• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuylenme Sorununa Kokten Cozumu Olan Varmi?

Sever 28 arkadaşım bi bant olayı yazdın herkes merakta çık ta aydınlat herkesi ne bantıdır nasıldır nerden bulunur di mi ama aaaa?

ya bence bahsettiği bantlar hani tabeların üzerinde olan bantlar.
vitrinlerde falan da oluyor.
onlar öle bildiğimiz gibi tek tek yapıştırılmıyor yazılar.
bütün hepsi bi yapışkana yapıştırılıp sonra cama yapıştırıolar ve yapışkan kağıdı çektiklerinde sadece yazılar kalıyor. herhalde ondan bahsediyor ama ben de çok merak ettim. benimkisi sadece bir tahmin

benımde bıkac onerım var bıraz tartısılır:uhm:
kıtapta okumustum yenı dogan bebege karınca yumurtası suruldugunde ılerde hıc kıl cıkmıyomus.
yıne bı kıtapta okumustum yenı dogan bı bebege yarasa kanı surunce ılerde kıl cıkmıyomus.tabı yarasaların cogu aıdslıymıs.bılmıyorum bu yontemler nekadar dogru.okudugum kıtaplar bıtkısel ve dogal mucızelerle ılgılıydı.
bırde bı yaslı teyze soylemıstı eşek sidigini kıvamlastırıcı bıseyle karıstırıp (ornegın toprakla ıdrar) temızlenmıs cılde surunce cıkmıyomus.bunuda kım yapar bılmıyorum:)
baska duyumlarıma gore de;adetlıyken temızlenmek kılları azaltıyomus oyuzden adetlıyken kas almaz cogu, azaltır dıye.hormon ılacları kullanan bı arkadasımda ılacları kullandıktan bı hafta sonra bı bolgesıne agda yapmıs sonra acıdan baska bolgesıne yapamamıs,artık o bolgede kıl cıkmıyomus ılacların bı etkısı olmus olabılır yada kısıden kısye degısebılır.
belkı yapılcak gıbı degıl ama butun duyumlarım bunlar arkadaslar paylasmak ıstedım

yaa ewet şu bant olayı ne?? bende kollarımdaki tüylerden kurtulmak istiorum ama ağdayla lazerle fln uğraşmak istemiorum..şimdilik sarartıyorum..böyle kolay bi yöntem warsa hemen yapiimm..

yaa ewet şu bant olayı ne?? bende kollarımdaki tüylerden kurtulmak istiorum ama ağdayla lazerle fln uğraşmak istemiorum..şimdilik sarartıyorum..böyle kolay bi yöntem warsa hemen yapiimm..

merhaba bende kolundaki tüylerden dertliyim burda lazer olsa yaptırıcam ama malesef ağdayla aldıramam daha da sert cıkar mıkar bende senin gibi şimdilik sarartıyorum umarım ileride cilt kanseri olmam.... acaba cok zararlı mıdır butür maddeler bir bilgisi olan varmı

ya neden bu tüyle ilgili yazılanın bir kısmı estetikde bir kısmı vucut bakımında.? neden bu kadar dağıldı yaa:((((((

Link Silinmiştir.

feelpeel bana hiç yararlı gibi görünmüyor. yorumlara yapılan oyların sayı ve oranlarına bakarsanız yine işe yaramadığını anlayabilirsiniz. şu anda dünyada kıllları yok ettiği tescillenen vaniqa adlı krem var. 30ml 160ytl civarı. TR'de satılmıyor. kullanmadım,yurtdışında kullananlarla da görüşmedim ama böyle. bioder sadece geciktirip inceltiyor,yok etmiyor. lazer kılların %80ini yok eder. sir ağda da azaltıp inceltebiliyor. ben braun epileydiden de fayda gördüm,haftada bir kullanıyorum ve incelip azalıyor.

yani şu anda TR'de kıllardan kurtulmanın tek yolu lazer. iğneli epilasyon acılı ve de iz bırakabiliyor.geniş bölgelerde fiyat dezavantajı var lazere göre. ayrıca çok vakit alıyor.

o bant olayını da bence ciddiye almayın,komik... düşünsenize bir çok ilaç ve kozmetik firması var,dünya üzerinde gerçekten çok etkili bir ürün olsaydı emin olun tüm yatırımlarının yarısını kılların yok olmasın yarısını da saç çıkarmaya ayırırdı. ama bu iki problemin de çoğunlukla yeterli ve tatmin edici çözümü yok(kimyasal olarak)

ya şu bantı öğrensek belki bir faydası olur ayrıca evde sir ağda yapan varmı bikini bölgesine ağdadan sonramı bioder kullanılmalı ya ağda çok acıtır nasıl dayanıcam.......

benim anneannem eskiden külle dayanabildiği kadar yakmış tüyleri şimdi tertemiz bi yaşlı hiç ömrü boyu kıl tüy derdi olmamış tabiki ben yapmadım

ya evet bu kül olayını bende biliyorum rahmetli anneanem yapardı.
ama o ılık külü (yani biraz sıcak olması gerekiyor.) alıp tüyleri kopartıyordu.ve ben anneanemin hiç bir yerinde ölene kadar tüy görmrdim sanırım bu işlemi 2-3 defa yapıyor sonra kıl filan çıkmıyor biryerlerinden. ama ben denemedim. biraz sabırsızımda ben..:emir_bebek:

ya şu bantı öğrensek belki bir faydası olur ayrıca evde sir ağda yapan varmı bikini bölgesine ağdadan sonramı bioder kullanılmalı ya ağda çok acıtır nasıl dayanıcam.......

Canım ağdanın acısına dayanamam diyosan EMLA diye bir krem var.. uyuşturucu.. Sürüyosun, sürdüğün bölge bi müddet uyuşuk kalıyo. Ama tamamen değil, acını azaltıyo.. Ben malum bölge için 2 yıl kullandım, hiç bir sorunla karşılaşmadım..
Artııııı... Evet, bioderi ağdadan sonra kullanmalısın... Çünkü, boşta kalan kıl köklerine nüfuz ederek etkisini gösteriyo..

elma diye bir krem mi? o da ne? eczanelerde mi var? harici kullanımı nedir peki? bilgi veririmisin

Elma değil canım :D EMLA... Eczanede satılıyo, harici kullanım. Uyuşturmak istediğin bölgeye sürüyosun, istersen üstüne streç şeffaf folyo kapatıyosun, yarım saat 45 dk gibi bi sürede uyuşturuyo.yine yarım saat45dk gibi bi sürede de geçiyo uyuşuğu.. Dediğim gibi tamamen uyuşturmuyo, acıyı azaltıyo biraz.
Lazer epilasyonda falanda çok canın acıdığı zaman kullanıyolar.

Ya su KÜL YÖNTEMINI bi tarif etseniz,baya aklima yatti :) hani killar tamamen yok oluyosa o aciyi cekmeye deger dimii.. :)

kızlar bakın hamam otuyla ilgili ne buldum

7079 - Ummu Seleme radiyallahu anha anlatiyor "Resulullah aleyhissalatu vesselam (vucudundaki killari gidermek icin) hamam otu surmek istedigi zaman avret mahallinden baslayarak oraya hamam otunu kendisi surerdi. Bedeninin diger yerlerine ailesi surerdi."

7080 - Ummu Seleme radiyallahu anha anlatiyor Resulullah aleyhissalatu vesselam, (tuylerini almak icin) hamamotu surundu kasiklarina kendi eliyle surdu."

Back