• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kızlar 4 aydır uyguluoum çok memnunum ama geçen günlerde de yazmıştım hastalığım 7nisanda bitti
11i akşamı alcaktım ama 11i sabah ultrason var bu gece genital bölgenin üst kısmını alsam dioum drnin karşısına öyle çıkmak istemioum
aşırı bi durum yok ama olsun
sizde bişi söleyin bu gece üst kısmını alıyım mı cihazı gezdireceği yeri jiletle falan alsam bu seferde 11i yada 12si akşamına kadar uzamaz ki uygulamayı epilatörle yapıyım :31:

ben de sırf bu konu için üye oldum söylediklerin çok mantıklı geldi Aycangül :) zaten alıyoruz tarihi belli olsa ne olur ki.. yanlız ben şuan vizelere çalıştığım için tüm yazıları okuyamadım ve kafam biraz karıştı. şimdi ben nisan ayı 22si gibi adet olucam senn verdiğin tarihler 11 13 nisan arası. adet döneminden sonra olması mı gerekiyo yoksa sedece senin verdiğin tarihlere uymamız yeterli mi?.yardım edersen çok sevinirim. =))

ladybird35,
Regl döneminden sonra olması daha iyi. Tarihlerden 2-3 gün sonra regl olacaksan, alınmasını Aycangül pek tavsiye etmiyor. Fakat, senin için 10 gün kadar bir zaman var. Bu yüzden Nisan ayını değerlendirmeni yavsiye ederim. :)

Ay kızlar daha demin bacaklarımı aldım ,paket bölgemi de alacaktım ama sıkılgan biriyim onuda akşam alayım dedim demin baktım akşam çok uygunmuş 21:01'den sonra konunun tamamını okumama rağmen pek bir şey anlamadım bir hafta sonra hasta olacağım bu tarihii de kaçırmak istemiyorum alayım mı sizce :S

Ay kızlar daha demin bacaklarımı aldım ,paket bölgemi de alacaktım ama sıkılgan biriyim onuda akşam alayım dedim demin baktım akşam çok uygunmuş 21:01'den sonra konunun tamamını okumama rağmen pek bir şey anlamadım bir hafta sonra hasta olacağım bu tarihii de kaçırmak istemiyorum alayım mı sizce :S

Tarihi kaçırma ve al. Regl döneminden sonraya denk gelseydi daha iyi olurdu ama yine de etkili olacaktır. :)

Bacaklarını da akşam alsaydın ya kız.

Ben öylece akşamı bekliyorum.
1 ay oldu bacak da tüy yok daha neredeyse.

valla bende akşamki saati bekliyorum akşam eve gider gitmez alacağım. Bende pek bir şey yok ama temiz olmak her zaman iyidir. benim 3. alışım olacak, evdekilere de söyledim onlarda alacaklar onların ilk deneyimi olacak bakalım.::16:

kızlar adetimin son günlerindeyim 13 ünde bitti diyelim sizce bu ayı bnde değerlendireyim mi ? yoksa ters mi teper :9:

bence de al tarihler altın değerinde :9:

aycangül çok ilginç birşey oldu ben geçen ay özel bölgeyi aldım ya :17:
onun sadece bi kısmında bir aydır birşey yok ama sadece bi kısmında diğer yerler devam :60:
ama anlamadım gitti aynı anda aldım hertarafı da o kısımda noldu da çıkmıo keske hertarafta aynı etki olsaydı die çok üzüldüm :5:

bence de al tarihler altın değerinde :9:

aycangül çok ilginç birşey oldu ben geçen ay özel bölgeyi aldım ya :17:
onun sadece bi kısmında bir aydır birşey yok ama sadece bi kısmında diğer yerler devam :60:
ama anlamadım gitti aynı anda aldım hertarafı da o kısımda noldu da çıkmıo keske hertarafta aynı etki olsaydı die çok üzüldüm :5:

Benim de bir bölümünda aylardır hiç bir şey yok :1:
Komik de duruyor ama belki dakikadan falan kazanmıştır oralar bir tarihte.
Umarım diğer yerlerde de aynısı olur.

Benim de bir bölümünda aylardır hiç bir şey yok :1:
Komik de duruyor ama belki dakikadan falan kazanmıştır oralar bir tarihte.
Umarım diğer yerlerde de aynısı olur.

o tarihi saati not aldım bişey war demek ki o an için :))
çok komik duruo ama dimi :1:
ay inşallah hepimizde tamamen yok olur da kurtuluruz şunlardan :47:

Back