Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben normalde çam sakızı ağda kullanıyordum bu sefer sir ağda makinesi aldım roll on dan fakat yeterince dönmüyor yuvarlak ağzı bir arkadaşa sordum ilk başta sert bir zeminde yap dedi yaptım fakat arkası gelmiyor kaymıyor bana bir önerisi olan var mı??
yaa demek o kadar beklemem gerrekiyorr bişey daha soracağım ağda bittikten sonra yağıyla değil de ıslak mendille ya da kolonyayla silsek geçmez mi bana yetmiyor yağları..
yaa demek o kadar beklemem gerrekiyorr bişey daha soracağım ağda bittikten sonra yağıyla değil de ıslak mendille ya da kolonyayla silsek geçmez mi bana yetmiyor yağları..
dün işimi yapınca bittikden sonra dolapta yumuşamış limonu gördüm çöpe gidicekdi aldım 2 ye kesip tuzladım sürdüm bacaklarıma koltukaltıma bacakda hiç yanmadı biraz koltukaltım yandı bu limon işinede inanmaya başladım tarihlere uyarak bide limon sürerek yokedicez inş. makineyle aldığım için üstünede limon basdım tam oldu
arkadaşlar ben normalde çam sakızı ağda kullanıyordum bu sefer sir ağda makinesi aldım roll on dan fakat yeterince dönmüyor yuvarlak ağzı bir arkadaşa sordum ilk başta sert bir zeminde yap dedi yaptım fakat arkası gelmiyor kaymıyor bana bir önerisi olan var mı??
ağdan erimemiş demek ki canım
benim aldğım kartuş ağda ısıtıcım çok kötü çıktı 1 - 1,5 saate anca eritiyor..
sende 1 saat önceden koy eriyince çok rahat dönüyor..