• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuylenme Sorununa Kokten Cozumu Olan Varmi?

merhaba bende kolundaki tüylerden dertliyim burda lazer olsa yaptırıcam ama malesef ağdayla aldıramam daha da sert cıkar mıkar bende senin gibi şimdilik sarartıyorum umarım ileride cilt kanseri olmam.... acaba cok zararlı mıdır butür maddeler bir bilgisi olan varmı

ben lazerin hücrelere zarar verdigini ve doktorlarinda tavsiye etmediklerini duymustum. ama cogu cilt doktoruda bu lazer tedavisini yapiyor. hatta yüzde edilirse sivilce lekelerini izleri ve kirisikliklarida gideriyormus.

Sevgili L@L ,sevgi yolunda,Ful temizlemenin karşısında kullanalı bir hafta oldu daha onun için beklemek gerekiyor daha sanırım.Sonuçları sonra yazarım.Hoşçakalın

ben lazerin hücrelere zarar verdigini ve doktorlarinda tavsiye etmediklerini duymustum. ama cogu cilt doktoruda bu lazer tedavisini yapiyor. hatta yüzde edilirse sivilce lekelerini izleri ve kirisikliklarida gideriyormus.

benim doktorum kendine de yapıyor,umarım zararlı değildi :(

Sevgili L@L ,sevgi yolunda,Ful temizlemenin karşısında kullanalı bir hafta oldu daha onun için beklemek gerekiyor daha sanırım.Sonuçları sonra yazarım.Hoşçakalın

sağolasın bubu09 bakıcam kesinlikle.sonuçları merakla bekliyorum.

Lazer en ıısı bende de vardı tuyler hep ağda dan kırılırdı dıken dıken batardı elıme fln suan gıcır gıcır:nazar: :nazar: :nazar:

şu emla krem konusunda bayağı bir içim rahatladı.hemen bende alıp kullanacağım.üstelik benim canım çok tatlıda değildir.acıya dayanıklıyım,o nedenle herhalde kremi sürünce hiçbişey hissetmem.

ayrıcabu karınca yağıyla ilgili yorumlarınızıda bekliyorum kızlar.

kızlar ben birde zırnık diye bişey duydum.yakıcı bişeymiş.gerçekten işe yarıyor olabilirmi acaba.kıl diplerini öldürüyormuş....bir bir buçuk senede tamamen kayboluyormuş

tüyox buhara tüy yokedici kremi .bu krem gerçekten yok ediyor mu yaa:bbo: .sitede en fazla 6 kullanımdan sonra yok ediyor diye yazıyor..bana ilginç geldi fiyatı:95 ytl .imiş.:1shok:
bu kadar kolay mı kıllardan kurtulmak?nasıl oluyor anlamadım:uhm: millet servet yatırıyor lazere.....95 ytl verip nasıl kurtulcaz kı?
biraz tezat yok mu arkadaşlar?:bbo:

zırnık berbat birşey bir kere kullandım. ve hemen gerisini çöpe attım. kullanmak isteyenler mutlaka gaz maskesi de alsın yanında. kokusu ölüyü bile mezardan çıkarır.

kızlar karınca yağını kullanıp sonuç alanlar lütfen bilgi versin

kızlar zırnık ve hamam otu aynı şey jiletten farkı yok tek farkı evin içinde lağam patlamış gibi bi koku oluyor biodere gelince tüyleri inceltiyo azalma olmuyor en iyisi emla krem sürün sonra sir ağdayla temzileyin zamanla azalacak benim kuzenim 3 yıldır sir ağda kullanıyo söylediğine göre baya bi azalmış hem tertemiz oluyo ben acıya dayanamıyorum ama annem de yıllardır kullanıyo nerdeyse tüy kalmadı

nerden bulucaz bu karınca yumurtasını yaw

Karınca yumurtası bebek doğunca hemen sürülürse işe yarıyor,sonradan sürülürse fayda etmiyormuş.Kızım olursa sevabına ona sürmek isterdim ama nerden bulabiliriz ki,zorrr

külkedisi ben suna dumankaya'dan duymuştum her ağda vs..sonra limon suyu sürün diyodu. gözenekleri kapatıyormus ve gec cıkmasını sağlıyormuş eğer düzenli kullanırsan birazcık azalmada oluyomuş.

Back