• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ben de bugün 3-4 arası bitirdim işimi, bacaklarımda çok az vardı o yüzden almadım, teşekkür ederiz aycangülcüm:16:

Aycanguluum, Allah razi olsun tatlim.
Agdami felan hallettim bugun.
Bu arada ogrenmenlik yapmaya basladim.
Gecen sinifta aycan diye bir kiza Aycangul diye hitap ettim kizdi bana :1:

:16::16::16::16::16: bugün akşam 7 ye kadar hallettim işimi kaş bıyık kol altı bacak ne varsa yetişdiği kadar yapdım inş. artık burayı takip edicem umutluyum aycangül kocaman sevgiler öpüyüyorum :13::13::13::13:

kızlar bende yaklaşık 6 aydır her ayı takıp ettım kaçırmadım bugunde yaptım evet seyreldı acaba böyle devam edersek bıtıyor mu kızalr tamamen mesela 1-2 yıldır yapıp tamamem sonuç alan var mı aycangül mesela sen uzun zamandır kendıne uyguluyosundur bu yöntemi senın tüyler ne durumda bitti tamamen??

Allah senden razı olsun aycangülüm..
Bundan sonra ay içindeki 2 tarihide değerlendiricem çünkü yaz geldi artık kollarımın altını bacaklarımı sürekli almam gerekicek
bu ayın tek tarih olması biraz üzdü oyüzden ama diğer aylarda 1. tarihten 1 hafta sonra 2. tarih oluyordu bu ayda yine 1 hafta sonra alıcam kalanları ve yeni çıkanları.. yani 19-21 arası bakalım nolucak :24:

ben de dun tembellikten yapamamistim bugun halledebildim. marketten agda aliyorum diye tuy dokucu krem almisim iki koca kutu :14: sinir oldum.. makineyle aldim o yuzden, o da saatler surdu. ama eskisi gibi acimiyor artik daha rahat alabiliyorum. neyse tertemiz oldum sonunda :16: aycangulum tesekkur ediyorum tekrar ve tekrar ve de tekrar :29::54:

mart ayindaki epilasyon bana acayip yaramis :66: bosluklar var hep aralarda, bir onceki ay malesef hic yaramamisti :44: ama su an mutluluktan ucuyorum :10:

ya aynen ben de aldım bitirdim her yeri bi baktım regl? erken oldum bir de ben normalde bir hafta vardı. etkisi olur mu ki yine acaba??

arkadaşlar ben normalde çam sakızı ağda kullanıyordum bu sefer sir ağda makinesi aldım roll on dan fakat yeterince dönmüyor yuvarlak ağzı bir arkadaşa sordum ilk başta sert bir zeminde yap dedi yaptım fakat arkası gelmiyor kaymıyor bana bir önerisi olan var mı??

arkadaşlar ben normalde çam sakızı ağda kullanıyordum bu sefer sir ağda makinesi aldım roll on dan fakat yeterince dönmüyor yuvarlak ağzı bir arkadaşa sordum ilk başta sert bir zeminde yap dedi yaptım fakat arkası gelmiyor kaymıyor bana bir önerisi olan var mı??

ağdan erimemiş demek ki canım
benim aldğım kartuş ağda ısıtıcım çok kötü çıktı 1 - 1,5 saate anca eritiyor..
sende 1 saat önceden koy eriyince çok rahat dönüyor..

yaa demek o kadar beklemem gerrekiyorr bişey daha soracağım ağda bittikten sonra yağıyla değil de ıslak mendille ya da kolonyayla silsek geçmez mi bana yetmiyor yağları..

yaa demek o kadar beklemem gerrekiyorr bişey daha soracağım ağda bittikten sonra yağıyla değil de ıslak mendille ya da kolonyayla silsek geçmez mi bana yetmiyor yağları..

bebek yağı al kendine onunla önce sür sonra kalın rulo peçeteyle bastıra bastıra temizliyorum hiçbişeycik kalmıyor :)

reçine olduğu için ıslak mendilin işe yarayacağını sanmıyorum. bebek yağı ve zeytin yağının besleyici özelliği var diye biliyorum bu nedenle ben ayçiçek yağı kullanmayı tercih ediyorum:1:

dün işimi yapınca bittikden sonra dolapta yumuşamış limonu gördüm çöpe gidicekdi aldım 2 ye kesip tuzladım sürdüm bacaklarıma koltukaltıma bacakda hiç yanmadı biraz koltukaltım yandı bu limon işinede inanmaya başladım tarihlere uyarak bide limon sürerek yokedicez inş. makineyle aldığım için üstünede limon basdım tam oldu:1::1::1::1:

dün işimi yapınca bittikden sonra dolapta yumuşamış limonu gördüm çöpe gidicekdi aldım 2 ye kesip tuzladım sürdüm bacaklarıma koltukaltıma bacakda hiç yanmadı biraz koltukaltım yandı bu limon işinede inanmaya başladım tarihlere uyarak bide limon sürerek yokedicez inş. makineyle aldığım için üstünede limon basdım tam oldu:1::1::1::1:

ya nasıl yanmıyor? ben hiç cesaret edemem. ben zaten her seferinde bir iki gün sızlanıyorum tahriş oluyor hemen. ne şanlısınız :)

ağdan erimemiş demek ki canım
benim aldğım kartuş ağda ısıtıcım çok kötü çıktı 1 - 1,5 saate anca eritiyor..
sende 1 saat önceden koy eriyince çok rahat dönüyor..

büyük boy bir cezvede yada eski bir demlik te kaynamış suda 10 dakikada su gibi eriyor arkadaşlar..sonra ısıtıcıya takabilirsiniz..zaman kazandırır..

ben bu ay reglime geldiği için yapamadım geçen ayda aynı olmuştu alternatif tarihte yok artık raglim bitince alıcam:(((

bayanlar biraz konuyla alakasız olacak belki ama bu sorun gerçekten sinirimi bozuyoo :52: bacaklarımı epilasyon aletiyle alıyorum ne kadar alırsam alayım bi de okadar dikkat ediyorum ama genede elimi gezdirdiğimde tüyler batıyo elime şöyle pürüzsüz olmuyolar hiçç neden acaba :26:

Back