ben dudak üstümü almıştım çok rahat etmiştim canım,yazmıştımda buraya,haftalarca almadım hatırlarsan.bu regl dönemiylede ilgili olabilir.
ama sonuçta kökler zayıflıyor ve ince çıkıyor.bu her seferinde tekrarladıkça birçoğu hiç çıkmayacak. aynı kalınlıkta geç çıkamasından iyidir bu.tabi benim tercihim bu yönde.
birde merak ettim aldıktan sonra herhangi birşey uyguluyormuydun..daha önce de sorduysam kusura bakma canım..
bu işin dolunayla falan ilgisi yok adet dönemiyle ilgisi var. insanlar bi hoş olmuş:))
hayır canım hiç bişey uygulamadım
hatta farkı görebileyim diye bacağımın bir tarafını aldım bir tarafını bıraktım:jeyyar:
aldığım kısım daha ince çıktı çok şaşırdım:sm_cool:
senin dudak üstün çıktı mı peki canım?
bu işin dolunayla falan ilgisi yok adet dönemiyle ilgisi var. insanlar bi hoş olmuş:))
bence olayın dolunayla falan bi ilgisi kılların hızlı uzamasının tek sebebi var o da testesteron hormonu şimdi bende tte hormonu yüksek çıkmışken ve bariz kıllarımda varken dolunayda alsam ne olur yarımay da alsam ne olur.
bence olayın dolunayla falan bi ilgisi kılların hızlı uzamasının tek sebebi var o da testesteron hormonu şimdi bende tte hormonu yüksek çıkmışken ve bariz kıllarımda varken dolunayda alsam ne olur yarımay da alsam ne olur.
hayit tohumu yemelisin bende işe yaradı.nane de işe yarıyor 6 ay en kısa süre ben 2 ayda etkisini gösterdi bi bıraktım hayda tekrar baştan..çok geçmiş olsunnarkadaşlar ayın insanlar üzerinde etkisi kanıtlanmış bir durum herkes karşı çıkıyor ben astroloji hiççç inanmıyorum ama bu bahsettiğimiz şeyler tahmin falan değil gezegenlerin insanlara etkisi burda birçok kişi umutla uğraşıyor.ve bu kıllara ne kadar takarsanızda o kadar çoğalıyor.psikolojik durum bile tetiklerken niye buna inanmıyorsunuz anlamıyorumm
canım bende bu aralar hayıta takmış durumdayım demek gerçekten işe yarıyor benim amacım onu düşürüp gebe kalabilmek çünkü düşerse gebe kalabilirsin dedi doktorum.birde böyle canlı örnekleri görünce tamam karar verdim eylülüm 1inde başlıyorum teşekkür ederim canım ayrıca 24 agustos 20.05 dolunay zamanıymış bunu da deneyeceğim ve işe yarayıp yaramadığını da buraya yazarım.
ya gerçekten psıkolojım bozulmuş durumda aynaya bakmıyorum artık.çok sınırım bozuldu.bende hıç bır sağlık bozukluğu yok genetık bır durum annemde yok yakınımda kımsede yok nerden geldıyse buldu benı ışte. 2 sene sonra sınava gırıcem eğer o zmana kadar hayatta kalmayı başarırsam. en azından bu dolunay sayesınde kendımı oyalıyorum lazere gıtsek onun altındanda bır suru şey çıkıyo hacettepe yatıcam pskolojk lazer boydan tedavıı anca o benı kurtarır.sızın yazılarınızı takıp edıyorum hatta üzerlıkle ılgılı olan ıçın gıttım uzerlık topladım doğal olsun dıye ama tarıh olmuş ışte ama gerçekten bu dolunay en azından bırçok kışının umudunu çoğaltına ınanıyorum.artık bı umut ışığı ıstıyorum:1no2:moounayluna,seni çok iyi anlıyorum canım.
burada birşeyleri paylaşırken amaç tabiki birbirimize faydalı olabilmek,onun için sakın yanlış anlama beni.
sorucaz,sorgulayacağızki doğruya yaklaşalım.
şimdi senin yayınladığın doktorun yazısını inceleyelim,yazıda diyorki;dolunayda su alımı artarsa stres ve iç gerginlik artar,vücuttaki su tutulumu kıllardan kurtulma adına malesef negatif etkili,bunu bil .
lazer teknolojisinde kıllar nasıl yok ediliyor,anhidrotik etkiyle,yani bölgeyi susuz bırakarak.
benim şahsi görüşüm,dolunay vaktinde epilasyon yaparak kılların azaltılamayacağı yönünde,çünki kıllar bu oluşumlardan bağımsız bi şekilde büyümeye devam ediyor,kıl büyümesini stimüle eden hormonlar var,bunların en dramatik etkili olanı ise "androjenler"dir.
yanlız dikkat edelim androjenler her kıl büyümesnde etkili bir hormon,yani hirsutizmli kişidede normal kişidede etkili ama hirsutizmli kişiler bu hormona daha fazla duyarlı,normal kıl profiline sahip kişlerde ise eser miktarda salgılanıyorki belli seviyelerdede salınması gerekli zaten.
özellikle pko sorunu olanlar için sinirli ot+ çivanperçemi çayı çok faydalı
sabah akşam bir su bardağı çay demler gibi demleyip bu bitki çaylarından içilebilir
sinirli otta prolaktin düşürücü "aucubin"maddesi var,cianperçemindede "genistein"e eş değer kimyasallar ve kadın hastalıklarında faydalı daha birçok kimyasal madde var.
tabi bu çay kürünü kullanırken ilaç kullanılmamalı,yani herhangi bir ilaç kullanıyorsanız hiç bir bitki çayını içmeyin,sonra sinerjik etki yaratıp olumsuz durumlara yol açabilir,aklınızda olsun.
hayıt tohumu prolaktin düşürücü etkide tamam,fakat bu prolaktini düşüren kimyasal hayıtın tohumunda eser miktarda var ama hayıt yaprağında daha fazla,ama hayıt yaprağını kolaylıkla temin edemezsiniz ,bu sebeple aynı kimyasalın daha yüksek miktarda olduğu sinirli ot bitkisini tavsiye ettim.
hayıt tohumu kullananların çoğu uzun kullanım sonrasında normale döndüğünü yazıyor,halbuki sinirli otu tüketmiş olsalar daha kısa sürede iyileşme görülebilir.
bende bütün bitkilerin hangi kimyasallrı içerdiği ve hangi miktarlarda x kimyasalı barındırdığını yazan bilimsel kaynak var,bilgiler sağlam yani....
şuan adet duzensızlığı ıçın kullanıyorum ben.bende mı sınırlı otu kullanııyım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?