• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuylenme Sorununa Kokten Cozumu Olan Varmi?

Merhaba arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum internette bir alışveriş sitesinde gördüm acaba kullananlar varmı lazer cihazı adı epila sonuc olarak nasıl etkili oldumu onu sormak istiyorum bilgi verirseniz sevinirim

Epila, evde kullanım rahatlığı ile istenmeyen tüylerin kalıcı olarak yok edilmesi için güvenli ve kolay bir cihazdır. Artık pahalı Cilt Bakım Merkezlerine gitmeden evinizde kalıcı tüy gidermenin zevkini çıkartabilirsiniz.

Epila Nedir?
Epila, kişisel bir tüy giderici medikal lazer cihazıdır. Bilimsel araştırmalar ve güncel teknolojilere dayanılarak üretilmiştir. Dünya genelinde tüy giderici cihazlar için onaylanmış olan 808 nm dalgaboyunun, kalıcı tüy giderilmesinde ortalama %80 etkin olduğu önde gelen araştırma enstitüleri ve üniversiteler tarafından kanıtlanmıştır.
Epila’nın içerdiği lazer, doğrudan tüyler üzerine saçılarak değil, 808 nm dalgaboyu sayesinde tüy köküne nüfuz ederek tüylerin dökülmesini sağlar
Epila’nın Faydaları:
• Diğer tüy dökme yöntemlerinden çok daha hızlı ve kolaydır.
• Daha geniş bir alana tek seferde uygulayabilirsiniz.
• Güvenilir ve hassas uygulama imkanı sunar.
• Daha acısız uygulama.
• Daha az işlem sıklığı.
• Kalıcı tüy dökme ve azaltma etkisi.
• Çok güneşlenmişseniz veya tüyler boyalı ise, cilt normal rengine dönene kadar bekleyin çünkü lazerin, yalnızca koyu renge reaksiyon veren bir özelliği vardır.

iide ısırganotu ve kekik saçları besler saç dökülmesinde kullanılıoo.

ya bende öyle düşündüm ama gerçekten vermiş böyle bir tarif.eğer tarifi tam olarak bulabilirsem yazarım buraya.tamamen yok etmiyomuş ama 5 seansta fln çok inceltiyomuş yani ayva tüyü gibi oluyomuş.birde tüyler alınmadan sürülcekmiş.

mrh
arkadaşlar aranızda Buhara Tüyox kullanan varmıı....? Almayı düşünüyorum.. Lütfen bi fikir verin..

alma derim ben, nerdeyse hiç işe yaramadı. hem de çok pahalı, verdiğin paraya degmez.
Mrh SİS
Çok geç aldım bile :( inşh sonuç verir kullanmaya başladım. Bakalım gelişmeler nasıl olucak. Eczacıya Bioder mi Tüyox mu dedim, bana tüyoxun daha ii olduğunu söyledi. istese Bioder satabilirdi bana çünkü tüyox daha ucuz..

Mrh SİS
Çok geç aldım bile :( inşh sonuç verir kullanmaya başladım. Bakalım gelişmeler nasıl olucak. Eczacıya Bioder mi Tüyox mu dedim, bana tüyoxun daha ii olduğunu söyledi. istese Bioder satabilirdi bana çünkü tüyox daha ucuz..

canımm
hadi bakalım inşallah işe yarar sende
gelişmeleri mutlaka bize yaz olurmu ?
a.s.

Spirt - 5q
Naşatır spirti - 1.5q
Yod - 1q
Genegerçek yağı - 3qm hepsi karıştırılır tüylü bölgeye sürülür.2 hafta sonra tüyler dökülmeye başlar.

arkadaşlar bu tarifi azeri bir kız rus sitesinden duymuş ve vermiş.ama ben malzemeler kısmından birşey anlamadım.aranızda anlayan varsa bi tercüme ediversin bi zahmet.

Spirt - 5q
Naşatır spirti - 1.5q
Yod - 1q
Genegerçek yağı - 3qm hepsi karıştırılır tüylü bölgeye sürülür.2 hafta sonra tüyler dökülmeye başlar.

arkadaşlar bu tarifi azeri bir kız rus sitesinden duymuş ve vermiş.ama ben malzemeler kısmından birşey anlamadım.aranızda anlayan varsa bi tercüme ediversin bi zahmet.

canım eşim eczacıdır, akşam gelince bir sorayım eğer cevap alırsam yazarım sana.. naşadır dediği azeri şivesi ile nişadır olsa gerek diğerlerini anlamadım, bilgi veririm,

sanırım kimse anlamamış.bioder sadece azaltıomuş.reklamında bile ööle dio zati bn de kullandım dururolar.
karınca yağı duymuştum
bi de bitkisel karışım varmış 7 ottan yapılan
hülya çabuk die biri kozmetik firma yapmış bunu.derya baykala çıkmıştı
2 ay önce falan
kesin biter dioduuuuuuuu
bilen var mı detayını
ist.da merkezi varmış
netten de sipariş oluomuşbiri içindekileri öörenirse yazsın
bn ank.dayım bu kadar bilgi edinebldm sadece:(((

istanbullu arkadaşlar bohem spa market diye bi yer varmış fındıkzadede.orda karınca yumurtası yağı varmış hakikisi.pazarlık yaparsanız indirim yapıyolarmış.ben izmirliyim ama bilginiz olsun diye söyledim.bugün bir kız ordan almış ve internete yazmış.bende hemen size söyleyeyim dedim.lütfen aklınıza başka birşey gelmesin.

ya buraya üçüncü yazışım ama siteden çıktıktan sonra ne yazdığım msj ı okuyabiliyorum nede yazdığım msj a gelen cevabı okuyabiliyorum.sitede yeniyim yardımcı olabilicek bi arkadaş varmı?

Spirt - 5q
Naşatır spirti - 1.5q
Yod - 1q

yod-iyot
spirt-ispirto
naşatır spirti-amonyak
genegerçek yağını bilemedim-ama 10 gün sonra öğrenip yazarım.

Yakmazmi Bunlar Cildimizi ?
Tuylerden Kurtulucaz Derken Cildimizi Oldurmeyelim

Back