Tuylenme Sorununa Kokten Cozumu Olan Varmi?

ayy canım yaa üzülme hepimiz kıllıyız hepimiz tüylü şakkıdı

o kadar para doktum lazer epilasyona,---neyseki sigorta hepsini geri odedi--- ise yaramadi hatta olmayan yerde cikti ,,,ben uzulmeyimde kim uzulsun,, bu arada lazer epilasyon sirasinda cihaz cilde deyiyor mu arkadaslar?? benim cihazi uygulayan aleti suratima kisa sureli degdiriyordu, lazer aleti cilde deymez mis diye birsey duydum ,, bilen varmi acaba?

evde epilasyon yapin bence en iyi cözum budur. yani bana bu yöntem yaradi. hele bacaklarimdaki tuyler böyle epilasyonla kendim evde yaparken tek tuk cikmaya basladi ama nezaman jilleti sursem jillet ile almaya baslasam yine hemen cikmaya basliyor yani bu yöntemi epilasyon ile veya ayda ile baya bi yapmaniz gerek sabirla olmanizi dilerim.

boynumdada az siyah siyah tuyler vardi.. onlarida uc ayda bir boyuyorum sari oluyorlar beyaz nerdeyse ve gözukmuyorlar.. bunuda tavsiye edebilirim ama kesinlikle sari sac boyasinla yapmayin.. VEET´´in özel yuz icin boyasi var.

kolay gelsin kizlar ;)

evde epilasyon yapin bence en iyi cözum budur. yani bana bu yöntem yaradi. hele bacaklarimdaki tuyler böyle epilasyonla kendim evde yaparken tek tuk cikmaya basladi ama nezaman jilleti sursem jillet ile almaya baslasam yine hemen cikmaya basliyor yani bu yöntemi epilasyon ile veya ayda ile baya bi yapmaniz gerek sabirla olmanizi dilerim.

boynumdada az siyah siyah tuyler vardi.. onlarida uc ayda bir boyuyorum sari oluyorlar beyaz nerdeyse ve gözukmuyorlar.. bunuda tavsiye edebilirim ama kesinlikle sari sac boyasinla yapmayin.. VEET´´in özel yuz icin boyasi var.

kolay gelsin kizlar ;)

ozel yuz boyasımııııı nasıl bırsey ılk defa duydummm kullanan varmııııııııı etkısı nasılllll ne kadar ne kadar sure duruyorrrrrrrrrrrr

arkadaşlar bu bantı yazan resmen dalga geçmiş bantla değil benimde tüylenme var ama ben polikistik overliyim diye var zaten bayanlarda genelde bu hastalıktan dolayı tüy çıkar yüzde bacakların üst kısmında kollarda göbekte ben tek çare olarak lazer epilasyonu görüyorum ben denedim ve azalttım incelttim

ayrıca özel yüz boyası dediği arkadaşın tüy sarartıcı krem ondan bahsediyo bence onu dene ama yazın oda iyi olmuyo tüyler yüzünde sarı sarı parlıyo kışın güzel oluyo

merhaba arkadaslar..bende sarisin olmama ragmen tüy sorunum var özellikle son bir kac yildir yüzümde tüylenme oldu rengi acik oldugu icin fazla belli olmuyor ama rahatsiz ediyorlar beni..ve tabi ki paket bölge türkiyedeyken ayda bir güzellik salonuna gidip hallediyordum hem cok rahat oluyordu hemde azalma olmustu..ama simdi yabanci memleketteyim 6 aydir buranin dilini de daha ögrenmedim..
bir gün derye baykalin programinda bir kadin konuktu..adini hatirlamiyorum ama bu kadinin istanbulda bagdat caddesinde güzellik merkezi varmis ve tamamen bitkisel yöntemler kullaniyormus adini bulamadim kadinin ama bitkici teyze derseniz herkez bilir beni dedi..yüzdeki tüyleri tamamen yok ediyormus..yüzünüz öyle pürüzsüz oluyorki müsterilerim burnunun üstünü beyenmiyorlar dedi( burnun üzerinde de kücük tüyler olurya onu kastetti herhalde)..ve kadin seyrek saclari gürlestiriyormus yaninda fotograflar vardi..saci 2 kat gürlestiriyormus..süperdi fotolar..bende gidip bu kadini bulmayi düsünüyordum ama türkiyeye gittigimizde cok kötü grip olmustum ve istanbulda sadece 2 gün kalabildik ordan memlekete gitmemiz gerekiyordu..ben ilk önce sac icin istiyordum..faydali olursa da yüzümde ki tüyler icin..kadin cok iddiali konusuyordu ..yalniz suna dumankaya degil bu kisi..onu tanimayan yok zaten..bu konuda bilgisi olan varmi kizlar:bbo:

bitkici teyzenin adı
hülya leyla çabuk

biraz geç oldu ama feel peel in başka bi markanın aynı ürününü kullandım zımpara gibi bişey o tüyleri parçalıyo jiletten farkı yok sakın almayın jiletten tek fark tahriş etmiyo aynı zamanda ölü deriyi temizliyo 2 gn falan cildiniz bebek gibi oluyo sonrada kıllar dik dik sert çıkıyo ben kolumda denemiştim

bitkici teyzenin adı
hülya leyla çabuk

ve ürünün adida bitki derman...
ben izmirde konakta bi eczanede buldum bu ürünü ve hemen aldim...
bakalim daha kullanmaya basladim ama eger positiv sonuc alirsam sizinlede paylasirim....

canım bitki dermandan alacağın sonuçları bekliyorum...memnun kalırsan ben de alacağım.

ve ürünün adida bitki derman...
ben izmirde konakta bi eczanede buldum bu ürünü ve hemen aldim...
bakalim daha kullanmaya basladim ama eger positiv sonuc alirsam sizinlede paylasirim....

merhaba bitki dermanı kullanalı 1ayı geçti herhalde olumlu sonuçlar aldınız mı paylaşır mısınız?

birşey daha sormak istiyorum hanımlar..benim birçok yerime lazere gitmem gerekiyor.ama öncelikle çenemde çok var siyah ve kalın iki günde bir cımbızla almak zorundayım çünkü çok göz önünde biyer...lazere sadece çeneme gitmek istiyorum.ama nsl uzatılırkii,uzatmadanda gidilmezmi acaba..bilen yazsın lütfen çok dert ediyorum:(:(

sana özelden yazdım cnm oku ....

ben yaklaşık 4 yıldır sir ağda yaptırıyorum.düzenli yaptırmadım.arada makine kullandım jilet kullandım.tüylerim sarı olduğu için koltuk altı,bikini bölgesi ve yarım bacak aldırıyorum.bakıyorumda bikini bölgemdeki ve koltukaltı bölgemdeki tüylerde lazer yaptırmış gibi dökülmeler var.bacaklarımda çok az çıkmış.üstelik tam 1,5 ay oldu yaptıralı.deneme amaçlı bekledim.çıkmıyor.öncekine göre çok seyrek.

ben yaklaşık 4 yıldır sir ağda yaptırıyorum.düzenli yaptırmadım.arada makine kullandım jilet kullandım.tüylerim sarı olduğu için koltuk altı,bikini bölgesi ve yarım bacak aldırıyorum.bakıyorumda bikini bölgemdeki ve koltukaltı bölgemdeki tüylerde lazer yaptırmış gibi dökülmeler var.bacaklarımda çok az çıkmış.üstelik tam 1,5 ay oldu yaptıralı.deneme amaçlı bekledim.çıkmıyor.öncekine göre çok seyrek.
ben kulandığınız yöntemi anlıyamadım. sir ağdadan mı bahsediyorsunuz yoksa başka bişey mi? paylaşabilir misiniz*

Evet canım sir ağda ariz bir şekilde tüyleri inceltim azaltıyor tavsiyem hiç jilet ve makine vurmayın bacakalr çok kolay zana hiçde acımıyor vivol yada depilissima kartuş sir ağda seti alı evde 10 dk nızı alıyor tertemiz ben öyle yapıyorum genital bölge biraz uğraştırıyor ordada ben vivol konserve set aldım öyle alıyorum bakimliolmak.com sitesinden aldım ben bu ürünleri fiyatlarıda çok iyi tavsiye ederim.

bu sayfada okuduklarıma inanamadım....delinin biritaş atmış misali....bant cizre kömürü.... sizi tebrik ediyorum arkadaşlar.bu yöntemleri uygulayın çok ısa zamanda kıllarınızdan kurtulursunuz emin olun....hadi size kolay gelsin dikkat edin o bantları kaşınıza saçınıza yapıştırmayın bir daha hiç çıkmaz:)))

merhaba arkadaslar..bende sarisin olmama ragmen tüy sorunum var özellikle son bir kac yildir yüzümde tüylenme oldu rengi acik oldugu icin fazla belli olmuyor ama rahatsiz ediyorlar beni..ve tabi ki paket bölge türkiyedeyken ayda bir güzellik salonuna gidip hallediyordum hem cok rahat oluyordu hemde azalma olmustu..ama simdi yabanci memleketteyim 6 aydir buranin dilini de daha ögrenmedim..
bir gün derye baykalin programinda bir kadin konuktu..adini hatirlamiyorum ama bu kadinin istanbulda bagdat caddesinde güzellik merkezi varmis ve tamamen bitkisel yöntemler kullaniyormus adini bulamadim kadinin ama bitkici teyze derseniz herkez bilir beni dedi..yüzdeki tüyleri tamamen yok ediyormus..yüzünüz öyle pürüzsüz oluyorki müsterilerim burnunun üstünü beyenmiyorlar dedi( burnun üzerinde de kücük tüyler olurya onu kastetti herhalde)..ve kadin seyrek saclari gürlestiriyormus yaninda fotograflar vardi..saci 2 kat gürlestiriyormus..süperdi fotolar..bende gidip bu kadini bulmayi düsünüyordum ama türkiyeye gittigimizde cok kötü grip olmustum ve istanbulda sadece 2 gün kalabildik ordan memlekete gitmemiz gerekiyordu..ben ilk önce sac icin istiyordum..faydali olursa da yüzümde ki tüyler icin..kadin cok iddiali konusuyordu ..yalniz suna dumankaya degil bu kisi..onu tanimayan yok zaten..bu konuda bilgisi olan varmi kizlar:bbo:

suna dumankaya olmasın o kadın onun yeri var bagdat caddesinde ve ben onun bir çook formülünü kullanmıştım

şu kıl meselesi benim ömrümü yedii bitirdi ben çoook kıllıyım yaaaaa oooofff offfffff ve yaza dügünüm var bıktım yaaa ooffff saçlarım çook kötü durumda ne yapsam tiftik tiftik kıllarımda çoook aaayy napıcam şu kıl meselesini :jeyyar:

Back