Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yaa ben anlamadımmmm biri bana yardım etsin bu tarihlerin özelliği ne ?

adet bittikten sonra almak dha mantklı değil mi ?
bn de ayın 15-30 arasında alırsan azalma olur diye bliyorum

Ben dün akşam bacaklarımı kendim aldım,bugünde kuaförde yüz ve kollarımı aldırdım.ilk defa deniyorum,bundan sonra denk getirmeye çalışacağım aycangülün verdiği tarihlere,saç bakımlarımıda 3 seferdir aycangülün dediği tarihlerde yapıyorum çok faydasını gördüm,teşekkürler aycangüllllllllll

kızlar benim regl günüm yarın ama genelde benimki 5-6 gün gecikir yarın da olmayacağımı biliyorum bu aralar stres yaptığımdan
muhtemelen 1 hafta sonra olurum peki bugün alsam olurmu?

yüzümü aldırdım sonunda ilk defa:) umarım faydasını görürüm.Kuzenimede söyledim oda bu tarihleri kullanıcak artık.Teşekkürler AYCANGÜL :)

kızlar benim regl günüm yarın ama genelde benimki 5-6 gün gecikir yarın da olmayacağımı biliyorum bu aralar stres yaptığımdan
muhtemelen 1 hafta sonra olurum peki bugün alsam olurmu?

aynen benim de olması gerekirken, şu anda içinde bulunduğum stresli durumlar yüzünden en küçük bir belirtisi bile yok :44: o sebeple bugün biraz yarın biraz şeklinde tamamlayacağım

HepBaharOlsa Yarin istedigin vakitte alabalirsin tuylerini canim..[/QUOTE .!.:
tesekkurler cnm bugun alamıcam sanırım yenı geldk dısardan annemle oluyorum vala lenslerımıaldım daaaaaaaaaaaaa
kıl mıl cekemıcem yarın alıcam artık

Aycangulcum,
annemde bir kac aydir seni takip ediyor,
bugun, yarin epilasyonunu yap dedim,
bisey yokkki neyi alayim dedi

Bende yarin yapicam insallah anlastigimiz zamanda

Arkadaslar bugün tüylerimi aldırdım . sormak istediğim birşey var kıl gözenekleri 3 gün açık oluyormuş ya yarın cilt bakımı yaptırsam bu tüyleri besleyebilirmi yani bu tarihlerin etkisini azaltırmı?

ben de bugün epilasyonumu yaptım. umarım azalır. aycangülün sayesinde türkiyede kıllı kadın kalmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…