• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuylenme Sorununa Kokten Cozumu Olan Varmi?

:1shok:

peki hani emla denilen ilaç o hassas bölgeyi uyuşturuyo ya...sonra bi zararı olmasın.. daha sonra ortaya çıkacak bi rahatsızlık felan vermesin...:uhm:

yan etkilerini okumak lazım.. fiyatını biliyormusunuz kızlar..

yan etkisi yoksa harika bişiy ya...

:a015: ooff offfffff

:1shok:

peki hani emla denilen ilaç o hassas bölgeyi uyuşturuyo ya...sonra bi zararı olmasın.. daha sonra ortaya çıkacak bi rahatsızlık felan vermesin...:uhm:

yan etkilerini okumak lazım.. fiyatını biliyormusunuz kızlar..

yan etkisi yoksa harika bişiy ya...

:a015: ooff offfffff

Ben daha dün aldım.. Fiyatı onetimes'ın da dediği gibi 27,15 YTL.
Prospektüsünde yazan yan etkiler;
*uygulama bölgesinde solukluk,eritem ve ödem gibi geçici lokal reaksiyonlar
*ilk uygulama anında hafif yanma yada kaşınma hissi
*nadir olarak da alerjik reaksiyonlara neden olabilirmiş..
artıııııı, genital bölgelerde kullanıldığı da yazıyo...

peki emla adlı kremi sürüp ne kadar bekliycez sonra sürdüğümüz bölgeyi temizleyip ağdayı uygulamalıyız sanırım .Ağda temiz ve kuru bölgeye uygulanmalı değilm mi? bilgisi olan ve deneyen varsa şu kremi faydası varmı acıyı azaltıyomu yazarsanız sevinirim.

canım ben kullanıyorum.. Daha dün kullandım hatta.. Kremi sürüyosum, ama yedirmiyosun, tabaka halinde sürüyosun..Kutunun içinde 5 tüp var, 1 tüp genitale yetiyo..sürdüğün yerin üstünü istersen srteç folyoyla kapa, istersen açık kalsın ama genitale uygularsan kapat ki hareketlerin kısıtlanmasın... 45dk bekliyosun. Sonra folyoyu çıkar, kremide peçeteyle sil iyice.. Sonra talk pudra dök ve ağdanı yap!!!
Söylemiştim, yine söyliyim..Tamamen uyuşturmuyo..Sadece acıyı baya azaltıyo..

canım ben kullanıyorum.. Daha dün kullandım hatta.. Kremi sürüyosum, ama yedirmiyosun, tabaka halinde sürüyosun..Kutunun içinde 5 tüp var, 1 tüp genitale yetiyo..sürdüğün yerin üstünü istersen srteç folyoyla kapa, istersen açık kalsın ama genitale uygularsan kapat ki hareketlerin kısıtlanmasın... 45dk bekliyosun. Sonra folyoyu çıkar, kremide peçeteyle sil iyice.. Sonra talk pudra dök ve ağdanı yap!!!
Söylemiştim, yine söyliyim..Tamamen uyuşturmuyo..Sadece acıyı baya azaltıyo..

sağol canım,en kısa zamanda bende alacağım.gerçi benim eczacım çen çen konuşur durur,napıcan,nerde kullancan falan diye ama napalım?:sm_confused:

merhaba arkadaslar..bende sarisin olmama ragmen tüy sorunum var özellikle son bir kac yildir yüzümde tüylenme oldu rengi acik oldugu icin fazla belli olmuyor ama rahatsiz ediyorlar beni..ve tabi ki paket bölge türkiyedeyken ayda bir güzellik salonuna gidip hallediyordum hem cok rahat oluyordu hemde azalma olmustu..ama simdi yabanci memleketteyim 6 aydir buranin dilini de daha ögrenmedim..
bir gün derye baykalin programinda bir kadin konuktu..adini hatirlamiyorum ama bu kadinin istanbulda bagdat caddesinde güzellik merkezi varmis ve tamamen bitkisel yöntemler kullaniyormus adini bulamadim kadinin ama bitkici teyze derseniz herkez bilir beni dedi..yüzdeki tüyleri tamamen yok ediyormus..yüzünüz öyle pürüzsüz oluyorki müsterilerim burnunun üstünü beyenmiyorlar dedi( burnun üzerinde de kücük tüyler olurya onu kastetti herhalde)..ve kadin seyrek saclari gürlestiriyormus yaninda fotograflar vardi..saci 2 kat gürlestiriyormus..süperdi fotolar..bende gidip bu kadini bulmayi düsünüyordum ama türkiyeye gittigimizde cok kötü grip olmustum ve istanbulda sadece 2 gün kalabildik ordan memlekete gitmemiz gerekiyordu..ben ilk önce sac icin istiyordum..faydali olursa da yüzümde ki tüyler icin..kadin cok iddiali konusuyordu ..yalniz suna dumankaya degil bu kisi..onu tanimayan yok zaten..bu konuda bilgisi olan varmi kizlar:bbo:

Walla araştırdım ama bulamadım.. Kimmiş ki bu bitkici teyze, keşke adınıda alsaydın.. Derya baykalın sitesine gir, ordan mail atabilirsin derya baykala.. Sor kimdi bu kadın diye, belki cevap veriri...

evet ya mail atmak iyi fikir bu niye aklima gelmedi ki benim:mymeka:
programi sonuna dogru yakaladim ismini ögrenemedim kadinin..o kadar iddiali ve rahat konusuyordu ki..

Carnkycim!!Anlaşılan senin aklında soru şaretleri kalmış, normaldir!! :D İnternette bi araştır istersen.:çiçek:

Carnkycim!!Anlaşılan senin aklında soru şaretleri kalmış, normaldir!! :D İnternette bi araştır istersen.:çiçek:

canım baktım netten hep doktor lafları vardı.yarın almayı düşünüyorum.son kez emin olmak istedim ama alan yok galiba.:kızgın:

benimde yüzümde tüyler var ve aldırırken çok zorlanıyorum.acıyı hafifletmek için kullanıcam.yüze de kullanılıyor mu peki carmin?????

Evet canım..Yüzdede kullanıyo. Lazer epilasyonda, iğneli epilasyonda falan acıyı azaltması için kullanılıyo..Ama ben 1 kere iğneli epilasyon yaptırmıştım yüzüme,o zaman kullandım, pek işe yaramadı...

alla allaaa :uhm: nası bulamadın kiii!! büyük eczanelere bak! mutlaka bulursun, olmadı getirtirler...

Ben oğlum sünnet olmadan önce,Emla'yı organına sürdüm sonra streç filmle kapattık ve bantladım.45dk bekledik sonra sünnet oldu ve çok rahat bir şekilde sünnet olayını atlattık.Hassas bölgelerde etkili sanırım.

çok sağolun kızlar ya EMLA hakkındaki bilgiler için.
valla altın bulsam bukadar sevinmezdim.aydında bulursam mutlaka alıcam yarı yarıya bile indirse acıyı bir umut yani.
bende dişcilerin kullandığı lokal anestezilerden var birkaç tüp ama cesaret edipte kullanamadım.ama EMLA yı mutlaka deneyecem bulursam tabi.
valla çok teşkürler bacılar ya.

Back