Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canım bu dolunayda alma işi düşündüğün gibi bir mucize yaratmaz aslında.yani bir kerede yok etmez.sadece dolunayda almaya devam edenlerinkiyle diğer zamanlarda alanlar arasında zaman içerisinde çok olumlu bir fark gözlenir.
ama bahsettiğin kişinin aldığı sonuca mümkün değil diyemem.çünkü her dolunayın farklı bir özelliği var.yani her dolunayda ay başka bir burcun etkisinde oluyor.onunki farkında olmadan nadir görülen bir zamana denk gelmiş demek ki.keşke o zamanı bilsek te aynı zamanı yakalasak.ama tarihini hatırlamıyordur sanırım.arkadaşına sor hangi ayda ve hangi yılda bu olmuş.yakın bir zamanda ise geçmişe dönük olarak bakıp tesbit etmemiz mümkün olabilir.böylece bizde deneriz.ne güzel olur..
arkadaşına sor..eğer hatırlıyorsa ben elimden geleni yaparım tatlım :)

teşekkür ederim cevabın için..evet bn ona sordum fakat çooooooook uzun zaman geçmiş hiç hatırlamıyor!!bu bahsettıgımız kısı 48 yasında fln... ona tuylerını al dıyen kişiylede artık irtibatı yokmuş, o yuzden ondan bilgi edinemiyorm daha fazla
bu sebepten dolayı bnde dolunayda alınca onunki gibi bidaha cıkmayacak sandım :)) çıkmaya baslayıncada üzüldüm biraz...
bide bu aara donem zmanlarını nasıl belirliyoruz???..son dördünde mi yani Ay’ın Dolunay’dan sonra Yeni Ay evresine yaklaştığı aydınlık yüzeyinin yarısının ikinci kez görüldüğü ewrede mi???

alçalan ay dönemindeyken ve dolunay oğlak burcundayken yada toprak burçlarından birindeyken almış olabilir diye düşünüyorum..bunu denk getirmekte çok zor.şimdiden bilemem ama belki kasım ayında yaşayabiliriz.

dolunayla yeni ay arasındaki (yani ay küçülürken) toprak burcu günü ara tarihi belirliyor canım.şimdi nerden başlanır nasıl anlatılır bilemiyorum tesbit etmeyi :))
en iyisi sen buradan takip et..

herkese merhaba arkadaşlar tatilden geldim hemen kıl tüy işine bi bakayım dedim benimde dolunayla regl tarihim anlaşamadılar dolunaydan kısa bir süre sonra regl oluyorum ama inatla devam ediyorum ayın 24 ağustos dolunay var ve ayın 25 i ağda için uygun değilmi

24 ünde saat 20:04 te tam dolunay var canım.hemen sonra alabilirsin..özledim bu arada :)
tatile çıkarken falan geciktirici kullanıyorsan,bunun için de kullan derim..

24 ünde saat 20:04 te tam dolunay var canım.hemen sonra alabilirsin..özledim bu arada :)
tatile çıkarken falan geciktirici kullanıyorsan,bunun için de kullan derim..

ahh canım bende özledim tatil için geciktirici kullanmadım o konuda rahattım aynı zamanda bebek tedavisi gördüğüm için geciktirici falan ortaya çıksın istemiyorum bakalım sonuçlara inş. bir yerde anlaşacaklar :))

çoooooooook teşekkür ederim değerli bilgilerin için canım bnım...inşallah en yakın zamanda kökten çözüm yaşarız!!! dediğin gibi bn en iiyisi ara donemleri burdan takıp edeyım..:))

çok karışık bacım yaw
buarada bende çenemdekilerde şikayetçiyim alıyorum valla iple cımbızla

dolunay ve sonrasında alternatif bir dönem mevcut.
dolunay 24 ağustosta 20:00 de gerçekleşiyor.reg öncesine denkgelmiyorsa dolunayda alıyorsun.
yok ben birkaç gün içinde regl olucam diyorsan 30 ve 31 ağustos epilasyondan olumlu sonuç almak için çok uygun.

neresi karışık hakikaten anlayamadım..

aycangul abla tüyleri almak için ara tarihler boğa burcu , oğlak var başka var mı peki.. bi sürü kişiyi denek yaptım tarih tutcam artık 3 ay sonra gözlemlerimi söylerim

aycangul abla tüyleri almak için ara tarihler boğa burcu , oğlak var başka var mı peki.. bi sürü kişiyi denek yaptım tarih tutcam artık 3 ay sonra gözlemlerimi söylerim

tatlım onlarda kökleri yöneten burçlar ama önemli olan dolunaydan sonra yani küçülen ay fazında olmaları.
bu ay yine sadece boğa burcundayken alıcaz yani.o daa 30-31 ağustosa rastlıyor.
eylülde buna başak burcu da dahil olacak sanırım.

herşeyi kayıt altına al,aferin sana :1hug:

tekrar hatırlatayım arkadaşlar:

24 ağustos saat 20:05 te dolunay gerçekleşiyor.bu saatte epilasyona başlayabirsiniz.

regl sorunu olanlar yada çok yakın olanlar ara tarihte yani 30-31 ağustosta epilasyonlarını yapabilirler.

aycangül eylülün ilk haftası regl oluyorum eylül ortalarında ağda için uygun bir gün varmı regl olduktan sonra almak istiyorum acaba denk getirebilirmiyim

aycangül eylülün ilk haftası regl oluyorum eylül ortalarında ağda için uygun bir gün varmı regl olduktan sonra almak istiyorum acaba denk getirebilirmiyim

malesef canım.eylülün 23 üne kadar yok.ama bu dolunayda neden yapmıyorsun ki.epeyce arası var.
senin regl sonrasına getirmen uzun süre daha mümkün olmaz gibi geliyor bana..regl tarihlerin zamanla değiştiğinde bakabiliriz ona..
yada çok ısrar ediyorsan büyüyen ay fazında da alırım,denemek istiyorum diorsan 8-9-16-17-18 i kökleri yöneten burçta olacak ay.ama dediğim gibi büyüyen fazda.
tercih senin tatlım..

bu ara tarihler bende bir etki yapmadı
ne çabuk çıktı
ne yavaş
ama tüylerimin inceldiğinin farkındayım
ben dudak üstümü almıştım çok rahat etmiştim canım,yazmıştımda buraya,haftalarca almadım hatırlarsan.bu regl dönemiylede ilgili olabilir.
ama sonuçta kökler zayıflıyor ve ince çıkıyor.bu her seferinde tekrarladıkça birçoğu hiç çıkmayacak. aynı kalınlıkta geç çıkamasından iyidir bu.tabi benim tercihim bu yönde.
birde merak ettim aldıktan sonra herhangi birşey uyguluyormuydun..daha önce de sorduysam kusura bakma canım..

dolunaydan şaşmak istemiyorum başka da tarih denemek istemiyorum istikrarlı almak daha iyi sonuç veriyo çünkü artık kısmet dolunaya devam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…