Tuylenme Sorununa Kokten Cozumu Olan Varmi?

o kadar para doktum lazer epilasyona,---neyseki sigorta hepsini geri odedi--- ise yaramadi hatta olmayan yerde cikti ,,,ben uzulmeyimde kim uzulsun,, bu arada lazer epilasyon sirasinda cihaz cilde deyiyor mu arkadaslar?? benim cihazi uygulayan aleti suratima kisa sureli degdiriyordu, lazer aleti cilde deymez mis diye birsey duydum ,, bilen varmi acaba?

ya baya eski bi yazıymış ama sigorta nasıl geri ödediikji paranı sigortanın bunu kapsadığı yerlermi var bu özel devlet karsılamz ki cevap berebilirsen sevinirim

yarasa kanı tek seferlik çözüm diye biliyorum. valla varsa yarasa kanı yollayabilecek, dünya para verip isteticem:)

Kizlar Benim Kardesimin Suratinda Tuyler Var Ve Rahatsiz Oluyo Acaba Ondan Kurtulmanin Kolay Bir Yolu Varmi.yani Biliyorum Cozum Lazer Ama Onu Istemio Sizce Evde Yapabilecegimiz Ir Cozum Varmi Lutfen Yardim Edin[/QUO
doğal ürünler ile şifa ( kuru cilt için krem vs ) gibi yaptığım ürünlerin yanısıra oğlumunda sırtındaki çok yoğun tüylere çözüm bulmak için 2.5 yıldır araştırmamın sonucunda çözüm buldum sırtındaki kıllar 1 ayda epey azaldı hiç bir yan etkisi yok bedenininzin her tarafında uygulayabilirsiniz yüz hariç. kendimde denedim. kesin sonuç aldım şimdi satıyorum bir küçük cam kavanoz ( 50 TL ) asla cildi tahriş etmez tamamen doğal yağlar ve malzeme ile oluşturulmuştur.ilgilenenlere gönderebilirim basit kullanım şeklini anlatırım.

Back