Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iide ısırganotu ve kekik saçları besler saç dökülmesinde kullanılıoo.
mrh
arkadaşlar aranızda Buhara Tüyox kullanan varmıı....? Almayı düşünüyorum.. Lütfen bi fikir verin..
Mrh SİSalma derim ben, nerdeyse hiç işe yaramadı. hem de çok pahalı, verdiğin paraya degmez.
Mrh SİS
Çok geç aldım bile inşh sonuç verir kullanmaya başladım. Bakalım gelişmeler nasıl olucak. Eczacıya Bioder mi Tüyox mu dedim, bana tüyoxun daha ii olduğunu söyledi. istese Bioder satabilirdi bana çünkü tüyox daha ucuz..
Spirt - 5q
Naşatır spirti - 1.5q
Yod - 1q
Genegerçek yağı - 3qm hepsi karıştırılır tüylü bölgeye sürülür.2 hafta sonra tüyler dökülmeye başlar.
arkadaşlar bu tarifi azeri bir kız rus sitesinden duymuş ve vermiş.ama ben malzemeler kısmından birşey anlamadım.aranızda anlayan varsa bi tercüme ediversin bi zahmet.
canım eşim eczacıdır, akşam gelince bir sorayım eğer cevap alırsam yazarım sana.. naşadır dediği azeri şivesi ile nişadır olsa gerek diğerlerini anlamadım, bilgi veririm,
Spirt - 5q
Naşatır spirti - 1.5q
Yod - 1q
Genegerçek yağı - 3qm hepsi karıştırılır tüylü bölgeye sürülür.2 hafta sonra tüyler dökülmeye başlar.
arkadaşlar bu tarifi azeri bir kız rus sitesinden duymuş ve vermiş.ama ben malzemeler kısmından birşey anlamadım.aranızda anlayan varsa bi tercüme ediversin bi zahmet.
yod-iyot
spirt-ispirto
naşatır spirti-amonyak
genegerçek yağını bilemedim-ama 10 gün sonra öğrenip yazarım.
önce ufak bi bölgede denersin eğer yakarsa kullanmazsın.zaten ne olursa olsun önce bi ufak bölümde test etmek gerekir.Yakmazmi Bunlar Cildimizi ?
Tuylerden Kurtulucaz Derken Cildimizi Oldurmeyelim
çok saol ya.bak sen söylemesen naşatır spirtinin amonyak olduğunu ben nişadır deneyecektim.çok saol.yod-iyot
spirt-ispirto
naşatır spirti-amonyak
genegerçek yağını bilemedim-ama 10 gün sonra öğrenip yazarım.