ilk sayfaya baktım doğal olarak ama pek bir şey anlamadım tarih hesaplaması ,fayda ve uygulama şekli açıklayıcı değil. nisan ayı ile ilgili 3 günlük bir tarih verilmiş ama bu tarihte regl isek nolacak. yani bu kadar sayfa dolduran arkadaşlar bir özet geçerse sevineceğim
ilk kez deniyicem bakalım bu ay 11 nisan 21 den sonra 13 nisan 19 dan sonra saatler ama anlamadım yani 12 sinde yapsaydık gündüz olurmuydu yoksa orda yazan tam gün ve saattemi başlıyacaz anlamayamadım yardımcı olan beni bilgilendiren olursa sevinirim konu ilgimi çekdi faydasını görürüm inş. şimdiden tşkler aycangül
yuh bana 786 sayfayı okudum :)
önünde saygıyla eğiliyorumteşekkür ederim..
bende diğer topiğimi oluşturmak için binlerce sayfa okudum, kişilerin mesajlarını ayrı ayrı inceleyerek hemde :)
ilk kez deniyicem bakalım bu ay 11 nisan 21 den sonra 13 nisan 19 dan sonra saatler ama anlamadım yani 12 sinde yapsaydık gündüz olurmuydu yoksa orda yazan tam gün ve saattemi başlıyacaz anlamayamadım yardımcı olan beni bilgilendiren olursa sevinirim konu ilgimi çekdi faydasını görürüm inş. şimdiden tşkler aycangül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?