Tuylenme Sorununa Kokten Cozumu Olan Varmi?

peki bu kutumu şişemi estetik
bi kutu yada şişe ne kadar kaç kere kullanılabiliyo
kaç tanesi kesin çözüm veriyooo

Link Silinmiştir.

olduda resimmi küçük şişesimi anlamadım bu bikerelik bişi gibi gözüküyo =))
nası temin edicez peki bide indirim yap ayol =))

istanbulda satanlar kim peki =))
bide sen ankaranın nersindesin elden alma imkanımız varmı senden

ok ozaman internet reklamını gönder bi zahmet =)
bide en kaça olar onu diii

50ytl diyosun bi şişesi yeter diyosun peki ayda birmi kullancas 3gün üstüstemi nasıl olcak?bide ankaradan ist kargo ne kadardracaba????

canım ne zaman ağda yaparsan ondan sonra okumadınmı kıllar alındıktan sona diyoo =))

Peki Teslimat Nasil Olcak
önce Para Sonra Mal Mi
önce Mal Sona Parami =)))

ben hala bulamadım şu emlayı hep aynı cevabı alıyorum şu an elimizde yok. Ayrıca bu kremi alıp deneyen arkadaşlar bu arada sizden haberleri almak istedim nasıl geçti ilk kremli deneyim memnunmusunuz?Kullandınızmı . merak ettim. ayrıca bu karınca yumurtası ne olaki ben hiç duymadım ne işe yara?

ben de çok merak ettim bu karınca yumurtası işini.gerçekten işe yarıyormu?
peki kargo parası ne kadar yatırmamız gerekiyor hesap numarasını bize bildirirsin.

benim anneannem eskiden külle dayanabildiği kadar yakmış tüyleri şimdi tertemiz bi yaşlı hiç ömrü boyu kıl tüy derdi olmamış tabiki ben yapmadım

kız sor bakem anne annene nasıl olyo bu iş bizde önce emla sürer sonrada yakarız oramızı buramızı aaaa bıktık kıldan tüyden ayolllllllll

arkadaşlar iyi geceler
şu karınca yumurtası işini iyice araştıran varmı
bende yüzümdeki tüylerden kurtulmak istiyorum.Aldır aldır sonu gelmiyor.

arkadaşlar estetik le bağlantı kuran görüşen kimse var mı aradığım mucizeye ulaştım sandım ama hala yanıt alamıyorum lütfen biri olumlu ya da olumsuz cevap yazsın

benim sorum:güven muvzusu
nasıl olcak ki: önce hesaba parayı yatırmak gerekiyormuş sonra kargoyla gelecekmiş.ya gelmez se ....sorusu insanın aklına takılıyor
sonuç olarak ne siz bizi nede biz sizi tanımıyoruz.
bence güven mevzusunu şu şekilde çözülebilir:satış elemanı ürünü getirir parayı alır.en mantıklısı..
yoksa bu devirde kim kime bu şekilde güven eder de parayı yatırır hesaba ...

biz güven edemiyoruz o zaman siz bize güven edin önce ürünü alalım sonra hesaba yatıralım parayı.siz güvenin bize....

Arkadaşlar !ben karınca yağını sürekli gittiğim aktardan aldım kendime kızıma kullandım.sonuçlarını herhalde bir haftaya kadar görürüm sanıyorum.Ayrıca EMLA yı Aydın'da bir eczanede gördüm telefonunu verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…