- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben artık bakım yapamıyorum çünkü kuaförüm gözeneklerimin tıkandığını daha fazla yaparsam saçlarımın döküleceğini söyledi. Ama zeytinyağından mı yoksa kullandığım bitkisel şampuanın kremindenmi onu anlayamadım.
canım,saç tonikleri var piyasada..ben denemedim hiç ama sanırım gözeneklerin açıkması için bu ürünler.
yalnız kuaförün böyle söyleyip ardından ürün tavsiye ettiyse itimat etme derim!
unutmuşum canım yazmayı..sarmısağı hergün yutabilirsin.antibiyotik ve antiseptiktir.bağışıklığı arttırır.kolay kolay hasta olmazsın.ayrıca saça da çok faydalı.bak arkadaşlar şampuana katıyor mesela.
içten almış olursun..
bak ben yutuyorum bu ara.şükürler olsun ameliyat yerim enfekte olmadı.ki kaç defa belediye otobüsüne bindim.çok korktum ama hiç birşey olmadı.tamamen sarmısağa borçluyum..
Bende Ahmet Maranki'den duymuştum. Ama unutuyorum hep. Annem de 2'ye bölüp yutuyordu, boğazında kaldı, nefes alamadı, hastaneye götürdüler çıkartıldı. Atlattı çok şükür. Dikkat edin yutarken.
uygundur gülşahcığım..
ben bakımlarımı boyadan sonraya bırakırım hep..işlem sonrası bakıma ihtiyaç duyuyor saçlar çünkü..
birde boya yaparken bir tüpe bir tatlı kaşığı kadar yağ koyuyorum..zeytin yağı olabilir,badem yağı olabilir..yada saç bakımında kullandığın herhangibir yağ.bunu kuaför söylemişti..daha az zarar görüyor saç..
Saçını uzatmak isteyenler kızlar duş aldıktan sonra saçlarınızı hep örün hızlı uzamaya bire bir Bide badem yağıyla kil.. Benim arkadaşımın saçı acayip uzun ve yazın 3 ayda uzamış her duştan sonra örmüş saçlarını ben denemeye başlarım sizlerede öneririm :)