• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Şöyle bir link buldum. Bu site size güne gün ayın hareketine göre hangi bakımları yapacağınızı gösteriyor.
edit:imla.

Teşekkürler, güzel bi link.
Bu arada ben de 2 aydır aycangül'ün verdiği tarihlere göre epilasyon yapıyorum. en son 9 Martta ağda yaptırmıştım, neredeyse 1 ay oldu, şu an o kadar azaldı ki bacaklarımdaki kıllar, ama regl döneminin sonuna denk gelmesi her zaman zor gibi görünüyor...

Son düzenleme:
Şöyle bir link buldum. Bu site size güne gün ayın hareketine göre hangi bakımları yapacağınızı gösteriyor.
edit:imla.

her ne kadar örtüşen yanları var ise de benim size verdiğim takvim bundan farklı !!!

arada 2 ay kadar linkteki takvimi uyguladım burada siz farkında olmasanızda, ancak olumlu bir dönüş olmadı !
eski sisteme döndükten sonra yeniden güzel geri bildimler gelmeye başladı.

kafanız karışmadan yazmak istedim..
tabi ki isteyen onu da ugulayabilir ancak bu mesajımdan sonra "niye bunlar farklı","onu uygulasam olur mu "gibi sorular gelmesin lütfen..

her ne kadar örtüşen yanları var ise de benim size verdiğim takvim bundan farklı !!!

arada 2 ay kadar linkteki takvimi uyguladım burada siz farkında olmasanızda, ancak olumlu bir dönüş olmadı !

tabi ki isteyen onu da ugulayabilir ancak bu mesajımdan sonra "niye bunlar farklı","onu uygulasam olur mu "gibi sorular gelmesin lütfen..

Aycangül nisan ayı epilasyon tarihlerini ne zaman vereceksin:)

Teşekkürler, güzel bi link.
Bu arada ben de 2 aydır aycangül'ün verdiği tarihlere göre epilasyon yapıyorum. en son 9 Martta ağda yaptırmıştım, neredeyse 1 ay oldu, şu an o kadar azaldı ki bacaklarımdaki kıllar, ama regl döneminin sonuna denk gelmesi her zaman zor gibi görünüyor...

canım reglden sonra alman gerekiyor
ama illaki o gün almak zorunda değilsin
aycangülün söylediği şey şu;
örneğin sen ayın 5inde regl olacaksın
bu durumda ayın 2 sinde, 3ünde ya da 4 ünde almayın,
regl snrasına denk gelen alternatifi kullanın
yani ayın 10 undan 11 nden sonraki alternatiflerden birini kullanın

bu konuda biraz karşıklık oluyor sanki bu yzden açıklama yapmış olalım biz de

evet siteyi incelediktin sonra farklı olduğunu gördüm ben de... ve Aycangül"ün yazdıklarına göre kendimi ayarlamaya çalışıyorum hala ve yine... Emeğine sağlık Aycangül...

canım reglden sonra alman gerekiyor
ama illaki o gün almak zorunda değilsin
aycangülün söylediği şey şu;
örneğin sen ayın 5inde regl olacaksın
bu durumda ayın 2 sinde, 3ünde ya da 4 ünde almayın,
regl snrasına denk gelen alternatifi kullanın
yani ayın 10 undan 11 nden sonraki alternatiflerden birini kullanın

bu konuda biraz karşıklık oluyor sanki bu yzden açıklama yapmış olalım biz de

Teşekkürler açıklamanız için. Ben de regl sonrasına denk gelen tarihlerde yapıyorum epilasyonu zaten. Oldukça eetkili olduğunu da söyleyebilirim, inanılmaz azalma var...

arkadaşlar nisan tarihlerini kaçırmayız değilmi? benim baktığım başka bir yer daha var o hep aycangülünü tarihleriyle uyuşuyordu. şimdi orda yarın gösteriyor ama aycangül henüz bir şey yazmadı :( sabırsızlıkla bekliyorumm

dalgınlığın da bu kadarı... dün bi bakayım dedim sayfaya, perşembeyi okur okumaz "yarınmış" diye atladım. bugün tüm temizliğimi yaptım, hatta kuaföre gidip kaşlarımı da aldırdım... şimdi bi de baktım ki mart ayı yazıyormuş kocaman :53:

neyse artık :67:

Yillardir formu takip ediyordum 2 ay once bu konuyu farkettim bu ay ikinci denemem olacak sirf bu konuya yorum yapmak icin uye oldum iyiki de olmusum cok samimi yorumlariniz var. Mart ayi tarihlerinizle badladim butun vucudu kollar dahil aldim ama ben limon tuz karisimi da uyguladim bir azalma yok ama gec cikiyor tabi ilk defa yaptigim icin bu normal .. Cok umutluyum ise yatayacagini dusunuyorum sonuclari buradan paylasacagim cok tesekkur ederim. Ayrica ben bugece gordum dounayi neyse sana guveniyorum aycangul :)))

sonunda bu ayki tarih tam reglimin sonuna geliyor. kaç aydır ilk defa tutturuyorum tarihleri :D hem perşembe hem cumaya iğneli epilasyon randevusu aldım. inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber =)

10 nisan akşamı olmasını o kadar çok istemiştim ki 11 nisanda meme ve idrar yolları iltihabı için ultrasonum var
aycangül 10 nisanda alsam olur mu ki akşamdan :26:
4 aydır hep verdiğin tarihte alıoum çokta memnunum :8: ama hastaneyede öyle gitmek istemioum aşırı bi durumum yok bacaklarım hiç yok nerdeyse
bi taraftanda aman azıcık zaten kalsın dioum
senden gelcek cvba göre belki de 10 nisanda alabilirim tmm dersen.

Back