• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

3.kez tarihlere uydum.bacaklarımda seyrelmeler var.teşekkürler Aycangül

Son düzenleme:
ilk sayfaya baktım doğal olarak ama pek bir şey anlamadım tarih hesaplaması ,fayda ve uygulama şekli açıklayıcı değil. nisan ayı ile ilgili 3 günlük bir tarih verilmiş ama bu tarihte regl isek nolacak. yani bu kadar sayfa dolduran arkadaşlar bir özet geçerse sevineceğim :16:

ilk sayfaya baktım doğal olarak ama pek bir şey anlamadım tarih hesaplaması ,fayda ve uygulama şekli açıklayıcı değil. nisan ayı ile ilgili 3 günlük bir tarih verilmiş ama bu tarihte regl isek nolacak. yani bu kadar sayfa dolduran arkadaşlar bir özet geçerse sevineceğim :16:

normalde 2 tarih veriyordu aycangül, fakat nisan ayının 1 tarihi var oyüzden tek tarih oldu bu ay, diğer aylar hep 2 tarihliydi canım..
uygulama şeklide o tarihler ve saatler arasında ister lazer ister ağda ister epilasyon aleti herhangi bi şekilde kılları kökünden almak.
ben 7. ayımı yapıyorum ve acayip azalmış durumdalar, şiddetle tavsiye ederim, aycangülüme de teşekkürlerimi borç bilirim :emir_bebek:

ilk kez deniyicem bakalım bu ay 11 nisan 21 den sonra 13 nisan 19 dan sonra saatler ama anlamadım yani 12 sinde yapsaydık gündüz olurmuydu yoksa orda yazan tam gün ve saattemi başlıyacaz anlamayamadım yardımcı olan beni bilgilendiren olursa sevinirim konu ilgimi çekdi faydasını görürüm inş. şimdiden tşkler aycangül:16::16::16::16::16::16:

ilk kez deniyicem bakalım bu ay 11 nisan 21 den sonra 13 nisan 19 dan sonra saatler ama anlamadım yani 12 sinde yapsaydık gündüz olurmuydu yoksa orda yazan tam gün ve saattemi başlıyacaz anlamayamadım yardımcı olan beni bilgilendiren olursa sevinirim konu ilgimi çekdi faydasını görürüm inş. şimdiden tşkler aycangül:16::16::16::16::16::16:

o tarihler arasındaki günlerin her anını değerlendirebilirsin canım :24:

ben bu ayda uyamadım hafta içine denk gelince gidemiyorum kuaföre paff:50: :14:

Aycangül dün tüylerimi aldım.
5 dak sonra regl oldum.
eTKİSİ AZALIYOR DEĞİL Mİ ÖYLE OLUNCA.
oFFF yaa:14:

yuh bana 786 sayfayı okudum :)

helal olsun nası cesaret ettin.
ben de bu başlık artık bi temizlense.kendine gelse düzenli bi şekilde takip etsem diyodum ama.
yapılırmı ki böyle bişey.hem sürekli sorulan sorular da ilk sayfada yer alır.herkes sürekli aynı şeyleri sorup durmaz

Yok canım daha neler.

vallahi okudum:)) ama şimdi soru soranlara hayret ediyorum çünkü öğrenmediğim kalmadı konu hakkında. bide ben simgeleri neden yapamıyorum?

dün hallettim çok şükür. bu ay çok acısız oldu sanki. bir de eldivenle yaptım çoğunu, çok çabuk bitirdim. inşallah kırmadım :18: neyse tek tarih oldğu için çok beklemiştim ama değdi. Sağol aycangül!!! bariz fark ediyor bölge bölge. inşallah hepsinden de kurtulacağım!

:46::46::46:
önünde saygıyla eğiliyorum :42: teşekkür ederim..
bende diğer topiğimi oluşturmak için binlerce sayfa okudum, kişilerin mesajlarını ayrı ayrı inceleyerek hemde :)

canım asıl ben senin önünde saygıyla eğiliyorum herkese aynı soruları tekrar tekrar sabırla cevap vermişin cidden harikasın bir sen bir kılıç balığı :)

helal olsun nası cesaret ettin.
ben de bu başlık artık bi temizlense.kendine gelse düzenli bi şekilde takip etsem diyodum ama.
yapılırmı ki böyle bişey.hem sürekli sorulan sorular da ilk sayfada yer alır.herkes sürekli aynı şeyleri sorup durmaz[/QUOTE]

canım tüy sorunundan kurtulmak istiyorsam okumalıyım diye düşündüm hazıra konmak saçma herşeyide aycangülden beklemeyelim kız okadar yazmış bizde zahmet edip bi göz atalım herkes kendine özel açıklama istiyor :)

aycangül bu ay içinde sana kojman teşekkurler $133.gif

Okudum anladım ama bu ay benim için geçti sanırım.
Gelecek ay bunu mutlaka uygulayacağım.
Kaybedecek birşey yok sanırım.
Epey ilginçmiş ama kabul etmek gerek.

dün ve bugün iğneliye gittim ama bitmedi. sırf tarihlere yetişsin diye işten erken çıkıp akşam 5.30 ta yine gidecem iğneliye =)

ben de düzenli yaptığım şu 3 ayda seyrelmeyi fark ettim. geçen ay regl öncesi ve sonrasında her iki tarihte yapmama rağmen azalma var. gerçi ben iğneli yaptırıyorum bunun da etkisi var tabi ama bu tarihleri çevremdekilere söylemeye başladım. kuzenlerim, kardeşlerim...yakında hayran kitlen daha da artacak aycangül :D

11 Nisan 2012 Çarşamba, saat 21:01' den

13 Nisan 2012 Cuma günü saat 19:04' ye kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

doğrusu bu tatlım,19.00 a kadar yani..

Önceden de yazmıştım ama tekrar sonucumu belirtmekte fayda görüyorum...Sürekli tarihlere saatlere uymaya çalışıyorum özellikle kol bölgemde muhakkak tarihlere uyuyorum...Geçen ay tam adet öncesine denk geldi ve bi kaç aydır da böyle oluyor...Kollarım ilk kez bu ay çok siyah ve uzun çıktı amaaaaaa bu kötü görünüme aldanmıyorum çünkü bu halde bile yer yer boşluklar var....En kötü durumda bile yöntemin faydasını gördüğümün resmidir arkadaşlar...Aycangül işin gücün rast gitsin arkadaşım Allah razı olsun senden....:42:

aycanın herşeyini takip etmeme rağmen nedense tüy olayını br türlü dikkate alıp da uygulamamıştım,ilk kez geçen ay dolunayda yaptırmıştım feci canım yanmıştı ancak bugün gittiğimde kuaför kız şok oldu ne kadar seyrekleşmiş dedi genital bölgem ve bacaklarım acayip seyreldi,kıl köklerim henüz zayıflamadı ama ilk denemede bile böyle bir sonuç aldım,hatta şimdi canım çok az yandı ve işim çabucak bitti iyiki varsın aycangül sen bir kraliçesin! :16:

Back