Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yaa ben anlamadımmmm biri bana yardım etsin bu tarihlerin özelliği ne ?

adet bittikten sonra almak dha mantklı değil mi ?
bn de ayın 15-30 arasında alırsan azalma olur diye bliyorum :D

Ben dün akşam bacaklarımı kendim aldım,bugünde kuaförde yüz ve kollarımı aldırdım.ilk defa deniyorum,bundan sonra denk getirmeye çalışacağım aycangülün verdiği tarihlere,saç bakımlarımıda 3 seferdir aycangülün dediği tarihlerde yapıyorum çok faydasını gördüm,teşekkürler aycangüllllllllll:16::16::16:

kızlar benim regl günüm yarın ama genelde benimki 5-6 gün gecikir yarın da olmayacağımı biliyorum bu aralar stres yaptığımdan
muhtemelen 1 hafta sonra olurum peki bugün alsam olurmu?

yüzümü aldırdım sonunda ilk defa:) umarım faydasını görürüm.Kuzenimede söyledim oda bu tarihleri kullanıcak artık.Teşekkürler AYCANGÜL :)

kızlar benim regl günüm yarın ama genelde benimki 5-6 gün gecikir yarın da olmayacağımı biliyorum bu aralar stres yaptığımdan
muhtemelen 1 hafta sonra olurum peki bugün alsam olurmu?

aynen benim de olması gerekirken, şu anda içinde bulunduğum stresli durumlar yüzünden en küçük bir belirtisi bile yok :44: o sebeple bugün biraz yarın biraz şeklinde tamamlayacağım :51:

HepBaharOlsa Yarin istedigin vakitte alabalirsin tuylerini canim..[/QUOTE .!.:
tesekkurler cnm bugun alamıcam sanırım yenı geldk dısardan annemle oluyorum vala lenslerımıaldım daaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52:
kıl mıl cekemıcem yarın alıcam artık :52::52:

Aycangulcum,
annemde bir kac aydir seni takip ediyor,
bugun, yarin epilasyonunu yap dedim,
bisey yokkki neyi alayim dedi :1:

Bende yarin yapicam insallah anlastigimiz zamanda:16:

Arkadaslar bugün tüylerimi aldırdım . sormak istediğim birşey var kıl gözenekleri 3 gün açık oluyormuş ya yarın cilt bakımı yaptırsam bu tüyleri besleyebilirmi yani bu tarihlerin etkisini azaltırmı?

ben de bugün epilasyonumu yaptım. umarım azalır. aycangülün sayesinde türkiyede kıllı kadın kalmıcak :52:

Back