kızlar bende şimdi alacağım da illa ağda mı yapmak lazım azalması için :S
kökünden alman gerekiyor
ağda, epilatör, eldiven vs vs
kökünden alman gerekiyor
ağda, epilatör, eldiven vs vs
canım eldiven nasıl oluyor
eldiven tavsiye etmem,en azindan benim genital bölgeyi jilet gibi cikariyor
birde sivilce yapiyor anlamiyorum kökleriyle aliyorum kirilmiyor görüyorum ama cikarken cok degisik
olur 13 nisan 19.04e kadar alabiliyorsun zaten akşam almak şart deil ki o tarihler arası ne zaman müsaitsenYa arkadaşlar akşam almak şart mı ben yarın gündüz alsam olur değil mi..:18:
canımmm yoluyoruz da eldivenle nasıl ağda mı sürüp çekiyoruz :S
yok kız eldivenle tüylerini tut eldivene yapışıo tüyler sonra tuttuğun gibi çekcanımmm yoluyoruz da eldivenle nasıl ağda mı sürüp çekiyoruz :S
ay şimdi kafamı karıştırdınız kızlaradetim bittikten sonra bi hafta sonramı alayım yoksa 2 3 gun olsada adetime şimdi mi alayım
adetten sonra almalisin canim.ay şimdi kafamı karıştırdınız kızlaradetim bittikten sonra bi hafta sonramı alayım yoksa 2 3 gun olsada adetime şimdi mi alayım
cnm ya bısey sorucam bende alıyım dıyorum bu aylara gore ama nasıp olmadı hep ne zaman cıktıysa o zaman alıyorum dayanamıyorum
ama 12sınde bacak tuylerımde hafıf cıktı zate 12sıne kadar bekleyım dedım epılasyon makınemle alıyım dıyorum
sımdı dıyokı takvımde 11ınde aksam 9 dan sonra dıyo yanı ayın 12sınde her hangı bı saat alabılıyoruz dımı ??
adet faln da degılm
bu arada soruna cevap veremdım k.bakma cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?