Tuylenme Sorununa Kokten Cozumu Olan Varmi?

Nasatir Spirit Tuz ruhu yada ispirto gibi bisey sanirim.Ay felaket.
Yod iyot demek.
Ama tam bilen olursa yazsin..

aRKADAŞLAR BENİM AZERBAYCANDA BİR AKRABAM VAR BEN BUNLARIN HEPSİNİ GETİRTTİM ORDAN AMA KULLANMAYA CESARET EDEMEDİM. bU ARADA SPİRT ALKOL NAŞATIR SPİRT TE İSPİRTO DUR. BEN ŞU AN LAZER EPİLASYONA BAŞLADIM 4 SEANS VE 4 KONTROLDEN SONRA BİTİŞ GARANTİ DEDİ GİTTİĞİM YER VE EĞER SONRA ÇIKARSA ÜCRETSİZ GİDECEĞİM EN KESİN YOL BU TAVSİYE EDERİM

bu zamana kadar okuduklarımdan şunu anladım bana sorarsanız 1 önce emla kremi sürüp bigüzel uyuşturuyoruz 2 uyuşan bölgedeki kılları kırmadan kökten alıyoruz 3 temizlediğimiz yere karınca yumurtası yagını usulünce bikaçgün sürüyoruz 4 pes etmeyip bu işlemi bir yıl devam ettiriyoruz 5 kullandığımız yağsahte değilse kıllık yapan kıllardan ebediyyen kurtuluyoruz inş

bence kıllarını yok etmek istediğiniz yeriniz eğer daha önce jiletle alınmış bir bölge ise ne yaparsanız yapın zahmetli zor ve uzun süreçlive olur sabıııııır

ya killardan kurtulmakkkkkkkkkk aslaaa mumkun degiiiil senağlamasenağlama

merak ettim bu hamam otunu yaa...alıp kullanmayı düşünüyorum...
hamam otu

Tüylerinizin Dökülmesi için ideal bir ilaç ..
grimsi yesil rengiyle insanin bacagina cimento surmus izlenimi veren suyla yikayinca islemi tamamlayan bitkisel agda. piyasadaki butun tuy dokucu kremlerin ozunde bu bitki vardir..

nasıl birşey bu hamam otu sen kullandın mı köktenmi döküyor yoksa jilet gibi miyapıyor krem gibi mi yoksa yapraklı bir ot mu ilkkez duyuyorum merak ettim cevaplarsan sevinirim bide ne kadar almamız gerek

off bea ne pis problemler kızlarda olmasaydı keske:(

bu zamana kadar okuduklarımdan şunu anladım bana sorarsanız 1 önce emla kremi sürüp bigüzel uyuşturuyoruz 2 uyuşan bölgedeki kılları kırmadan kökten alıyoruz 3 temizlediğimiz yere karınca yumurtası yagını usulünce bikaçgün sürüyoruz 4 pes etmeyip bu işlemi bir yıl devam ettiriyoruz 5 kullandığımız yağsahte değilse kıllık yapan kıllardan ebediyyen kurtuluyoruz inş

cok dogru bir tespit.:utangac:

Tüylere ve kıllara kesin çözüm söylüyorum. İğneli Epilasyon.

Tüylere ve kıllara kesin çözüm söylüyorum. İğneli Epilasyon.
İğneli epilasyon yaptırıp kıllardan kurtulmak için bu işlemi uzun bi süre yaptırmak gerekiyo.kendimden biliyorum ama sadece 6 ay dayanabildim çünkü inanılmaz acı veriyo o acıyı çekmektense kıl çekerim daha iyi.Ayrıca iğneli eğilsayon yaptırırken emla kullanmıştım. Bana söylenilen emla bölge ıslak olursa evet uyuşturuyo dudağımın içine denemiştik ordan biliyorum ama ceneme yaptığımız zaman hiç bir faydası olmadı acıyı da azaltmadı yani kremler hala var bende ama kullanmıyorum

arkadaşlar ben hepsini denedim ama olmuyo ya epilasyon ya lazer başka çaresi yok bence boşuna bitkisel şeyler kullanmayın 2 sene sonra hepsi fazlasıyla geri çıkıyor annem denedi uğraştıkça çoğaltırsınız ben epilasyon öneririm yok bant yok ilaç bahane hepsi para kazanmak için yapılan oyunlar 1 seneye geri çıkıyo benden tavsiye

lazerlede geri çıkıyor ben gittim lazere bir süre azalttı ve zayıflattı 1 yıl oldu tekrarn çıkmaya başladılar neredeyse aynı şekilde olacaklar doğal yöntemler ve doktor tedavisi gerektiğini düşünüyorum.

annem sağolsun küçük yaştan ağdaya alıştırdığı için bende çok çıkmıyo bide talayı kullanıyom ohh nefis ama sanki tala kıl dönmesimi ne yaptı :1shok:

Back