Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bubu Bende Aydindaim Verirsen Sevinirim
Arkadaşlar !ben karınca yağını sürekli gittiğim aktardan aldım kendime kızıma kullandım.sonuçlarını herhalde bir haftaya kadar görürüm sanıyorum.Ayrıca EMLA yı Aydın'da bir eczanede gördüm telefonunu verebilirim
Evet benim ananemin annesine yeni doğduğunda sürmüşler;90 yaşındaydı ve hala tertemizdi bacakları.Hiç kıl çıkmamış hayatı boyunca.duymuştum kızlar yeni doğan bebeklerinde muhtemel kıl çıkabilecek yerlerine karınca yumurtası sürüyorlar ve hayat boyu kıl cıkmıyor. bunu biliyorum ama bu yaşlarda olmuyor sadece yeni doğan bebeklere uygulanıyor bu.
kızlar ben emlayı aldım kullandım valla acıyı epey azaltıyo etkisi geçince ağda yaptığım yer dayak yemiş gibi 2 gün ağrıdı ordan anlayın artık ben fazla acı duymadım süper bişey
dün giremedim nete kızlar.EMLA için telefon numarası 2150025 karınca yağını kavruklar baharattan 20 ytl ye aldım. kolay gelsin
öznur bilgi için çok sağol ben aldım ama hala kullanamadım artık kullanırım alırken acımasında sonra acırsa acısın farketmz.öznur bişey daha emla dan sonra neyle aldın bacım ya eldivenlemi yoksa sir ağdamı kullandın.
L@L ciğim tüyox buhara tüy yokedici kremi nerden temin edeceksin ben nette araştırdım fakat fiyatı ve temin edeceğimiz bayilerin ismi yoktu yardımcı olursan memnun olurum:içelim: