Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Mrb, konuyu 5-6 aydır takip ediyorum. ve regl öncesine geldiği dönemlerimde bende uyguladım. bu ay da uygulamak istiyorum. lazere başlayacağım. ama o tarihler hafta içine geliyo ve akşam iş çıkış saatimden önce hastanenin mesaisi doluyo. acaba 14 nisanda yaptırsam etki eder mi?

Hoşgeldin. Ben de foruma bu konu için üye olmuştum. :)

Mümkünse, Aycangül'ün verdiği tarihlerin dışına çıkma.

Sanırım tarihler dışında etki çok az.

reglim bitiyo bugün yarın çok şanslıyım haftaya inşallah gününde yapıcam bı aksilik olmazsa bu 3.olucak kısmetse

^ Canim reglinden sonra alinmasi gerek, once degil.
Adet olmadan once hormonlar baya cosuyor, ise tuyler daha cabuk uzuyor, ama adetten sonra aldigin zaman
daha uzun bir sure temizsin..

arkadaşlar regl olanlar için topluca yazıyorum,özel mesajlarda gelmiş bu konuda ama tek tek cavaplayamayacağım..yarın ve pazar günü sınavım var çünkü ..

reglinize rastlıyorsa bittikten sonra alın..

şu an sınavdasın sanırım rabbım zihnini açık etsin aycan .

aycangül canım Allah yardımcın olsun inşallah sınavların çok güzel geçer

aylardır bu konuyu takip ediyorum ama çoğu zaman o tarihlerde alamıyorum aycangülün verdiği tarihlerde aldığımda çok faydasını gördüm düğünümden öncede inş uygulayabilirim :)) bende bugün sınava girdim aycangül inş sınavın iyi geçmiştir ben çalışmadığım için çok iyi değildi ..

çok teşekkür ederim :)
vizeler bitti çok şükür :)
dün arapça-farsça ve ugurca epey zorladı ama bugün daha iyiydi.birkaç güne çıkar kokusu:))
ama bugece uzun zamandır ilk defa gece uyuyacağım,çok mutluyum:)
güzümden uyku akıyor, işlerimi bir an önce halledip kendimi yatağa atacağım..iyi geceler

Son düzenleme:
ooh ooh yeni tarihlerde eklemiş ay hatunuuu çarşamba akşamı tüylerden kurtulma zamanııııı :)
bu ay tek tarihimiz mi var ? yazda geldi artık iki tarihte de alırım diyordum..

merhaba,

bahsettiğiniz yöntemi ben de denemek istiyorum ama, nisan 2012 için verdiğiniz dönem regl dönemime geliyor. Nisan için de alternatif tarih verebilir misiniz?

merhaba,

bahsettiğiniz yöntemi ben de denemek istiyorum ama, nisan 2012 için verdiğiniz dönem regl dönemime geliyor. Nisan için de alternatif tarih verebilir misiniz?

aycangül nisan ayı için alternatif tarih oladığını söyledi maalesef bu ay için şansına küs... bu yöntemi düzenli olarak takip eden biri olarak söylüyorum işe yarıyor

Geçmiş olsun Aycangül'üm umarım çok iyi gelir sonuçların.
Dualarımız hep seninle ..
Güzel de dinlenmişsindir umarım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…