Ay kızlar daha demin bacaklarımı aldım ,paket bölgemi de alacaktım ama sıkılgan biriyim onuda akşam alayım dedim demin baktım akşam çok uygunmuş 21:01'den sonra konunun tamamını okumama rağmen pek bir şey anlamadım bir hafta sonra hasta olacağım bu tarihii de kaçırmak istemiyorum alayım mı sizce :S
Tarihi kaçırma ve al. Regl döneminden sonraya denk gelseydi daha iyi olurdu ama yine de etkili olacaktır. :)
Ay kızlar daha demin bacaklarımı aldım ,paket bölgemi de alacaktım ama sıkılgan biriyim onuda akşam alayım dedim demin baktım akşam çok uygunmuş 21:01'den sonra konunun tamamını okumama rağmen pek bir şey anlamadım bir hafta sonra hasta olacağım bu tarihii de kaçırmak istemiyorum alayım mı sizce :S
Bacaklarını da akşam alsaydın ya kız.
Ben öylece akşamı bekliyorum.
1 ay oldu bacak da tüy yok daha neredeyse.
önümdeki 4 gün içinde adet olmayı bekliyorum çok mutsuzum bu ayı kaçırdıgım ve tek tarih oldugu için
önümdeki 4 gün içinde adet olmayı bekliyorum çok mutsuzum bu ayı kaçırdıgım ve tek tarih oldugu için
kızlar adetimin son günlerindeyim 13 ünde bitti diyelim sizce bu ayı bnde değerlendireyim mi ? yoksa ters mi teper
bence de al tarihler altın değerindeAy kızlar daha demin bacaklarımı aldım ,paket bölgemi de alacaktım ama sıkılgan biriyim onuda akşam alayım dedim demin baktım akşam çok uygunmuş 21:01'den sonra konunun tamamını okumama rağmen pek bir şey anlamadım bir hafta sonra hasta olacağım bu tarihii de kaçırmak istemiyorum alayım mı sizce :S
bence de al tarihler altın değerinde
aycangül çok ilginç birşey oldu ben geçen ay özel bölgeyi aldım ya
onun sadece bi kısmında bir aydır birşey yok ama sadece bi kısmında diğer yerler devam
ama anlamadım gitti aynı anda aldım hertarafı da o kısımda noldu da çıkmıo keske hertarafta aynı etki olsaydı die çok üzüldüm
Benim de bir bölümünda aylardır hiç bir şey yok
Komik de duruyor ama belki dakikadan falan kazanmıştır oralar bir tarihte.
Umarım diğer yerlerde de aynısı olur.
Benim de bir bölümünda aylardır hiç bir şey yok
Komik de duruyor ama belki dakikadan falan kazanmıştır oralar bir tarihte.
Umarım diğer yerlerde de aynısı olur.
o tarihi saati not aldım bişey war demek ki o an için :))
çok komik duruo ama dimi
ay inşallah hepimizde tamamen yok olur da kurtuluruz şunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?