yok kartuşlu değil.metal kutuda kutu da değil aslında kalın almünyum folyo gibi bişey.ondan çekindim yapmaya bulaşırmı acaba heryere .ağda bezine sürsem önce sonra yapıştırsam olurmuki.

Back