• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

böyle her ay belirli bir tarihte olmak yerine her reglimiz bittiğinde 2 gün sonra olmamızında avantajları var mı ?

kökünden alman gerekiyor
ağda, epilatör, eldiven vs vs

eldiven tavsiye etmem,en azindan benim genital bölgeyi jilet gibi cikariyor

birde sivilce yapiyor anlamiyorum kökleriyle aliyorum kirilmiyor görüyorum ama cikarken cok degisik

eldiven tavsiye etmem,en azindan benim genital bölgeyi jilet gibi cikariyor

birde sivilce yapiyor anlamiyorum kökleriyle aliyorum kirilmiyor görüyorum ama cikarken cok degisik

:53: bende de tam tersi özel bölgeyi ağdayla alınca sivilce çıkıo geçen ay eldiven kullandım müthiş rahat geldi sivilce felan yok

Ya arkadaşlar akşam almak şart mı ben yarın gündüz alsam olur değil mi..:18:
olur 13 nisan 19.04e kadar alabiliyorsun zaten akşam almak şart deil ki o tarihler arası ne zaman müsaitsen

[

olur 13 nisan 19.04e kadar alabiliyorsun zaten akşam almak şart deil ki o tarihler arası ne zaman müsaitsen[/QUOTE]

Teşekkür ederim cevapladığın için öyle anlamıştım da gene de emin olmak için sormak istedim:))

Eldiveni eline geçiriyorsun sonra tüyleri tutup çekiyorsun Eldivenin bi özelliğide tüyü rahat tutuyor mesela yanlışlıkla saçına değince bile çekiyo hemen saçı, ama tüylerin biraz uzun olması lazım tutulacak kadar birde daha fazla zaman harcıyorsun o kadar...

[/QUOTE]
Teşekkür ederim cevapladığın için öyle anlamıştım da gene de emin olmak için sormak istedim:))[/QUOTE]
rica ederim ne demek

canımmm yoluyoruz da eldivenle nasıl ağda mı sürüp çekiyoruz :S
yok kız eldivenle tüylerini tut eldivene yapışıo tüyler sonra tuttuğun gibi çek :60: :60:

Son düzenleme:
yok kız eldivenle tüylerini tut eldivene yapışıo tüyler sonra tuttuğun gibi çek :60: :60:[/QUOTE]

merakımı yenemedim,tam olarak neresi boşaldı :1:

Son düzenleme:
aycangul

tam olarak neresi boşaldı derken :26:

Son düzenleme:
ay şimdi kafamı karıştırdınız kızlar :1: adetim bittikten sonra bi hafta sonramı alayım yoksa 2 3 gun olsada adetime şimdi mi alayım :4:

cnm ya bısey sorucam bende alıyım dıyorum bu aylara gore ama nasıp olmadı hep ne zaman cıktıysa o zaman alıyorum dayanamıyorum
ama 12sınde bacak tuylerımde hafıf cıktı zate 12sıne kadar bekleyım dedım epılasyon makınemle alıyım dıyorum
sımdı dıyokı takvımde 11ınde aksam 9 dan sonra dıyo yanı ayın 12sınde her hangı bı saat alabılıyoruz dımı ??
adet faln da degılm
bu arada soruna cevap veremdım k.bakma cnm :34:

ay şimdi kafamı karıştırdınız kızlar :1: adetim bittikten sonra bi hafta sonramı alayım yoksa 2 3 gun olsada adetime şimdi mi alayım :4:
adetten sonra almalisin canim.

cnm ya bısey sorucam bende alıyım dıyorum bu aylara gore ama nasıp olmadı hep ne zaman cıktıysa o zaman alıyorum dayanamıyorum
ama 12sınde bacak tuylerımde hafıf cıktı zate 12sıne kadar bekleyım dedım epılasyon makınemle alıyım dıyorum
sımdı dıyokı takvımde 11ınde aksam 9 dan sonra dıyo yanı ayın 12sınde her hangı bı saat alabılıyoruz dımı ??
adet faln da degılm
bu arada soruna cevap veremdım k.bakma cnm :34:

Yarin istedigin vakitte alabalirsin tuylerini canim..

Back